Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Katonafeleségek fórum

Katonafeleségek (beszélgetés)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
722. Rita1971 (válaszként erre: 702. - Ancika001)
2011. jan. 16. 13:48

Szia Ancika!

Rám gondoltál? Ha igen, szívesen válaszolok a kérdéseidre!

pussz

2011. jan. 15. 18:11
ami persze nem azt jelenti, hogy ez így van jól és ezt el kell viselni, csak igazán változtatni nem tudsz rajta, szal vagy belátod, hogy ez így megy vagy..... de hallgasd meg más véleményét is a témában, mert én kicsit szalmaláng természet vagyok
720. ancika001 (válaszként erre: 718. - Seira)
2011. jan. 15. 18:08
hát.... no comment erre nem tudok mit mondani bocsi :)férfi
719. Seira (válaszként erre: 717. - Ancika001)
2011. jan. 15. 15:51

:S

Nekünk "csak" négy néz ki szept-jan...

718. Seira
2011. jan. 15. 15:51

Hát csajok...én kivagyok.

Hazajött,és rá sem ismerek...pedig minden nap beszéltünk,sms,skype,teló...

Mint egy idegen.Úgy viselkedik,hogy el sem hiszem.Részegen összekeveredett a barátnőmmel első este,amire ő nem emlékszik (tehát meg sem történt, és bocsánatot sem kért).Az ajándékaimat "elfelejtette", a megbeszélt családlátogatásra úgy kellett elvonszolnom...

Ki van szolgálva...ugrálok körülötte, nálam lakik...

Persze aranyos,meg tervezget,meg főz,meg pakol...szóval nem akarom sározni,de meg vagyok döbbenve.

És még csak nem is a dzsungelből jött x hónap után...

Vélemény???

2011. jan. 11. 19:52
6hónap, már érzem, hogy nagyon hosszú lesz
716. Seira (válaszként erre: 715. - Ancika001)
2011. jan. 11. 07:05

Mennyi időre?

Majd akkor együtt vágjuk a centiket:(

715. ancika001 (válaszként erre: 714. - Totyka)
2011. jan. 9. 18:05
februárban fog kimenni :(
714. Totyka (válaszként erre: 709. - Ancika001)
2011. jan. 9. 10:52
sziaaa,mikor megy ki pontosan??
713. Seira
2011. jan. 8. 14:37

Már csak 2,5 óra...aztán van 2 óránk munkakezdésig...

A gyomrom remeg, szédülök,pff...mint valami elsőbálozó...

712. stella1965 (válaszként erre: 711. - Seira)
2011. jan. 7. 11:23

Ez jó!!!!!

Ne aggódj! Az élet ezeket a váratlan helyzeteket meg szokta oldani. Nem mindig a betervezett dolgok szoktak bejönni,sőt!

Nehéz lesz döntést hozni,meg erről vitázni is,de ha sikerül közben megőrizni a higgadtságot,akkor ezek a beszélgetések mindig előre visznek,még akkor is,ha negativ kimenetelűnek látszik.

Szoritok Neked!!!!! Okos nő vagy,bizzál magadban,hogy tudod kezelni a helyzetet!

711. Seira
2011. jan. 6. 21:28

Csajok,elvileg szombaton hazajön...kivagyok.

Most lehet,hogy azt gondoljátok megőrültem.Én dolgozok éjjel egy szórakozóhelyen,megkértem,hogy ne jöjjön be,mert 2 hónap után nem így akarom üdvözölni.

Kicsit meg is ijedtem...hhogy mi lesz most...mirej utunk a jövőt illetően..ésm ilyen elsz 2 hónap után megint vele..

710. Seira (válaszként erre: 708. - Totyka)
2011. jan. 6. 21:26
:) Mázlista :)
709. ancika001 (válaszként erre: 708. - Totyka)
2011. jan. 6. 20:08
szia már hiányoztál :) nekem pedig lassan eljön a kimenetel :( szal minden csak nem happy
708. Totyka
2011. jan. 6. 12:03
Sziasztok, újra a fedélzeten, párom szepteber 22.e óta hazatért, szóval most béke és nyugalom van.. Erőt, kitartást, a sorstársaknak!!
707. stella1965 (válaszként erre: 705. - Seira)
2011. jan. 5. 20:51

Nagyon klassz csaj vagy,Te sem vagy egy elveszett nő!

Még nem töröm a fejem,hogy mit teszek ha előkerül?-de nem féltem magam Én sem.Ha erről Ő tehet,akkor megkapja Tőlem biztos a kezdő sebességet!

A héten elkezdtem némi segitséggel a "Sherlock Holmes" akciómat,mert ebből már elegem van,lesz ami lesz.

706. Seira (válaszként erre: 703. - Ancika001)
2011. jan. 5. 06:44

Hát nem tudom ez nálunk mennyire kivitelezhető.Úgy érzem,hogy ebben a 2 hónapban megváltoztunk mindketten.Persze lehet,hogy amint itt lesz,megváltozik minden,és újra azt fogom éreni,hogy ölni tudnék érte.

De ahogy számoltam,89 napja vagyunk együtt és ebből 16-ot töltöttünk együtt ténylegesen...

705. Seira (válaszként erre: 704. - Stella1965)
2011. jan. 5. 06:41

Lehet,hogy az élettapasztalatodból fakad ez a pozitív hozzáállás,de ha nekem beművelne egy ilyet,azt nem vinné el szárazon.

Mondjuk nálam ez volt az első.Kinti cím,család cím/telszám,és a munkatársai felvettek a közösségi oldalon.Sőt...már jártam nála kint,pechjére már magamtól is odatalálnék:D

704. stella1965 (válaszként erre: 702. - Ancika001)
2011. jan. 3. 20:58

Sajnos nem tudom sem a pontos cimét,sem a szülei elérhetőségét,mert erre ki sem tértünk.Irakban van 3 éve. Folyamatosan csak amiatt aggódott,és azzal győzködött,hogy mennyire biztos abban,hogy ha hazajön örökre együtt leszünk,csak kötelező addig kitartom. -De meddig tartsak ki ha azt sem tudom él -e még? Ezt jól megcsinálta Nekem,elérhetőség meg semmi az interneten kivül.Tipikus férfi,nem lát a szerelemtől,de arra nem gondolt,hogy Én közben mit élek igy át!Dühös vagyok,hogy nem számolt ezzel a problémával,és hogy ilyen helyzetbe hozott. Egy marslakót előbb elő lehet keriteni mint Őt.Valahogy meg kell tudnom mi történhetett.

Vannak hasonló életet élő ismerőseim,és hihetetlen,de mindegyik házasság egyben van még igy is. A kommunikáció az adott,és ugy tűnik valahogy mindenki berendezik erre az életformára.

Tudok olyan családokat,ahol ment ez igy pár évig,és azután itthon együtt folytatták tovább,mert erre vágytak. Aztán meg mégsem ment együtt,és irány vissza külföldre,mert úgy mégis jobban működött.Ennek is megvan a maga varázsa,-meg a nehézsége is.Erről most eszembe jutott egy idézet,ami egy buddhista templon homlokzatára van irva.

"Kérlek Uram,adj erőt ahhoz hogy el tudjam viselni azt,amin nem tudok változtatni.

Adj erőt ahhoz,hogy meg tudjam változtatni,amit meg lehet.

És kérlek adj elég bölcsességet ahhoz,hogy ezt a két dolgot mindig meg tudjam különböztetni egymástól!"

703. ancika001 (válaszként erre: 699. - Seira)
2011. jan. 3. 14:27
most olvasok vissza. hát olyan félév körül, de semmi biztosat nem tudok, majd kiderül mint minden. a sírás rívás már nálam is elkezdődött, egyszerűen nem értem a döntését, de ez az élete, az enyém meg ő így nem tehetek mást minthogy támogatom és tartom a frontot itthon.
2011. jan. 3. 14:24
a családját már kérdezted? mert ha baj van ők tudnak róla, amúgy ezek a pasik ilyen eltünősek nem is értem miért gondolhatnák, hogy mi meg vagyunk halva itthon, amúgy ő merre is van? nem egyszerű életre szántuk rá magunkat az biztos. Én kezdek egyre jobban kétségbeesni, meg is keresem Ritát, hogy velük mi újság... kitartás lányok egyszer túl leszünk rajta
701. Seira (válaszként erre: 700. - Stella1965)
2011. jan. 2. 12:32

Drukkolunk,én nem tudom milyen lehetőségek vannak hírszerzés terén,de rászólok még egyszer a páromra,hogy nézzen utána.Majd küld el az adatokat privátban.

Amúgy naná megcsúsztam az ajándékokkal,pedig volt rá plusz két hetem...

700. stella1965 (válaszként erre: 699. - Seira)
2010. dec. 31. 21:29

Jaj lányok,hát mindenki kinlódik?!

Néha már kezdek úgy gondolkodni mint a dilisek,örülök lassan a rossznak,mert utána jó szokott következni:-))

Bárcsak segithetnénk egymáson ennél többet is,mert mi aztán nagyon tudjuk milyenek ezek az érzések.

Azt gondoltam,hogy 4.-én nekiállok kideriteni,hogy mi történhetett Vele,mert rossz érzésem van ennyi idő azért mégis csak sok,hogy nem ad jelet magáról,és abban pedig biztos vagyok,hogy keresne ha tudna. Van egy alezrs. ismerősöm,aki szerint a kat. inform. terén nincs lehetetlen,talán ha megkérem utána tud nézni.Biztos nem lesz könnyű dolga,mert kevés az ezzel kapcs. infom,de hátha.Remélem ezzel nem okozom senkinek gondot,és nem nyúlok darázsfészekbe. Bármi is legyen,tudnom kell mi van vele,mert 4 hónap után valamit kezdenem kell az életemmel.

Seira!- a fiam rápillantot a képedre az MSN-n amikor itt ügyködtem,és felcsillant a szeme nagyon,azt mondta,hogy " ki ez az Istennő?":-))

Megnézte a képeidet kiváncsiságból,és meredeztek mellettem a szemei.Aztán "elhajtottam" innen,mondtam Neki,hogy sorstársak vagyunk,hess innen! Van izlése!

699. Seira (válaszként erre: 697. - Ancika001)
2010. dec. 31. 12:28

Ne is mond...csak 12 napot lesz itthon,ahogy jön haza,már számolni fogok visszafelé.Nálam az utsó nap kritikus...sírás-rívás van ezerrel....akkor ő is kiakad..:S

Meddig lesz kint?

698. Seira (válaszként erre: 696. - Stella1965)
2010. dec. 31. 12:27
Úgy sajnálom:( De hol tudsz még nyomozni?:S
2010. dec. 30. 12:39
hát nem teljesen, mi is visszafele számoljuk a napokat csak a kimenetelhez jaj lányok mindjárt itt van.nem tudom ki hogy bírja de ahogy közeledik én egyre jobban kétségbeesek, és persze ne mutassam ki mert attól neki rosz :( hát írjátok meg ti hogy bírjátok ezt
696. stella1965 (válaszként erre: 695. - Seira)
2010. dec. 28. 22:55

Elég rendesen kivan mindenki,látszik,hogy vége az évnek,-meg az energiánknak is.

Túléltük az ünnepet akárhogyan is, és örülök ha már tudod számolni a napokat!!!!

Remélem célba ér minden amit szeretnétek,kivánom,hogy igy legyen!!!

Én azóta is várok,és még mindig nincs semmi hirem,nehéz napokat élek meg,nem tudom meddig birom,de lassan elkezdek "nyomozni" ha nem történik valami. Remélem másoknál sokkal reményteljesebb a helyzet!

695. Seira
2010. dec. 28. 20:06

Nagyon kihaltunk csajok...

Nekem már csak 12 nap...<3

2010. dec. 26. 15:39
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk nektek!!!!
693. Seira (válaszként erre: 692. - Ancika001)
2010. dec. 22. 13:37

Köszi,de nekem nem mond semmit...nem kell ajándék..bla,bla...szóval én rögtönöztem:)

Igen,a fehérnemű jó ajándék,bár múltkor is bevásároltam,és igazából nem tűnt fel neki...

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook