Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
szevasztok
most olvasgatok vissza hat en egy fityinget sem adtam borravalot de meg sem fordult a fejemben, a kaja ara ennyi kiszallitassal eggyut, en eyt elkonyveltem es kesz, szerintem ez igy a helyes, vagy akkor irjak ki hogy te hulye adjal borravalot, az meg mar milyen, ezt a gasztroyal kell lebezelnie a szallitokkal, lattam hogy irta valaki hogy 140 ezret keresnek havonta az en parom reggel 5 kor kel es este 7 kor van ithon es galyazik az irodaban es egyfolytaban csesztetik, es kinozzak oket hogy ennyit meg annyit kell teljesiteni meg ilenek oszt kap hirtelen 100 ezret egy honapra,meg csak a fenyegetes megy hogy ha nem tetszik nyugodtan mehetsz az utcara mert az ajtoban szaz masik hulye all aki atveszi a helyedet es akiket tovabb tudnak zaklatni, eskuszom lelki terror ami bent van az irodaban naluk eloszor en sem akartam elhinni,
csokolom ennyi, most azert legyunk mar oszintek most mit gondoltak hogy a milliokat fogjak majd keresni mert egy par ember kajat rendel, nahh nem akartam negativ lenni mert altalaban elutasitom a negativizmust, csak egy kicsit nezzunk mar meg a dolog masik oldalat is.....
Sziasztok!
- Hát én is megtekintettem az uj étlapot, bibelődtem vele egy darabig, mig rájöttem, h merre van az előre!
- Nem látom rajta a kedvezményt feltüntetve! - Nektek rajta van, mármint a 7%?
Elküldtem jövő hétre a holtpontra a megrendelést, máskor rögtön szokott jönni az e-mailre a visszaigazolás, most nem kaptam még meg, remélem azért elment! (Az eddigi rendeléseknél ott van)
Lorci! - Iszod mellé a holtpont teát, mert egyszer mondta Linike (fórumtársunk), hogy annak valami szélhajtó hatása is van, nem az kavar be a gyomorfájásodba? - Majd ird meg feltétlen hétfőn, h mennyit fogytál a holtponttal, jó?!
- Én sem értem mit vacakolnak ezzel az étlappal, utolsó pillanatban teszik majd fel!
Huha ha olyan utemben fogyunk ahogy felszedtuk akkor nehany kilo utan meg fogok allni es a maradek az elkovetkezedno 10 evben fog lemenni!!!!! Szep kilatasok!!! En nyarra terveztem a csini rucikat!!
Jucus ez tenyleg kicsit lassunak tunik. De be kell most mar indulnia!!!! Tarts ki!!
Köszi a biztatást! - Jó neked, h gyorsan szedted fel és ezek szerint nem olyan régen van rajtad!
- Eldöntötted mit rendelsz jövő hétre?
Hidd el meg fog indulni újra,türelem és kitartás!!!!!!
Ha tényleg olyan ütemben fogyunk ahogy felszedtük,akkor nekem mákom van.Hamar lefogyok:-))))
Eszter! - Na ugye, milyen leleményes az ember!
Remélhetőleg tényleg elég lesz a fele Neked, mondjuk Te látod a férjed adagján!
Valóban nagy bajban leszünk, ha betartja a fogyásunk azt a bizonyos lépcsőket, 90 éves korunkig fogyózhatunk, - de akkor meg már minek?:)
- Szép karcsun támaszkodunk a botra!:)
Jucus csak meg fog indulni ujra!!! Miota fogyozol vagy mar kerdeztem? Es mennyi a cel?
Nekem a best of-fal ment le eddig a 8 kilo, en is a simat ettem. Szerintem jok a kajak, mondjuk a szerdai nap minidg jo fogyis!!!! :))) akkor nem izlik mindnen attol a zelleres quinona vagy mitol kesz vagyok!
Aki Holtpontozott, annak nem fajt a hasa? Nekem tegnap is, meg ma is faj a gyomrom kisse. Lehet, hogy a shaketol. Mndjuk en nem vagyok edesszaju, igy az hogy este is reggel is edes lottyot kell inni...hat nem esik tul jo. Jovo hettol visszaterek a sima best of-ra!
:-) Jucus, nagyon-nagyon vigyorgok!! Ha innentől nekem is áll mindenhol, akkor én is bajban leszek, mert a hátralevő felesleg lassan-lassan, évi egy kiloval jött fel.
Viszont kitaláltam, hogy mit fogok rendelni!!!!!! Formabontó férfit, aminek az ebéde és vacsija dupla akkora, mint a női (volt). Igy azt megfelezem, két napra lesz kajám. reggelire veszek kiflit, 2 napra 400 Ft, teszek rá egy párizsit. Az uzsim-tízóraim pedig egy-egy alma lesz. Ha jól számolom, akkor 8500 Ft-ra jön így ki egy hetem, szemben az eddigi 15.400-val. Úgyhogy köszönöm, Gastroyal, hogy gondolkodásra késztettek és így tudok spórolni!!!!! Hurrá!!!!!
Hát!!!!Lehet hogy én vagyok nagyon szemét,de ezért a munkáért havi 140000HUF?Nem tőlük sajnálom,hanem azokat sajnálom akik sokkal keményebb fizikai munkáért a felét kapják.
Sajnálom a futárokat ha nem fizetik meg rendesen,de ne én tartsam már el őket,mikor így sem olcsó a kaja.Én tulajdonképpen egy terméket vásárolok meg,aminek fix ára van,nem?Persze a borravaló az nyilván ha meg van elégedve az ember,akkor ad,de nem ebből kelljen már megélniük!!!!Szörnyű!Ahhoz képest az én futárom nagyon rendes,hogy az általam adott minimális borravaló ellenében mégis kedves,rendes.
Én ugyanennyi pénzért gyakorlatilag emberek életéért felelek munka közben/intenzív osztályon vagyok ápolónő/.Plusz éjszaka is dolgozom és Karácsonykor,hétvégén,stb.....
Lehet futárnak kellene állnom?
- Jaj! Megleptél! Hány órás lesz az óra, megint öt?
Mert azt lehet, h nem birnám!:)
Áll a súlyom nem áll dologhoz. Nekem azt mondta egy belgyógyász ismerős, hogy ha pl. sokáig 70 kiló voltál aztán meghíztál, maj fogyózól, akkot 70-nél megáll a súlyvesztés. azért, mert valahogy "emlékszik" a szervezet rá.Onnan elég nehéz kibillenteni, és sokan ott adják fel.
Lehet benne valami.
szia
én is úgy tudom, hogy lényegében a borravalóból élnek. én kb 500-600 forintod adok neki minden hétfőn borravalóként. megkérdeztem a barátnőmet még az elején, hogy mennyit szoktak adni a vásárlók és ő mondta hogy 500 vagy e fölött... így ő kb. összesen 140e keres miután már a benzint levonta belőle.
Szia Jucus8!
Én a Best of-ot eszem, de nem a Mariannosat, meg a Györgyiset, hanem a simát :)
Lassan harmadik hete csak áll és áll és áll... és nagyon elkeserít... :(
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?