Katonafeleségek (beszélgetés)
De jókat kért, én is mindig azt csinálom amit kér volt már pacal és rántott velő egyszerre és süti is :)
Az igen még legalább 3x ennyit kívánok nektek :)
Sok Boldogságot! :)
..és lányok
Nektek is Boldog Nőnapot!!!
Az én Drágaságom ezt kérte:
-halászlé
-mákos guba
-mézes-krémes
Elég ünnepélyes menü :))))
De tortát is készítek, mert februárban voltunk 20 éves házasok :)))
Sziasztok!
Rita milyen finomsággal várod a drágádat?
Nagyon irigy vagyok de jó nektek:)
Betegeknek és is kívánom hogy gyógyuljanak hamar!
Jó reggelt mindenkinek!
Aki beteg gyógyuljon meg hamar!
Remélem mindenhol,minden rendben van és a fiúk is jól vannak:))
Próbálom kergetni az időt,de nem akar gyorsabban telni, mint ahogy én szeretném:)) Ezért egész nap meg sem állok, csak teszek-veszek. Folyamatosan "dolgozom" valamin.
Szép napot lányok!
Köszönöm Rita!
Mára már a nagylányom is beteg lett :(
Többiek ,hol vagytok?
Hogy vagytok?
Ancika!
Hagyd csak a konyhásokat!! Nem tart sokáig ez az állapot! Legalábbis az én férjem azt mondta,csak az első időszakban ízletes,választékos a kaja. Pedig az én Uram nem válogatós. Amikor először volt afgánban,állandóan birkahúst ettek, már én voltam rosszul. Meg se mertem neki említeni,hogy én mit főztem itthon. Szóval csak az első hónapban izgalmas az étkezde! Sajna :(((
Szia Rita!
De jó mindjárt itt van, de jó lesz nektek, na de eljön majd a m időnk is :)
Én vagyok beteg, már jobban vagyok, a gyerekek kopp-kopp jól vannak, egy kis taknyosságot leszámítva.
Szia Vividori!
Igen, ha a Jó isten is úgy akarja,akkor nekem nemsokára jó lesz :)))) Pontosan csütörtökön lesz ez a nap! És már most kiugrik a szívem a helyéről!:)
Ez volt az utolsó magányos hétvégém! Remélem!!
Sajnálom,hogy betegeskedsz! A gyerekek is benne vannak,vagy csak Te?
Mindennap felnézek, aztán látom,hogy semmi jelzés,nem ír senki,így aztán én sem:((
Remélem mindenkinél minden rendben, a párjaitok is jól vannak!
Sziasztok csajok!
Én is vagyok csak betegen, most már egy kicsit jobban vagyok.
Rita de jóóó neked már nemsoká jó lesz úgy-e?
Anett hol vagy, hogy vagytok?
szia,
lusta vok átolvasni a topicot, neked hova ment a párod? netkapcsolat az igen az necces tud lenni,nálunk is voltak gondok..
először is szép napot neked is
nagyon örülök hogy ti mindjárt túl vagytok rajta, azért remélem nem hagysz el minket akkor se:)
azok a mézeskalácsok gyönyörűek lettek, én még nem is gondoltam rá, hogy húsvétra csináljak, de úgy látom itt az ideje :)
nálunk minden rendbe, csak az alvásra kellene rágyúrni, már esténként tudunk beszélgetni:)
én is kitakarítottam, de én azért, hogy ne az ő cuccát lássam mindenhol, mert úgy nehéz volt bemenni a lakásba:(
na jól összefutottak a fiúk, még mindenki ott
olyan jó neked Ritám :)
Jó reggelt mindenkinek!
Mekkora pangás van itt! Igaz én sem írtam jó ideje. Elfoglaltam magam.Készítettem pár húsvéti mézeskalács mintát az ismerősöknek. Aztán belevágtam egy hatalmas takarításba. Mert ha a Jó Isten is úgy akarja, akkor jövő hét második felétől már nem leszek magányos:))
Szépen rendbe rakom a lakást és csak a férjemmel foglalkozom, ha haza jött:))) Meg persze a srácokkal is:)
Nálunk minden okés. Egy kisebb bánatom van: mivel a férjemnek átadás miatt le kellett adni a cuccait,így nincs skype:((( Ebből kifolyólag csak 15-20 percet tudunk beszélni:(( De most már kibírom ezt is. Így kezdtük, így fejezzük be.
Srácaim jól vannak,tanulgatnak. Én továbbra is szeretnék vmi melót,de nem igazán van rá esélyem:(( Egyenlőre!
Majd a férjem megjön és meghozza a szerencsénket:)))
Mindenkinek szép napot kívánok!
pusszantás :)
Kitartás! Jön a tavasz, gyorsabban telnek a napok! És lassan itt a szabadság!
Csak optimistán Lányok! MEGCSINÁLJUK! :-)