Katonafeleségek (beszélgetés)
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra és gondoltam csatlakozok hozzátok. Az én párom 1 hónap múlva megy ki misszióba. Már most minden bajom van.Pedig ez nem az első kimenetele lesz de hát ezt nem lehet megszokni. De valahogy majd csak ez is eltelik. Majd még jelentkezem...
Sziasztok!
Lia, nemrég lettünk élettársak, januárban talán. Nem semmik ezek a papír ügyek :S
Igen elég gáz a netjük, de a facebook is érdekes, van mikor offlineban látjuk egymást mi is és tudunk beszélni, szoktam frissítgetni az oldalt, általában segít. Vagy e-mail :)
Láttam én mondjuk neten a családi napot, de nem gondoltam, hogy mehet ennyire akárki :) Meg másik városban vagyok jelenleg.
Én most kicsit helyrezakkantam a mélypontból, hogy meddig azt nemtudom. Jól ki kellett hisztizni meg sírni magam valószínű. De azért persze ott van az, hogy minden sokkal jobb meg könnyebb lenne ha itthon lenne.
Szia Lia!
Sajnos messze lakunk, biztos mentünk volna :)
:D Dehogy is! Nem kérnek semmiféle igazolást, sőt, mehetnek testvér, anya, apa, barátok, nagyszülők, bárki, aki fontosnak érzi, hogy a hozzátartozója odakint érezze, van, aki hazavárja. A vtc hívást is kérheti bárki, aki akarja, csak ugye a családi napról evidens módon az értesítési címre küldenek papírt, tehát mondjuk távolabbi rokon, ismerős esetleg nem is tud a lehetőségről.
Most lettetek élettársak?
Be kell valljam, papíron mi még csak egy lakcímen sem vagyunk, mert hiába nevelünk három gyereket és fizet a párom gyerektartást, nem lehetünk még esküvővel sem három gyerekes család, mert ebből kettő neki nem vér szerinti gyermeke...nem is kommentálom, hogy mi erről a véleményem, már megint egy bürokrata marhaság!
Amúgy csak annyit kértek a családi nappal kapcsolatban, hogy jelezzük, hányan jövünk, mert az ebéd miatt kellett a pontos létszám.
hát most én is eltűntem egy kicsit, de köszönöm jól vagyunk, nekünk még sok van hátra a szabiig, nagyon a végén jön haza, de hát ki kell bírni mást nem tehet az ember:) nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzik már egy ölelgetés, egy összebújós este :) puszi mindenkinek és kitartást:)
Amúgy egy darabig én is csak sírni tudtam, szerintem ez tök normális:)
nemsokára indulok a laktanyába családi napozni, remélem jól fog sikerülni ez is...
Szia Rita!
Jól emlékszel,hamarosan szabi :)
Hogy telik az idő már két hónap, örülök hogy jól vagytok, biztos ügyes volt a nagy fiad :)
Sajnálom hogy még nem találtál munkát :(
Drukkolok neked!
Igen sajna elég rossz hetem volt, mindennap injekcióra jártam,de Hála a jó Istennek már jól vagyok...
Szia Vividori!
Hamarosan már jön haza a párod szabizni. Legalábbis úgy emlékszem, mintha a ballagást említetted volna.
Olvasom, hogy betegeskedtél, de örülök, hogy már minden rendben van.
Mi jól vagyunk, rohannak a napok, hetek, már 2 hónap eltelt, amióta a férjem haza jött.
Nagy fiam ballagott és már az írásbeli vizsgákon is túl van.Reméljük, hogy sikeres is lesz :))
Munkám még mindig nincs sajnos:( de dolgozom rajta, hogy legyen.
Mindenkinek szép napokat!
Üdv: Rita
Nálam mostanság rendszeres a napi esti bőgés, vagy pár naponta... Ez normális? Ki kell adnom magamból, mert "idegbeteg" :) vagyok egyre gyakrabban.
Pedig mi már voltunk ennyit külön, bőven, bár igaz az sem volt egyszerű, de akkor tudtunk majd minden nap beszélni, skypeolni, és jó helyen volt.
Na ennek örülök, jobb a békesség :)
Ma engem is hívott a Drágám, jó volt hallani a hangját, már nagyon hiányzik :(
Többiek merre vagytok?
Sziasztok!
Üdv itt scentini!
Közbe én is benézek, most beteg voltam, gyerekek szerencsére jól vannak:)
Remélem a többiek is jelentkeznek....
énvagyok jó kibékülést...
Mi épp most kiabáltunk össze. Nyűgösek, fáradtak voltunk mindketten és már kezd sok lenni ez a 2,5 havi távollét.
De remélem édes lesz a kibékülés. :-)
Sziasztok!
Nemrég találtam erre a fórumra, úgy látom elég aktívak vagytok azért. Eddig csak beleolvasgattam, de gondoltam megpróbálok becsatlakozni, hátha könyebb mindenkinek ha minál több mindenkivel beszélgethetünk. Igaz én még nem feleség vagyok :)
Legalábbis gondolom itt jobban megértetetk pl, mint más. Hiába tudják a környezetemben ugye, ők nem úgy élik meg mint más aki már tapasztalt ilyet.
Most kezd nehézkes lenni nekem is. Ti hogy vagytok mostanában?
Szia Rita!
örülök, hogy jól vagytok és jól telt a kikapcsolódás.
Mi megvagyunk, kicsit rohanósan de meg.
Apánk jól érzi magát kint, jó a társaság.
puszi nektek lányok és kitartás :)
Ui.: jön valaki Debrecenbe húsvétozni?
Szia Rita!
Örülök hogy jól telt a regeneráló :)
Itt szerencsére mindenki jól van, apa is jól van:)
Nincs időm unatkozni ,mindig van valami program teendő szerencsére így hamar telnek a napok.
Puszi mindenkinek
Helló Csajok!
Mekkora tolongás van itt :D:D:D
Sehol senki?? Nincs mondanivalótok?
Mindenki jól van??? Bízom benne!!
Mi megjártuk a regenerálót,tök jó volt egy kicsit kikapcsolódni:))Nem kellett a mindennapos házimunkával foglalkoznom:))Most újra minden a régi kerékvágásban.
Vividori! Ancika!
Gyerekek,férjeitek? És Ti hogy vagytok??
Ha erre jártok írjatok egy-két mondatot!
pussz: Rita
Nálunk is vannak katonás képek közösségi portálon. Sőt még missziós képek is!
De utána érdeklődöm, hogy van-e vagy tud-e ilyen szabályról?
sziasztok!
egy fura kérdésem lenne. a ti katonáitok nem meséltek olyanról, hogy bizonyos internetes portálokról le kell törölni a személyes, pl. családra vonatkozó adatokat és a katonás képeket is?
előre is köszi