Katonafeleségek (beszélgetés)
Pontos dátumot nem tudunk, de kb. 3 hónap.
Írj, majd ha tudsz róluk valamit.
Mi megegyeztünk, hogy nem beszélünk már elutazás előtt, nem fájdítjuk egymás szívét!
Lassan megyek dolgozni....Majd leszek
Köszi Rita1972!
Már jobban vagyok. :-)
És kb 93 nap múlva szabadság! :-)
Nekünk ez az első, remélem az utolsó is.. Legalábbis amíg ilyen kicsi a gyerkőc, meg járok az egyetemre.
Már készülődik.. :(
Akkor legyél szomorú,amikor nem lát senki!!!
Ez parancs!!! :D:D:D:D
Ancika!
Mit beszélsz??? Te vagy a ....mert így történt??
Miért???? Ne beszélj már butaságokat!!!!!!! Biztos nem Te zavartad el a párodat!
Helló Lányok!
Olvasom, hogy mindenki náthával és egyéb nyalánkságokkal küszködik. Ez nálunk is így megy 3 hete,mind a hárman benne voltunk, vagyunk.Nátha,tüdőgyulladás,felső légúti gyulladások,stb.
Nálunk minden rendben,vagyis majdnem. Már nagyon szeretnék dolgozni,de szinte esélytelen ez a vágyam:( Hihetetlen!
Férjem jól van :)) Lassan mennek a napok :((
Mindenkinek szép hétvégét kívánok! :)
Örülök neki hogy jobban vagy!
És hogy mosolyogsz :)
Sziasztok!
Ancika hogy vagy?
Mindenki el van havazva... többiek hogy vagytok?
Én jó náthásan a legkisebbemmel együtt, már remélem kimászunk belőle,már nagyon unom.
Jobbulást neked is!
Én meg elfelejtettem nézni,na majd hétfőn, háthanem felejtem el....
Sziasztok!
Jó akkor én is csatlakozok hozzátok, tegnap csontkovácsnál voltam, mert a hátam már elviselhetetlen kezdett lenni.
Higgyétek el most minden nyavalyánk ki fog jönni, hiszem, hogy sok minden lelki alapon dől el. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
Ancika, nézted a sorozatot? Tiszta őrület, beharangoztam és hétfőn fél 9-kor elromlott a tévénk. Egyébként nagyon keveset nézek tévét, de elhatároztam: a katonafeleségeket nézni fogom. Hát nem jött össze...
Szia Rita!
a kicsi lánykám megint beteg, egy hétig volt oviba, most megint köhög folyik az orra nagyon, én is már jó lenne ha jönne a jó idő...
Kitartás-kitartás mindenkinek!
Szia Ancika!
Jobbulást neked, lehet nekem is el kéne menni dokihoz, már egy hónapja köhögök,van amikor nem nagyon,változó most jó náthás is lettem, a kicsi lánnyal együtt.
Gyógyulj meg hamar!!
jaj, Te szegény!!!
jobbulást!!
Helló!
Elment a hiszti roham, lehiggadtam:))
De voltam már jobban is. És Te? Veletek, nálatok mi újság?