Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia Jucus!
De jó, hogy végre valami beindult!!!! Én a helyedben még nem váltanék, főleg nem a porra, hanem inkább egy hét holtpontoznék és aztán valamelyik normál menü. Hátha......
Én szoktam jattot adni, mindig 300 körülre végződik és azt kerekítem fel 1000-re. Nekünk fontos, hogy 8 előtt hozza, hogy a párom el tudjon indulni dolgozni, azért a nagyobb borravaló, mondjuk így sem mindig tartja, de mindegy :-(
Ja, és úgysem tudunk még rendelni, várd még meg a dietetikusok válaszát is, hogy mit mondanak, hátha attól okosabbak leszünk! vasárnap is lehet akár hétfőre rendelni, én vasárnap 15.50-kor mondtam le a hétfő-keddi kaját, addig vacakoltam, hogy mi legyen (majd hétfőn újrarendeltem a keddet :-) ).
Én most pihentetem az algaevést, kiváncsi vagyok, hogy így teljesen megáll-e a fogyás, de egész egyszerűen nem bírok ránézni sem a hasmenés óta. Úgy gondoltam, még a héten nem eszem algakapszulát, aztán meglátjuk az eredményt!
A futás meg nem volt nagy elhatározás, azt megszervezni nagyon nehéz, hogy át kell utazni az egész városon, anyunak leadni a kicsit, stb.......
Annyit vacakolok már ezzel a rendeléssel, - főleg, h nincs fenn a honlapon - egyébként már megrendeltem volna, de most dilemmázok, h mi legyen.
Megnéztem a Norbit én is jobban, hát igen kb.5000 Ft minusszal jönnék ki, ha azt választanám havonta. Ezt a ch-szegény menüvel hasonlitottam össze.
Azon is gondolkodtam, h lehet, h kellene igy 3 hónap után egy másikfajta étrend, hátha arra jobban reagálna a szervezetem.
Hezitáltam a best of-on is, hiszen azzal - azt mondják - hogy a legjobban fogynak, lásd a lugositó cuccokat! - Nem tudom!?
Viszont az jóval drágább!
A Holtpont jövő hétre ugyanannyi lenne kb. mint a best of, - kérdés, h jobb-e, mintha rendelnék egy ch-szegény kaját 99O Ft/nap, és innám reggel-este a turmixot? - De ha kiszámolom akkor a heti menüm 6450 a 7% levonással, plusz kb ugyanennyi, ha megveszek egy doboz laurát. Akkor -2000 Ft-tal vagyok bejjebb. - Nem tudom?
- Na most leirtam hezitálásom tárgyát, megköszönném a véleményeket, aztán mostmár ugy is dönteni kell!
Másik kérdés, Ti szoktatok adni a futárnak jattot?
A Norbinál ugye kártyával is lehet fizetni, abban az esetben nem tudom, szokás-e adni, vagy nem?
- Én szoktam adni egy héten a fizetéskor 300 Ft-ot, nem tudom, kell-e, szoktatok-e, mennyit?
- Na jó sok kérdést felirtam nektek, válaszoljatok, jó???
Szia Eszter! - Örülök, h jöttél, sokkal jobban vagyok már!:)
Gratulálok, h elmentél futni, ez egy nagy elhatározás lehetett! - és hogy még jól birtad is, ez nagyon klassz!:)
Szia!
Én jövő héten kezdem ezt a bizonyos Laurát... régebben nekem is sok lement vele és nem csak álldigáltam, mint most :)
Meg összehasonlítottam a Holtponttal és ugyan ez az ital van benne, csak plusz kaják... de most elég a Gastróból :)
Sziasztok!
Jucus, sikerült meggyógyulnod????
Képzeljétek, tegnap végre eljutottam futni! Ne tudjátok meg, hogy mennyire jó volt!!!! Utoljára, amikor futni mentem, majd 20 kiloval voltam nehezebb, most két méterrel lebegtem a föld felett és végig csak azon drukkoltam, hogy ne érjek még a János-hegyi kilátóhoz, mert én még futni szeretnék! Jó 50 percet szaladgáltam, végre úgy érzem, hogy élek!!!! Na jó, ma nem szívesen emelem a lábam, de tudtam azért azt is, hogy ez így lesz :-)
Annyira, de annyira jó érzés!!!!!
Jó reggelt Lányok!
Úgy látom Ti még alszotok, vagy már nagyban dolgoztok.
Bukovina! Irtam a dietetikusnak, de mivel hétfő volt, gondolom jó sokan irtak, ugyhogy kell egy pár nap, mire megválaszolja.
Az az érdekes a mult hét előtti héten a falat kapartam az éhségtől, majd meg vesztem, korgott hangosan a gyomrom, alig birtam. Előtte és azóta is teljesen jól birom. Azt hittem erre, - na most beindul a fogyás, biztos azért szenvedek ennyire, - de nem!
Én sem értem, miért nem rakják fel az étrendet?!!
Hogy birod egyébként a best of-ot, nem éhezel tőle nagyon? A szerdákat birod, azt mondják az a legnehezebb?
Scintillate! Köszönöm, h leirtad a tapasztalatodat.
- Én egyszer, igen régen csináltam ezt a laurás diétát, 2 hétig nem ment le tőle semmi. Majd két hét után, már amikor mást is ettem akkor kezdett elindulni. Azt mondták, h valószinüleg azért, mert a máj el van zsirosodva, és amig az ott van, nem megy máshonnan le. - Érdekes dolgok ezek!
Jucus!Írtál a dietetikusnak? Mert itt valami tényleg nem oké...szerintem.
Más: ma módosítottam a rendelésemet. Ezek szerint simán lehet a következő napit bármikor, majd a köv. fizetésnél kompenzálják. Csak azért írtam, hátha valakinek hasznos az infó.
Ma nagyon finom kaja van a Best of ba. (egész napos nőit eszem)
A jövő heti még nincs fent. Én már rendelnék...nem értem...
Scintillate milyen ez a tekerecselős dolog? Működik? Fáj? Nekem a combomról még vekonyabb koromban sem ment le ilyen jó kis husika..ahol össeérnek, gondltam majd ha lemegy amennyit akarok, ,akkor kipróbalnék ilyen helyi zsírégetést, ha megéri.
Mókusélet, 5 óra zumba!!!! Jézus az kemény!!!!!
Jucus nem tudomhogyan lehetne felpörgetned a fogyódat...rossz, hogy ilyen sokáig nem ozdl, attól én is ideges lennék. Azt hiszem ezen a fórumon írta valaki hig ilyenkor kell egy kis szénhidraot nyomatni, hogy a szervezet beindítsa a zsírégetést! Tanulmányozd át a témát!
Szia Jucus!
én próbáltam azt a bizonyos Laurás turmixot, végigcsináltam a 14 napot...3 doboz kell a kúrához, darabja kb 6000-7000 között van, már lehet kapni dm-ben meg ilyesmi helyeken. Én ledobtam tőle 7,5-8 kg, nyáron csináltam és nagyon jól bírtam. Bár szerintem nekem jó volt az is, hogy dohányzok, könnyebb volt, nemtom miért!
Nekem ezzel a shake-el csak az a bajom, hogy nem lehet végig ezt inni....kellenek a kaják is hozzá. Megvettem hozzá annak idején az algás tablettájukat, nem volt től hasmenésem, e izgis színt kapott tőle a "cucc". Ja, és a 14 napos kúra alatt bűnöztem is, én szotyiztam esténként a tv előtt...tudom, az nagyon nem jó, de enélkül is lement..Sport ohne volt, "csak" ilyen Alphamins kezelésekre jártam el heti 2-szer, ez a tekercselős, zsírégetőkrémes téma, be kellett fküdnöm gy kapszulába és 84 fokon égett a zsír, meg masszírozott közben. Szóval mindezekkel kombinálva nekem így ment le annyi kiló a Laurás cuccal..
Szerintem a holtponthoz nagyon jó!
Mókusélet!
- Irigyellek! Nagyon jó lehetett, biztos fogytál is, nem? Hol van ez egyébként? - Bár most nem tudnék menni, mert összeszedtem valami nyavaját, és vergődök.
Lorci! Pedig az a -8 kg januártól tök jó!
Én november 15-től fogytam annyit, de mostmár nagyon idegesit, h nem megy le, mert konkrétan 4 hete nem mozdul. Előtte egy hét turbót csináltam, azzal lement -3,6 kg, utána azt gondoltam azért nem megy, mert előre leadtam a következő heteket. De mostmár nagyon időszerü lenne, ha elindulna, mert kezdem elvsziteni a türelmemet.
Jucus, nekem megállt egy kicsit...vagy csak türelmetken vagyok! :) 1 kilókat megy lefele.....és goondoltam kicsit begyorsítom, pedig a heti 1 kiló is jó...bár előtte levő héten semmi nem ment le. Február végén viszont bulizok a barátnőimmel és kissé formába kéne jönni!!! :))
Január elején kezdtem, eddig -8 kg!
Lorci! Neked most tulajdonképpen állt a sulyod, vagy ezzel kezdted? - mármint a holtponttal (bocsi, h kérdezlek, de nem emlékszem!) - Ird meg léci, mennyit fogysz a holtponttól!
Én táncolni járok, salsázni és társastáncra is egy héten kétszer másfél órát. Hétvégenként, amikor van valami jó buli, akkor odamegyünk még pluszban táncolni. - Ennyi egyenlőre a mozgásom, de a zumba nagyon-nagyon jó!!!
Szia Bukovina!
- Te is a ch-szegényet eszed, ugye? - Azért csináld végig a kitüzött célt, ne hagyd magad befolyásolni, én sem hezitálnék különben, ha fogynék!... - Na de majd összeszedem magam, valószinüleg jövő hétre holtpontot rendelek, utána meg lehet kipróbálom a Best of-ot, hátha attól beindulok jobban, csak ne lenne olyan drága!..
Sziasztok!
A vanilíás turmix egy fokkal jobb volt, mnt a csokis. Csak rettentően édes....nekem legalábbis!
Ti tornáztok is mellette rendszersen? Én most voltam tornán, Zumbán, alig élek!!! :))) hetente egyszer ha eljutok, de hát az is számít talán, mellette csak a séta marad a gyerekekkel.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?