Katonafeleségek (beszélgetés)
Bóbita, Ancika kitartás-kitartás!
Örülök hogy szerencsésen megérkeztek :)
Szia Rita!
Köszi úgy néz ki jól vagyunk ma ár a kicsi lány is ment oviba, olyan csend van most.
Ti jól vagytok?
Jó reggelt mindenkinek! :)
A friss missziósaink hogy vannak? Mindenki szerencsésen megérkezett a messzi távolba?
És Ti lányok? Hogy vagytok?
És a gyakorlott asszonyok hogy vannak? Vividori??
Mi újság veletek? Gyerekek jól vannak?
Szerintem ezt a barátnődnek kellene rendeznie!
Egyébként van aki 1 hétre megy ki feltérképezni a terepet. Hogy ez karácsonykor??? Érdekes :S
A fizetés pedig igen alacsony:(((
Sziasztok !
Bocsánat, hogy zavarok de lenne Hozzátok egy kérdésem. Van egy barátnőm ,akinek katona barátja van.. Na most ez az fiú karácsonykor kiment Afganisztánba 1 hétre.. nem volt elérhető telefonon sem... Kicsit nekem gyanús ,hogy valakit csakúgy kiküldenek egy hétre Afganisztánba se szó, se beszéd... És persze szigorúan Karácsonykor...Ja és persze nem tudnak albérletbe költözni és a barátnőmnek kell hívogatni a srácot ... mert neki nincs fizetése(?) vagy annyira minimális....Nekem ez is nagyon furcsa...Én igazából azt gyanítom, hogy családja van a srácnak...pedig barátnőm miatta költözött Pestre...Várom véleményeteket ,hogy ez a 1 hetes Afganisztán mennyire lehet valós ill .ez a rendkívűl alacsony fizetés (amiből még telefonálásra sem telik)
Szia Rita!
Pont így van ahogy leírtad!
Sziasztok Lányok!
Sajnos semmi biztatót nem lehet ilyenkor mondani,ez az a helyzet szerintem. Legalábbis engem nem tudtak megnyugtatni. Ilyenkor ki kell sírni magunkat,eltart pár napig,hétig. Aztán egyszer csak megszokjuk,hogy társ nélkül maradtunk. És mire ez az idő eljön,addigra elérkezik a várva várt szabizás is:)) Akkor feltöltődünk, nagyon boldogok vagyunk és egy pillanatnak tűnik a 10 nap. Aztán már egy kicsit "könnyebb",mert tudjuk,hogy jön a második félidő és VÉGE!!!!!
Addig sok víz lefolyik a Dunán. Nektek most azért is "jobb",mert jön a jó idő, sokáig világos van, nem kell begubózni a hosszú estéken a házba. A gyerekek mellet pedig gyorsan megy az idő!!
Én már kicsit könnyebben beszélek,mert ugye két hetünk van "csak" hátra:)))
De ezt már negyedszerre csinálom, csináljuk végig. Mindig foglaljátok le magatokat, ez nagyon fontos!!
Drágáim!!!
KITARTÁS,KITARTÁS,KITARTÁS,KITARTÁS,KITARTÁS!!!!!!Gondolatban átölelek mindenkit! ;)
puszi: Rita
Nekem a legkisebbem 6 éves lesz nagycsoportos és most januártól 2hetet volt összesen oviba, a köhögése 3 hétig húzódott aztán 1 hetet volt és már első nap folyt a az orra ahogy hazahoztam hétvégére lebetegedett és most másfél hétig itthon, holnap viszem, remélem nem a dokinál kötünk ki újra jövő héten, én itthon vagyok anyaságin azért így könnyebb.
Amúgy hogy vagy,hogy bírod?
Bölcsis még. Folymatosan beteg, ez az első éve közösségben. Legtöbbször köhög, meg folyik a nózi, aztán antibiotikum, amitől meg megy a hasa.. Na most ebben a periódusban vagyunk. Jövő héten megint megy 3 napot aztán kezdjük újra az egészet..
Mi panelosok vagyunk, de szerencsére a nagyszülők közel vannak, majd oda megyünk kertészkedni, napozni, fürödni.. Jöhetne tényleg a tavasz.
Gondolom ovis a kislányod, mi van vele? Jobbulást nektek!
Nekünk a nyár úgy telik hogy sokat vagyunk kint kertészkedek :)
Sziasztok!
Üdv nektek is bóbita és énvagyok!
Kitartást kívánok nektek, amint tudok jövök ha beszélgetni akartok.
Még nekem sem jött sms az érkezésről!
Mikor szálltak fel, tudja valaki?