Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

5772. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5770. - Eszterxx)
2011. febr. 9. 09:52
Ha meg most eleged van az algából, lehet h neked is a ch-szegény lenne jó, egyébként nekem abban szimpatikusak a kaják, főleg most tettek bele egy kicsivel több édességet is.
5771. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5770. - Eszterxx)
2011. febr. 9. 09:50
Eszter! - Köszi a véleményt, egyébként én is kiváncsi leszek, h mit mondanak, de majdnem tuti, h a holtpontot fogják javasolni. Az én futárom már nagyon korán jön, 7-1/2 8 között itt van, régen nem igy volt, mindig jóval később jött. Ez is egy "indok" , h maradjak itt, mert nem tudhatom egy esetleges váltással, a másik futár mikor jön, persze lehet, h ez csak egy telefon!
5770. eszterxx
2011. febr. 9. 09:39

Szia Jucus!

De jó, hogy végre valami beindult!!!! Én a helyedben még nem váltanék, főleg nem a porra, hanem inkább egy hét holtpontoznék és aztán valamelyik normál menü. Hátha......

Én szoktam jattot adni, mindig 300 körülre végződik és azt kerekítem fel 1000-re. Nekünk fontos, hogy 8 előtt hozza, hogy a párom el tudjon indulni dolgozni, azért a nagyobb borravaló, mondjuk így sem mindig tartja, de mindegy :-(

Ja, és úgysem tudunk még rendelni, várd még meg a dietetikusok válaszát is, hogy mit mondanak, hátha attól okosabbak leszünk! vasárnap is lehet akár hétfőre rendelni, én vasárnap 15.50-kor mondtam le a hétfő-keddi kaját, addig vacakoltam, hogy mi legyen (majd hétfőn újrarendeltem a keddet :-) ).

Én most pihentetem az algaevést, kiváncsi vagyok, hogy így teljesen megáll-e a fogyás, de egész egyszerűen nem bírok ránézni sem a hasmenés óta. Úgy gondoltam, még a héten nem eszem algakapszulát, aztán meglátjuk az eredményt!

A futás meg nem volt nagy elhatározás, azt megszervezni nagyon nehéz, hogy át kell utazni az egész városon, anyunak leadni a kicsit, stb.......

5769. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5762. - Hencsitusz)
2011. febr. 9. 09:27
Hencsitusz! - Te mióta álldogálsz, és melyik menüt eszed?
5768. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5763. - Eszterxx)
2011. febr. 9. 09:26
- Egyébként jó, h felhivtad Őket, és elmondtad a véleményedet, hátha reagálnak rá!
2011. febr. 9. 09:21

Annyit vacakolok már ezzel a rendeléssel, - főleg, h nincs fenn a honlapon - egyébként már megrendeltem volna, de most dilemmázok, h mi legyen.

Megnéztem a Norbit én is jobban, hát igen kb.5000 Ft minusszal jönnék ki, ha azt választanám havonta. Ezt a ch-szegény menüvel hasonlitottam össze.

Azon is gondolkodtam, h lehet, h kellene igy 3 hónap után egy másikfajta étrend, hátha arra jobban reagálna a szervezetem.

Hezitáltam a best of-on is, hiszen azzal - azt mondják - hogy a legjobban fogynak, lásd a lugositó cuccokat! - Nem tudom!?

Viszont az jóval drágább!

A Holtpont jövő hétre ugyanannyi lenne kb. mint a best of, - kérdés, h jobb-e, mintha rendelnék egy ch-szegény kaját 99O Ft/nap, és innám reggel-este a turmixot? - De ha kiszámolom akkor a heti menüm 6450 a 7% levonással, plusz kb ugyanennyi, ha megveszek egy doboz laurát. Akkor -2000 Ft-tal vagyok bejjebb. - Nem tudom?

- Na most leirtam hezitálásom tárgyát, megköszönném a véleményeket, aztán mostmár ugy is dönteni kell!

Másik kérdés, Ti szoktatok adni a futárnak jattot?

A Norbinál ugye kártyával is lehet fizetni, abban az esetben nem tudom, szokás-e adni, vagy nem?

- Én szoktam adni egy héten a fizetéskor 300 Ft-ot, nem tudom, kell-e, szoktatok-e, mennyit?

- Na jó sok kérdést felirtam nektek, válaszoljatok, jó???

2011. febr. 9. 09:11
- Ja, ma megmértem magam, fél kilóval kevesebb vagyok, mint hétfőn! - Hátha elindul már!:)
5765. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5761. - Eszterxx)
2011. febr. 9. 09:10

Szia Eszter! - Örülök, h jöttél, sokkal jobban vagyok már!:)

Gratulálok, h elmentél futni, ez egy nagy elhatározás lehetett! - és hogy még jól birtad is, ez nagyon klassz!:)

5764. eszterxx
2011. febr. 9. 09:08
most sajnálom csak, hogy eladtam a laura poraimat :-( előre bevásároltam belőle, aztán ez annyira bejött, hogy gondoltam, én már sosem nyúlok laurához :-) na ja...... 20 eFt-ért adtam el 5 doboz port, milyen jól is jönne most :-) azért még mindig jobban hiszek a diétában, mint a porivásban, de pl. Jucusnak hátha segítene.....
5763. eszterxx
2011. febr. 9. 09:07
Én felhívtam a gastrot....az átállás miatt ma, vagy holnap, legkésőbb pénteken lesz fenn az étlap :-) magyarán fogalmuk sincs....... mondtam nekik, hogy milyen hiteltelen lett számomra az egész, továbbítani fogják, megköszönték a véleményem, stb, de meg is írom neki, hátha segít bármin is....
5762. Hencsitusz (válaszként erre: 5732. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 9. 09:01

Szia!

Én jövő héten kezdem ezt a bizonyos Laurát... régebben nekem is sok lement vele és nem csak álldigáltam, mint most :)

Meg összehasonlítottam a Holtponttal és ugyan ez az ital van benne, csak plusz kaják... de most elég a Gastróból :)

5761. eszterxx
2011. febr. 9. 08:59

Sziasztok!

Jucus, sikerült meggyógyulnod????

Képzeljétek, tegnap végre eljutottam futni! Ne tudjátok meg, hogy mennyire jó volt!!!! Utoljára, amikor futni mentem, majd 20 kiloval voltam nehezebb, most két méterrel lebegtem a föld felett és végig csak azon drukkoltam, hogy ne érjek még a János-hegyi kilátóhoz, mert én még futni szeretnék! Jó 50 percet szaladgáltam, végre úgy érzem, hogy élek!!!! Na jó, ma nem szívesen emelem a lábam, de tudtam azért azt is, hogy ez így lesz :-)

Annyira, de annyira jó érzés!!!!!

2011. febr. 9. 07:56

Jó reggelt Lányok!

Úgy látom Ti még alszotok, vagy már nagyban dolgoztok.

5759. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5753. - Lorci74)
2011. febr. 8. 16:58
Lorci! - Igen nekem is rémlik, méghozzá, mintha Caca irta volna, h olyankor bekajál kinai tésztából?! - De nem merek!!!! ....:(
5758. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5754. - Bukovina)
2011. febr. 8. 16:53
- Örülök, h sikerült módositani a rendelést, akkor normálisan állnak a dolgokhoz, ez pozitiv!:)
5757. Sally88 (válaszként erre: 5740. - Mókusélet)
2011. febr. 8. 16:51
Köszi, aranyos vagy! Azért igyekszem nem nekikeseredni :), ennél csak jobb jöhet. Addig is fogyjunk tovább :)
5756. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5754. - Bukovina)
2011. febr. 8. 16:50

Bukovina! Irtam a dietetikusnak, de mivel hétfő volt, gondolom jó sokan irtak, ugyhogy kell egy pár nap, mire megválaszolja.

Az az érdekes a mult hét előtti héten a falat kapartam az éhségtől, majd meg vesztem, korgott hangosan a gyomrom, alig birtam. Előtte és azóta is teljesen jól birom. Azt hittem erre, - na most beindul a fogyás, biztos azért szenvedek ennyire, - de nem!

Én sem értem, miért nem rakják fel az étrendet?!!

Hogy birod egyébként a best of-ot, nem éhezel tőle nagyon? A szerdákat birod, azt mondják az a legnehezebb?

5755. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5752. - Scintillate)
2011. febr. 8. 16:47

Scintillate! Köszönöm, h leirtad a tapasztalatodat.

- Én egyszer, igen régen csináltam ezt a laurás diétát, 2 hétig nem ment le tőle semmi. Majd két hét után, már amikor mást is ettem akkor kezdett elindulni. Azt mondták, h valószinüleg azért, mert a máj el van zsirosodva, és amig az ott van, nem megy máshonnan le. - Érdekes dolgok ezek!

5754. bukovina (válaszként erre: 5750. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 8. 16:34

Jucus!Írtál a dietetikusnak? Mert itt valami tényleg nem oké...szerintem.

Más: ma módosítottam a rendelésemet. Ezek szerint simán lehet a következő napit bármikor, majd a köv. fizetésnél kompenzálják. Csak azért írtam, hátha valakinek hasznos az infó.

Ma nagyon finom kaja van a Best of ba. (egész napos nőit eszem)

A jövő heti még nincs fent. Én már rendelnék...nem értem...

5753. Lorci74
2011. febr. 8. 15:34

Scintillate milyen ez a tekerecselős dolog? Működik? Fáj? Nekem a combomról még vekonyabb koromban sem ment le ilyen jó kis husika..ahol össeérnek, gondltam majd ha lemegy amennyit akarok, ,akkor kipróbalnék ilyen helyi zsírégetést, ha megéri.

Mókusélet, 5 óra zumba!!!! Jézus az kemény!!!!!

Jucus nem tudomhogyan lehetne felpörgetned a fogyódat...rossz, hogy ilyen sokáig nem ozdl, attól én is ideges lennék. Azt hiszem ezen a fórumon írta valaki hig ilyenkor kell egy kis szénhidraot nyomatni, hogy a szervezet beindítsa a zsírégetést! Tanulmányozd át a témát!

5752. scintillate (válaszként erre: 5732. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 8. 14:53

Szia Jucus!

én próbáltam azt a bizonyos Laurás turmixot, végigcsináltam a 14 napot...3 doboz kell a kúrához, darabja kb 6000-7000 között van, már lehet kapni dm-ben meg ilyesmi helyeken. Én ledobtam tőle 7,5-8 kg, nyáron csináltam és nagyon jól bírtam. Bár szerintem nekem jó volt az is, hogy dohányzok, könnyebb volt, nemtom miért!

Nekem ezzel a shake-el csak az a bajom, hogy nem lehet végig ezt inni....kellenek a kaják is hozzá. Megvettem hozzá annak idején az algás tablettájukat, nem volt től hasmenésem, e izgis színt kapott tőle a "cucc". Ja, és a 14 napos kúra alatt bűnöztem is, én szotyiztam esténként a tv előtt...tudom, az nagyon nem jó, de enélkül is lement..Sport ohne volt, "csak" ilyen Alphamins kezelésekre jártam el heti 2-szer, ez a tekercselős, zsírégetőkrémes téma, be kellett fküdnöm gy kapszulába és 84 fokon égett a zsír, meg masszírozott közben. Szóval mindezekkel kombinálva nekem így ment le annyi kiló a Laurás cuccal..

Szerintem a holtponthoz nagyon jó!

5751. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5749. - Mókusélet)
2011. febr. 8. 13:56

Mókusélet!

- Irigyellek! Nagyon jó lehetett, biztos fogytál is, nem? Hol van ez egyébként? - Bár most nem tudnék menni, mert összeszedtem valami nyavaját, és vergődök.

5750. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5748. - Lorci74)
2011. febr. 8. 13:54

Lorci! Pedig az a -8 kg januártól tök jó!

Én november 15-től fogytam annyit, de mostmár nagyon idegesit, h nem megy le, mert konkrétan 4 hete nem mozdul. Előtte egy hét turbót csináltam, azzal lement -3,6 kg, utána azt gondoltam azért nem megy, mert előre leadtam a következő heteket. De mostmár nagyon időszerü lenne, ha elindulna, mert kezdem elvsziteni a türelmemet.

5749. Mókusélet (válaszként erre: 5743. - Lorci74)
2011. febr. 8. 13:33
Én szombaton zumbaday3-on voltam.5 óra...isteni volt!Ma is megyek :-)
5748. Lorci74
2011. febr. 8. 13:30

Jucus, nekem megállt egy kicsit...vagy csak türelmetken vagyok! :) 1 kilókat megy lefele.....és goondoltam kicsit begyorsítom, pedig a heti 1 kiló is jó...bár előtte levő héten semmi nem ment le. Február végén viszont bulizok a barátnőimmel és kissé formába kéne jönni!!! :))

Január elején kezdtem, eddig -8 kg!

5747. bukovina (válaszként erre: 5746. - D6d0a67fc0)
2011. febr. 8. 12:32
Oké, jó ötlet, megpróbálom.
5746. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5742. - Bukovina)
2011. febr. 8. 12:27
Bukovina! - Szerintem hivd fel őket, és próbáld meg lemondani, ha más nem kérd meg, h az árát számolják be a jövő heti menüdbe! - Remélhetőleg rugalmasak lesznek!
5745. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5743. - Lorci74)
2011. febr. 8. 12:25

Lorci! Neked most tulajdonképpen állt a sulyod, vagy ezzel kezdted? - mármint a holtponttal (bocsi, h kérdezlek, de nem emlékszem!) - Ird meg léci, mennyit fogysz a holtponttól!

Én táncolni járok, salsázni és társastáncra is egy héten kétszer másfél órát. Hétvégenként, amikor van valami jó buli, akkor odamegyünk még pluszban táncolni. - Ennyi egyenlőre a mozgásom, de a zumba nagyon-nagyon jó!!!

5744. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 5741. - Bukovina)
2011. febr. 8. 12:22

Szia Bukovina!

- Te is a ch-szegényet eszed, ugye? - Azért csináld végig a kitüzött célt, ne hagyd magad befolyásolni, én sem hezitálnék különben, ha fogynék!... - Na de majd összeszedem magam, valószinüleg jövő hétre holtpontot rendelek, utána meg lehet kipróbálom a Best of-ot, hátha attól beindulok jobban, csak ne lenne olyan drága!..

5743. Lorci74
2011. febr. 8. 10:39

Sziasztok!

A vanilíás turmix egy fokkal jobb volt, mnt a csokis. Csak rettentően édes....nekem legalábbis!

Ti tornáztok is mellette rendszersen? Én most voltam tornán, Zumbán, alig élek!!! :))) hetente egyszer ha eljutok, de hát az is számít talán, mellette csak a séta marad a gyerekekkel.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook