Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Lorci! - Nehéz megállni, amikor az ember vendégségbe van hivva, h ne csábuljon el!
Mi is tegnap este étteremben voltunk, ráadásul egy nagyon jó helyre voltunk meghivva, de ugy ettem, h beleférjen, grillezett csirkemellett ettem, sült zöldségekkel. Nagyon finom volt, remélem ettől nem lesz semmi baj!
Edelweis! Örülök, h jelentkeztél és gondolsz ránk!:)
Érezd jól magad, aztán majd csatlakozol hozzánk megint!
Hetente egyszer és mindig eggy időpontban érdemes mértkezni.
Sokkal nagyobb a sikerélmény!
Szia Jucus!
Ne légy türelmetlen!
Azt a szervezeted is érzi! Adj időt a testednek és meglátod, hogy szépen beindul újra a fogyásod!
Persze csak akkor, ha nem eszel mellé a kiszállított ételeknek.
Ugye nem eszel mellé még véletlen se?!
Vagy talán néha igen?
Köszönöm szépen én is!
Azon már túl vagyok. Nem győzlek vissza olvasni Benneteket.
Lehet, hogy bedobok még egy nagy adagot.
Te hogy álsz a kilókkal?
Mennyi a kitűzött cél?
Egy mai kis történet ahhoz, hogy a mai világban mi drága és mi nem (bocsánat, nem a témához illik, csak engem ledöbbentett):
mindkét gyerek folyamatosan beteg október-november óta. A 3 évesnek már asztmagyógyszert írtak fel, a 8 hónapos meg egyfolytában fullad, ránézésre azt mondták, hogy kruppos és majd tavasszal meggyógyul.....ma elvittem őket egy magán fül-orr-gége rendelésre, ahol kiderült, hogy mindkettőnek arcüreggyulladása van, a kicsinek a füle és tüdeje is tele van, ez az életben nem fog meggyógyulni magától. Profi rendelő, azonnal ultrahang, stb.....amikor a doktornő a végén, 30 perc elteltével mondta az árat, azt hittem lehidalok: 34.000 Ft. Na, ilyenkor döntsem el, hogy ehhez képest a gastro drága-e vagy sem :-)
Szia Lorci74!
Szerintem nyugodtan tervezheted megvenni a ruciaidat nyárára, mert ha csak a kiszállított ételt fogyasztod és komolyan eldöntötted, hogy lefogysz, akkor megkapod a méltó és várva várt jutalmad!
CSINOS LESZEL!
Sziasztok Jó reggelt Lányok!
Nem voltam a héten, de mindjárt vissza olvaslak benneteket.
Addig is szép napot!
Szia!
Én azt hiszem sőt teljesen biztos vagyok benne,hogy neked centiben is kéne magad mérni legalább kéthetente,mert tudod,hogy az izomtömeg súlyban több és mivel alakulsz át a zsír tűnik el hidd el,csak izom váltja fel de örülj szép lesz a bőröd és jó feszes!
Én sosem értem rá tornázni sosem mozogtam viszont szerencsés vagyok mert majd 30kiló után sem lógok...
Nyugodj te abba bele,hogy fogysz!!!
Szia!
Háááát!
Reméljük,hogy nem lesz akkora durrogás,hogy a paplan elszáll!!!! :-))
Most nekem nagyon nem megy semmi én is el vagyok keseredve annyi a dolgom nálam állandóan péntek van,és még ma sem végeztem a házi munkával kíváncsi vagyok,hogy fog kinézni a kert tavasszal egymaga,mert hogy oda már nem jutok ki az is tuti! :-((
Sziasztok länyok!
Olvasgatlak Benneteket, lätom, nagy a tanäcstalansäg,es a käosz.
Hizom, mint a diszno, pedig probälom visszafogni magam. Meg egy het, lehet, hogy lugositässal fogom
folytatni, a kiloktol függ, de itt nincs merleg.
Kitartäst mindenkinek!!!!
óóóóó, hogy én nem tudok olvasni! Ott nem azt írod, hogy "mik a jó hírek felőled", hanem hogy én mire gondolok.......ahhhhh, szőke-szőke-szőke. Mindig mondom, hogy én arcból és agyból fogyok :-)
Szóval jó hírként arra gondolok, hogy végre a fodrásznál neked is észrevették! Meg látványos, hogy fogysz, csak az a fránya mérleg nem akarja mutatni!
hogy én milyen hülye vagyok, ez kétségbeejtő :-(
Jucus, az 5890-es hozzászólásodra!!
Párod tuti, hogy jó mélyen fog aludni ezek után :-)
Szia!
Nekem csak az epres után fájt mindig arról le is álltam a csokis laktató volt nagyon a vaniliással nem volt gondom.
Talán túl hirtelen ittad meg?
Próbáld kortyolni!
Szia!
Nekem nem volt abban az 1hétben nem mentem emberek közé,mert megtehettem ,aki nem tudja nem tudok tippet ,mert ha sokáig visszatartod nagyon megfájdul a hasad,minden egyes pukinál meg nem lehet wc-re futkosni!
DE mindemellett én nagyon hasznosnak éltem meg ezt a kúrát és pl. tegnap is ezt a teát ittam nekem nagyon sokat segít ,most hogy este iszom kevsebb talán a szellentés ,szerintem 16órakor kezd el inni,hátha megúszod a nagyját,de semmiképp ne reggel!
- Nem fogytam én semmit!! :(
- A dietetikus meg nem irt, ugyhogy megrendeltem a holtpontot.
na????? újabb fél kilo?
vagy válaszolt a dietetikus, hogy egyél holtpontot????
Most mar jo a gyomrom...ugy latszik kozvelenul a shake utan valami nem tetszk a gyomromnak. Hmmm...meg van eg pindur tea, leguritom!
Ennyi pici bunozes belefer szerintem!!! Ma e is bekapkodtam nehany burginya krokettet!! Na mondjuk ennel nagyobat nem is bunozhettem volna. Buntudatom is volt rendesen, igy az uzsonnnat meg sem ettem! Vezekeltem! :)))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?