Kedvenc idézetek (beszélgetés)
Milyen a szeretet?
Olyan, mint egy plüssmackó,
melyet, ha átölelsz,
nem kérdezi, ki vagy.
Milyen a szeretet?
Olyan, mint egy takaró,
mely hideg téli éjszakán rád borul,
s melegséget ad.
Milyen a szeretet?
Olyan, mint egy jó barát,
mely kezedet fogja,
s véd, ha valaki bánt.
De kié a szeretet?
Csak is a tiéd.
Melyet senki nem vehet el,
de te megoszthatod bárkivel.
Valószínű, hogy nem azok vagyunk, AMINEK gondoljuk, képzeljük magunkat! (Például nem vagyunk olyan népszerűek vagy jó hírűek, emberek előtt kedvesek, stb.) De az biztos, hogy azok vagyunk, AMIT gondolunk, képzelgünk!
Gyökössy Endre
Vadul ölelkeztek, csókolóztak, nem tudtak betelni egymás testével. Mintha nem lenne holnap. Igaz, számukra talán nem is létezett holnap.
Szalai Vivien
Nincsen gonoszabb ember annál, aki azelőtt jó volt, de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.
Kincs, ami nincs c. film
Simonyi Imre :Kopogtatás
Most már azt hiszem
hogy mégiscsak a szél volt.
Vagy talán
annyira szerettem volna
hogy legyen bár akárki
— de ha már senki
hát akkor legalább a szél?
Ám úgy látszik
hogy mégiscsak a szél lehetett
senki más
— legfeljebb a gesztenye gallya
csapódhatott az ablakhoz.
Mert ha te lettél volna
akkor másodszor is kopogtatsz.
— Vagy pedig egyszer sem.
A legfontosabb tanács: soha ne a szívedre hallgass, csak az eszedre. A szív tévútra visz, hamis illúziókkal kecsegtet és eltérít valódi célodtól. Mindig az eszedet használd, és bármit elérhetsz.
Szalai Vivien
Ebben a világban megszámlálhatatlanul sok rendes ember él. Csak rajtunk múlik, hogy barátaink legyenek.
Berkesi András
A megbánás vagy megalázottság érzése felesleges időpocséklás. Ha már valami megtörtént, úgy sem lehet változtatni rajta.
Szalai Vivien
PÉLDAKÉPEK: Példaképem Mindenki, Akitől valaha is tanulhattam bármi követendőt, vagy elvetendőt. Mindannyiuknak hálás vagyok.
Fodor Ákos
Hiába volt minden vívódásom... nem használt semmit. Nem tudom elfojtani érzéseimet. Meg kell mondanom, mennyire imádom, milyen forrón szeretem magát.
Jane Austen
"Ha belenézel egy Nő szívébe, meglátod azt, hogy mennyit sírt valójában.
Látni ...fogsz titkokat, barátokat, hazugságokat. De látni fogod azt is, amit talán sosem érthetsz meg:hogyan tud erős maradni akkor is, mikor semmi sincs rendben."
Boldogság nélkül az élet tébolyult és szánandó kísérlet marad.
George Santayana
" A boldogság az,amikor a görgő hullámok megtörnek a parton,és nem söprik el váramat."(A.Wells)
"Ha úgy véled,hogy a boldogságodat saját hibáid idézték elő,fogadd el a tényt.Majd tedd félre,és tanulj.Lépj tovább.A múltat nem alakíthatod-de a jelent igen." (Pam Brown)
"Legnagyobb dicsőségünk sohasem a bukás,hanem a bukást követő újabb és újabb felemelkedés." (Konfucius)
Ma még szerencsétlennek találom a tegnapi napot, de néhány hét múlva kiderül, voltaképpen javamra szolgált, hogy minden úgy történt, ahogy történt.
Szilvási Lajos
Ez nagyon idevág,ehhez hasonlót keresek!
megmondom őszintén,hogy ki akarom tenni az i.adatlapmra, hogy lássa a nő,és egy a méreg, hogy nem úgy sült el a dolog, ahogy ő akarta...
Sziasztok! Egy kis segítség kellene.Mindig örömmel olvasom az idézeteiteket....
Olyan idézet kéne,ami magában foglalja akövetkezőt.Röviden. Van egy nő aki elakarta venni a férjemet,de ez nem jött neki össze. Viszont ez a dolog döbbentett rá, hogy még szeretem, és hogy ő is engem szeret. tehát tulajdonképpen a nőnek köszönhetem átvitt értelemben a házasságunk megújulását. Ezzel kapcsolatban tudtok valami jót?
Olvastam itt egyet,amihez hasonló majdnem jó lenne...
Anyám, aki szerette az egyszerű kifejezéseket, még formálta kissé a gondolatot. Azt mondta:
- Minden ember speciális módon hülye.
Müller Péter
Utálom azt a pillanatot, mikor még itt vagy, de már tudom, hogy elmész.
Az asztronauta c. film
Máris hiányzol. Minden veled töltött perc csak erősíti bennem a vágyat, hogy még több percet töltsek veled. Boldog vagyok veled. Olyan boldog, hogy azt talán már nem is szabad. Ezentúl ha a jövőre gondolok, nem azt mondom majd: "én ezt és ezt teszem", hanem azt: "mi ezt és ezt tesszük." És ez mindent megváltoztat.
Guillaume Musso
"Egy bölcs elnézni is tud. Elfogadni is. Megbocsátani is.
Tudja, hogy a poklát mindenkinek meg kell járnia.
Ettől megóvni semmiféle szeretet nem képes.
Néha bizony fájdalmas elengedni valakit a poklába."
Müller Péter
Tudom, hogy ha egyszer elszántad magad, keresztülviszed, amit a fejedbe vettél. Te már csak olyan vagy, hogy mindig mindent végigcsinálsz.
Lucy Maud Montgomery
Pozitívan kell gondolkodnod, mert ez mozgatja a világot körülöttünk. Az energia és a kölcsönös kapcsolat. Szóval pozítivan gondolkodni!
Dexter c. film