Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
SziAZTOK!
Nekünk mára feladta a mérleg. Ahányszor ráállunk, annyi súlyt mutat, de legalább rendes és sosem többet, mint eddig :-) Úgyhogy valahol 0 és 3 kilo közt fogytunk......
Linike, te milyen hüüüülye tudsz lenni! Nagyon röhögtem!
Többiek, mennyi az annyi? Caca, te mérezkedtél?
GVJ, ez nagyon szép eredmény!!!! Sőőőőőt, több, mint szép, azért ilyen sok nem marad szerintem ekkora súlynál a heti fogyás. nagyon-nagyon gratula!!!!!
Egy hete 71,8kg,tehát -1,4dkg egy hét alatt.Nem rosz,ha ez így megmaradna,annak örülnék!
Ti hogy álltok a kilókkal?
Szia!
Nekem is ilyen problémám volt nem tudom miért nem tudtam most aludni de ez általában hét végére tör rám amikor annyira rá vagyok izgulva arra ,hogy végre kialudjam magam tuti valamiért nem megy!Vagy a gyerekek keltenek vagy én csak nézem a plafont 3-kor már!
Szia!
4 havonta lehet!
Szia!
Nagyon sokat számít a bíztatás és nagyon fontos,hogy mások akik nem sokszor látnak észrevegyék a változást!
És itt mi egymást támogassuk,mert vannak vacak napok amikor kivagyunk,ha nem is fogyókúra szempontjából ,de szerintem sokaknak minden hónapban van egy mélypont amin így ha együtt vagyunk könnyebb átlendülni!
Nekem még nem állt ,de férjemnek szokott! :-))))
Na jó a viccet félretéve,nem engem kérdeztél talán de leírom én is ,hogy állt bizony 3hónapig aztán a holtpont segített,de nekem két hét kellett hozzá,hogy újra beinduljon!
Szia!
Nagyon is így van ahogy írod,mert az egyik sógornőm gyermekénél volt ez ,ők pénzesek nagyon és el is vitték a kicsit egy ilyen helyre nem akadtak fenn a számlán ,de nagyon örültek,hogy fél év alatt kikezelték a gyerket az állítólagos krupp és tüdőgyulladás meg különböző antibiotikumos kezelésekből amiket az orvosok rosszúl ismertek fel!
Na én is ezt 3gyerek mellett nem nagyon tudom kifizetni,de jól tetted,mert tönkremegy hosszú távon gyermek egészsége a sok téveszme miatt!
Sziasztok!
Na azert ovatosan ettem tegnap, husit savanUval, meg salataval. Viszot most mar a holtpont teat sem isom, mert attol (is) faj a yomrom szerintem, jovo heten nyomatom a sajat osszeallitast, aztan vissza a best ofra!
Koszi dugozsu, hogy megnyugtatsz minket!!! E ma mondjuk nayon bunoztem...2 ora aludtam az ejjel..midenbajom van, lehe thigy azert. Ki kel tartanunk!!!!!!!
Sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!
Csak megakarok nyugtatni mindenkit akinek most éppen áll a súlya, hogy ez a normális.Nem szabad feladni, ugyanúgy enni kell tovább az ételeket.Be fog indulni.Nálam is így volt.2 kemény hónapig meg sem mozdult a mérleg. De most komolyan.Én is elvoltam egy kicsit keseredve, de nem adtam fel.Ugyanúgy rendeltem a kajákat, ugyanúgy ettem, mint eddig, és semmi nem történt.Úgy gondolta a szervezetem, hogy elég már ennyi fogyás és nem szeretné, hogy még több lemenjen.De én viszont meg szerettem volna és ezért nem hagytam abba.A kitartásomnak úgy látszik meg lett az eredménye, mert majd 2 hete ismét elindult és immár - 28 kg-nál tartok.
12 kg szeretnék még fogyni nyárra.Minden erőmmel azon leszek, hogy meg tudjam csinálni.
Most a best of-ot eszem, italok nélkül.Napi 3 liter folyadékot iszom és csak a rendelt ételeket eszem.
Mindenkinek kitartást kívánok, hogy nyárra szép csinosak legyünk.
Szia eszterxx!
Nem fogok eltünni mostmár ! itt leszek Veletek, és megpróbálok eggyütt fogyni Veletek.
Mert még nekem is van mit!
Nyárára csinik leszünk! KITARTÁS, TÜRELEM!
Jucus, te is a hetven alján leszel elégedett akkor? Agyban gondoljuk úgy, hogy nyárra meglesz és kész!!!!
Köszi Argosz a szavaidat! Jó olvasni, hogy más is járt ilyen cipőben. Esetleg ha van valami nyilvántartásod, amiből látok, hogy meddig állt, az nekem nagy mankót jelentene......
- És akkor még szeretnék fogyni 15 kg-ot!!!
- Húúúú de elérhetetlennek tünik még!
Nekem is volt és van is, hogy stagnál a fogyásom.
A diéta az evvel jár. Adni kell időt a szervezetnek.
Azért kell hozzá lellő kitartás. Utána hirtelen elkezd újra lemenni a kiló.
Sokan itt adják fel. És ha feladták, onnan nincs vissza út! Olyan ez mint a lavina. Elindul a lejtőn, és csak az alján áll meg megnőve.
Nem tud megálni.
Ezt tapasztalatból tudom.
Olyan ez mint a dohányzás. Megfogadod, hogy leszoksz, és nem is szívod pl. eggy évig.
Jön egy barát vagy bárki, és azt mondja, hogy eggy szál még nem a világ. Dehogynem avval az eggy szállal elindultál a lejtőn lefele, és nincs megállás. Egyszerre csak arra eszmélsz, hogy ismét aktívan dohányzol. ( tapasztalat) Újra erőt vettem magamon 7 évvel ezelőtt, és azóta sem dohányzom.
A diéta is ilyen. Ha eldöntöd, hogy lefogysz, akkor legyen akarat erőd és kitartásod is.
Ha sikerült elérned az álom súlyodat, akkor jön az igazi kihívás!!! A súly megtartás!
És ismét a cigarettás dolgot tudom felhozni.
Ha elkezdessz csipegetni és nassolni, akkor ismét elindulsz a lejtőn és elkezdessz hízni. Nincs megállás!( tapasztalat) Nekem már egyszer sikerült lefogynom, de ismét erőt vettem magamon, és lefogytam és még szeretnék 10 kilót fogyni. Le is fogom, mert csak a kiszállított ételeket eszem.
Utána meg a súlytartót, mert soha többet nem akarok 106 kg lenni!!!!
Egy kicsit hosszúra nyúlt a hozzászólásom, de ezt én így éltem meg.
És úgy gondolom, hogy mindenki így éli meg, csak még saját magának is szégyelli bevallani.
A lényeg: Minden az agyban dől el. Akarom vagy nem akarom. El kell dönteni.
Eszter bánkódik, h nem fog neki minusz 20-at mutatni, és meg azt a kis -10-et sem értem el ugyanannyi idő alatt!! :)
- De majd csak elindul megint, én nagyon bizom a jövő hétben!
Szia Eszter!
Nem válaszolt a dietetikus! A rendelés felől ne izgulj - szerintem - minden rendben lesz, csak bénáznak a nettel!
Osztozom a Veled!
Valóban mérlegelni kellene, hogy mi a drága. Én is ezt tettem 106 kg-an. Mérlegeltem, hogy savlekötőt, depresszó elleni gyógyszert, vagy vérnyomás csökkentőt szedek.( 10-15 ezer ft./hó) És még nem ettem tele magam, mert ugyanis nem havi 10 ezerből lettem szép nagy darab topogós kacsa.
Én az egész napos étrend áráért kaptam nagyon finom és kielégítő, fogyasztó stb...ételt nem akarom agyon dícsérni , de én nagyon elégedett vagyok. Szerintem nagyon sok Sorstársam is az.
Meg nagyon sokan azok lesznek, ha becsületesen végig csak azt eszik, amit kiszállítanak.
Ezek után tényleg ellehet gondolkozni, hogy mi is a drága.
Szia Jucus! Látom, te is korai kelő... remélem, Argosz nem tűnt el megint egy hétre, nagyon reménykedem, hogy mint nagy öreg, elmondja nekünk, hogy volt az ő idejében :-)
Neked sem válaszolt a dietetikus/gasztrológus? nekem még mindig semmi, de visszaigazolás sem jött még...
Argosz!
Köszi a biztatást én is reménykedem, h végre beindul, jövő héten eszem a holtpontot, nagy reményekkel vagyok! - Egyébként nem eszem mellé, de ha meg vagyunk hivva valahová, ahol enni kell, oda persze nem viszem a dobozkámal, (mert az azért igen kinos lenne!) - de olyat rendelek, amit ehetek, (hus+zöldség) Azért ilyen eset max egy hónapban, egyszer van, egyébként hétköznapokon nem eszem mellé, már a gyümölcsről is lemondtam, ami néha jól esett/volna.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?