Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
nekem sem jött még visszaigazolás......nem tetsz ez az új rendszer.......a megrendelés gombot is alig találtam meg, most meg majd mindenért telefonálnunk is kell????
Nem baj, remélem, jövő héttől dupla annyit fogunk fogyni!!!!
Huh, szintén zenész?
Detto, 4 diploma, vidéki nagyváros, 110:-)
Szia, én is holtpontolok a jövő héten.
Ha fel tudok jönni sűrűbben csinálhatnánk együtt.:-)
Ja az jutott meg eszembe Jucus, hogy centivel mered magad? Nekem volt ugy, hogy kiloba semmi nem ment le, centiben viszont -2 cm!!
Nekem sem igazoltak vissza a rendelesem.
Bukovina!
Én is megmérem magam minden nap, nem bírom ki...
Eszterxx!
Ezt jól kitaláltad!!! lehet, h én is majd később valami hasonlót csinálok. tetszik az ötlet! Addig is majd számolj be, h hogy jön be, és persze mennyire hatékony!
Más: Bevallom én minden nap méreckedem...ciki vagy sem, ez van...reggel ez az első...És élvezem...
Ehhez a borravaló témához még:
Egyrészt nem tudjuk a valódi fizetésüket, szóval szerintem addig nem kell pálcát törni senki felett.
Mindenki adjon habitusához és pénztárcájához mérten...
És egyébként halkan jegyzem meg, h 4 diplomával a hátam mögött 110 ezret keresek...vidéki nagyvárosban. Szóval lehet, h elmegyek futárnak, ha kiderülne a valós kereset...:-)A különbözet félhavi kajámat futná...
Hallo! Na en osszeallitotam magamnak az etrendet. Salik ebedre, pogacsak vacsira....vagy azt eszem uzsonnara es a forever-es shaket iszom vacsorara. Megnezek igy egy hetet, hogy fogyok-e tovabb!
Nalunk is mar 3 kulonbozo futar volt..igazsag szerint ,inidg ugy jon, hogy olyan 200-300ft korul marad a vegere, amit borravalonak adok.
amugy nalunk sopronban eleg surun cserelodnek a szallitok alig megszokom eggyet mar elment es jon a masik
amugy az ez elotti ugy lepett le hogy eloszor begyujtotte a penzt az osszes lehetseges vasarlotol aztan telefonostul meg penzel eggyutt szepen lelepett, kopp gasztroyal
de azert a kajamat kiszallitottak pedig azert egy fityinget sem kaptak mert a csavo lelepett a penzel eggyutt, kellemetlen de ez van
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?