Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Nekem pénteken egy néni megdícsérte a kisfiamat milyen édes aztán szó esett róla,hogy van még kettő ,teljesen elszörnyedt hogy 20évesen nade anyukám??!!!
Ja hát örültem hogy ilyen fiatalnak tűnök dehát elárultam a néninek a nagy titkot!! :-)
Szia!
Egyetértek kezet foghatunk kb. azóta nem megy nekem sem és nekem is egy 5-ös kéne még ,dehát disznók vagyunk pedig mekkora teljesítményen mentünk át eddig most meg a lustaságunk mi? :-)
Szia!
Nem vagy vérszegény én ugyan így voltam tőle,de nam hagytam abba mert nagyon nagy sikert hozott nálam szedtem vastabit meg multivitamint nálam köztudott a vérszegénység és inkább a vashiány a menzesz miatt,de azóta minden ok!
Szia!
Jucusnak teljesen igaza van mi azért vagyunk itt,hogy egymást segítsük és ha elakadunk tanácsokat kérjünk/adjuk.Minden fogyókúra más mi ezt találtuk a legmegfelelőbbnek és egészségesnek mert itt az étrendet változtatjuk nem pedig különböző szerek hatását várjuk!
Szia Jucus!
Ne ijedj meg nem vagy kivétel nekem nagyon makacs holtpontom volt nem is hittem el,hogy ilyen nehezen indulok be újra de te is már jó részét leadtad a súlyfeleslegnek most meg fogsz állni,de nehogy végleg abbahagyd kellett nekem 4hónap,hogy újra indulja de már csak apránként sajnos nekem is 1 kilók mennek le.Nehéz ez de ez már a mélyen beépült zsírfeleslegből távozik kitartást folytasd!
Szia!
Nem kell,de nekem volt amikor a best ofot már untam azért ettem valami szénhidrátszegény menüt vagy más zsírégető ételt az étlapon válogattam,de lúgosítottam is mellette.Ügyes vagy,hogy még alá is tudtál menni a tervezettnek!
szia!
Akkor neked is van ilyen,hogy úgy érzed hónapokig rá sem tudsz nézni?Azért milyen furcsa,hogy a megterhelőbb ételeket meg a zsíros cuccokat már nem bírja a szerveztünk megemészteni,én pl. már szalonnát sem tudok enni!
Szia!
A héten nagyon fájt a gyomrom valami vírus volt már megint,rögtön azzal állt elő a főnöknőm,hogy olvasott ezekről a kajákról amit eszem és hogy mennyire kikészíti a gyomrot bele is lehet halni!!!:-)) Csak annyit mondtam rá,hogy aha már 2,5éve halott vagyok!!! :-D
Szia zsbe!
Igen, szerintem is csak erről lehetett szó!!!!!!! :-DD
Nagyon sajnálom, hogy így gondolod, de én nem értek Veled egyet.
Az biztosan számít, hogy milyen szénhidrátot és abból is mennyit fogyasztasz el, mert az el tud raktározódni, ha túl sokat viszel be belőle.
Hát igen, némi felfújódásra lehet számítani...
Én is beszedtem akkoriban néhány szem puffadáselleni bogyócskát! :-)))
És még sokan mások... :-DDDDD
Én is jártam már úgy szerdán, hogy muszáj volt egy Vegyes zöldséghasábokat lenyomnom (amit már előre berendeltem szükség esetére), hogy kibírjam, ill. több folyadékot vettem magamhoz! :-)
Szia xta11!
Szerintem nem lehet általánosítani, hisz nem vagyunk egyformák! Nekem a -21 kg-ból csak 2-3 kg jött vissza, ill. néha ingadozik. Én kb. 1 éve értem el az álomsúlyomat, és nem jöttek vissza a kilók! Valószínűleg ez egyénfüggő, nem mindenkire hat minden ugyanúgy!
Szia Jucus!
Na, mennyi ment le a Bikini diétával? Hogy bírtad?
Ízlettek az ételek? Szerintem finomak az ételek és én egyáltalán nem szenvedtem, nekem nem volt kevés az adag, főleg, hogy mennyei finom italok is voltak hozzá!!! :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?