Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ismeritek, használtátok már a dermarollert? fórum

Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
2669. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2666. - Pepe98)
2012. febr. 25. 19:07

Mi mást írnának egy orvosi oldalon?:)Hiszem, ha látom....

Sztem az a különbség, hogy olcsóbban jutnak hozzá!:)

Ami az alkoholt illeti, én sem ajánlom, bár magam is tettem vele egy próbát, viszont felnőtt emberek vagyunk, így jogunkban áll eldönteni, hogy mire vállalkozunk, mit tartunk helyesnek, vagy helytelennek!

Persze nem haszontalan leszögezni minden esetben, hogy ez nem alap kellék!

2668. MaciLaci2011 (válaszként erre: 2660. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 25. 19:06

Én azt a pecsétet már láttam régebben is, de nekem pont az a lényeg, hogy egy heget (ami 1cm2-nél kisebb) trancsírozzon telibe. A nagyobb pecsétnél ugyanaz lenne a helyzet, mint a rollernél, nem tudnék koncentráltan kis felületet direktbe kezelni. Ettől még másnak nagyon is jó lehet...

Amúgy én meg azt vettem észre, hogy az owndoc-on is megjelent a mi kis pecsétünk 2 mm-es méretben. Árban nagyon jó (17 dodó), és ami fontos, innen csak 2-3 nap a szállítás, mondom ezt azoknak, akik esetleg ebben gondolkodnak.

2667. pepe98 (válaszként erre: 2662. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 25. 18:57
a homlokráncolásról hogyan szoktattad le magad? :)
2666. pepe98 (válaszként erre: 2665. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 25. 18:57

az egyik (német) orvosi oldalon olvastam, hogy az orvosi és otthoni rollerek teljesen különböznek, nemcsak méretben. az orvosik ráadásul egyszerhasználatosak, utána kidobják őket, tehát még ugyanannál a páciensnél sem használhatók fel. érdekes lehet, hogy mi a különbség :)

szerintem is az alkoholfogyasztás felelőtlenség kezelés alatt, főleg 1,5 dl tömény :(

2665. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2657. - LaciV)
2012. febr. 25. 17:56

Laci, Te az egész arcot kezeled, vagy akárcsak MaciLaci kizárólag az orcákat, ahol a hegek vannak?

Sajnos én nem vagyok meggyőződve róla, hogy cornflower-t 1,5mm-es hengerrel kezelték heti rendszerességgel, mert pl. Keresztes doki, ő határozottan elutasítja, hogy 4 hétnél sűrűbben nyúzzon, és nem tudom elképzelni, hogy 2 orvos ilyen különböző nézeteket valljon, de ez csak személyes vélemény!

2664. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2656. - Kori92)
2012. febr. 25. 17:53
Köszi, feljegyzem magamnak az eljárást a kívánságlistámra, ha a pigifoltokat tényleg olyan hatékonyan kezeli, ahogy Franki írta, mert neki elhiszem, ő nem szereti szépíteni a dolgokat!
2663. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2655. - F6b212c746)
2012. febr. 25. 17:51

A 1516-os HSZ-ben részletesen leírtam a kezelés menetét, és a szükséges kellékeket.

(Most lusta vagyok rákeresni, de remélem jól rémlik a HSZ száma, szilveszterkor írtam, erre konkrétan emlékszem)

hatóanyagra nincs feltétlenül szükséged, itt legtöbben szárazon rollerezünk, mert ennek az eljárásnak nem a hatóanyagok bőrbe juttatása, hanem a kollagénes állomány felpiszkálása a célja.

Ettől függetlenül használhatsz ampullákat, mindenképpen a hyaluront javasolnám, bár személyes tapasztalatom nincs vele.

2662. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2650. - F6b212c746)
2012. febr. 25. 17:43

Szia wicca!

Nem tudom, hogy mimikai ráncok terén mekkora eredmények érhetőek el a nyúzással, de én tennék egy próbát.

Viszontezt a kérdést több oldalról is megtámogatnám a helyedben. A mimikai ráncok kezelése csak akkor lehet eredményes, ha a kiváltó okot is "kezeljük", tehát egyrészt odafigyelsz arra, hogy megpróbáld kideríteni, majd elkerülni a rosszul beidegződött mimikát(kat) amivel a haragos ráncot létrehozod, másrészt arctornával, akár csak 1 jól irányzott gyakorlattal rásegítesz minderre.

Azért írtam ilyen hosszas választ, mert a mimikai ráncok kezelése tényleg komplex ügy, a bőrt szépen tudod kezelni a nyúzással, teltebb, feszesebb lehet, de ha a mimikád nem változik, vagy lgbb az izmok által nem támogatod, hogy kevesebbet "törd meg" a bőrödet azon a területen, akkor ez sziszifuszi küzdelem lehet. Én a homlokráncolásról szoktattam le magam, nehezen, de nagyon eredményesen!

Én kimondottan a pecsétet ajánlom ez ügyben(is), mert azt könnyedén bele tudod nyomkodni a tűket az adott területbe.

Én 1,5mm-es, vagy 2mm-es pecsétet vásárolnék, és 4 hetente adnám neki.

Járj sikerrel!

2661. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2660. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 25. 17:34
benn=benne
2660. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2654. - MaciLaci2011)
2012. febr. 25. 17:33

Köszi a részletes beszámolót, örülök, hogy nem csalódtál, és remélem azért maradt még némi bőr a képeden ekkora vérengzés után!

Igen, én is azt szeretem benn, hogy tökéletesen látom, hogy mindegyik tűt tövig belevájom. Kben a tűk sztem nem vékonyabbak, csak az arany színük miatt tűnnek úgy, bár lehet vmivel tényleg keskenyebbek.

Jaj, Macilaci, éppen most jártam ebay-on, báecsak ne tettem volna, mert rátaláltam egy 2szer akkora, 80 tűs!!!pecsétre, 2mm-es, és csak 12 USD, basszus, a múltkor miért nem volt még!!!??!!:((

Szerelem első látásra, most képzeld el mennyivel gyorsabban lehetne haladni vele, megőrülök, hogy csak most találtam rá, amikor már megrendeltem a másikat!!!!(Derma stamp kulcsszavakra a 2.találat a nemzetközi oldalon)

2012. febr. 25. 14:27

Nem kötekedni akarok, de azért hogy nehogy mások is ezt a hibát elkövessék, jelzem, hogy sem a 1,5 dl házi pálinka nem ajánlott kezelés előtt, mivel észnél kell ám lenni, mert a KIT egyáltalán nem játék, valamint a hetente 1,5mm -essel végzett kezelést sem ajánlom senkinek.

Mindenkinek szíve joga magával azt kezdeni amit akar, pusztán az újak miatt írtam le, nehogy megfogadják a butaságokat aztán ártsanak maguknak.

2658. Bellavita21 (válaszként erre: 2655. - F6b212c746)
2012. febr. 25. 12:28

Wica,

Nekem jelentősen javította a két szemem közötti ráncot a rollerezés. A ráncokra nagyon jó, az egész arcom feszesebb lett, kihúzódott, így ez a ránc (amit 4 éve már botoxoltatni akart a bőrggyász, akinél hámlasztáson voltam) is sokkal kevésbé látható.

Fekebali,

Hát én ilyen fejjel, tiszta véraláfutás az arcom nem nagyon mennék ki az utcára :-) Egy kis alapozót mindenképp kennék rá, gondolom baja nem lehet tőle....

Tegnap még olvasgattam a gyakorisággal kapcsolatos írásokat. Amennyiben komoly orvosi anyagokat olvasok, ott a ritkább alkalmazást ajánlják. Én beálltam a közepes időközre, a 4 hetes időrea 1,5mm-nél.

2657. LaciV
2012. febr. 25. 12:21
A 4. kezelésem 1,5 roller, gyógyszertári lidó (külsőleg), 1.5 dl barack hp (belsőleg), Botanic Extract maszk árnika kivonattal utókezelés. A kezeléseket amíg más programjaim engedik, hetente fogom csínálni. Cornflower 2630. hsz.-ben köszi a megerősítést:-).
2656. Kori92
2012. febr. 25. 12:21
Nem tudom, hogy hány százalékossal mentek a bőrömre, de egyáltalán nem fáj, a legkellemetlenebb, amikor rajta van pár percig, ilyenkor úgy csíp, hogy a könnyem is folyik. Aztán semlegesítik. Rögtön utána nem látszik semmi, csak piros kicsit. A második-harmadik napon bebarnul, olyan mint egy csúnya égés. Ilyenkor meg nagyon feszül, rengeteg körömvirágkrémet teszek rá, és az segít, hogy ezután szépen lejöjjön. Miután lehámlik, megnyugszik, és jöhet a következő kezelés.
2655. f6b212c746 (válaszként erre: 2653. - Pepe98)
2012. febr. 25. 11:16
Köszönöm a választ.Én is a botoxra gondoltam idáig,de olvastam róla sok negatívumot.Valamint szeretnék valami "természetesebb" dolgot vagy anyagot használni,ezért gondoltam a dermarollerre...Találtam egy oldalt,ahol azt írták valóban hatásos glabelláris(szemöldök közötti) ráncokra.Ahogy olvasom kozmetikusnál iszonyat drága,ezért az otthoni használatra szavazok..De sajnos fogalmam sincs,hogy hol is kezdjem...Fertőtlenítő kell,az tuti.Talán érzéstelenítő krém is...Akkor ezek szerint 1,5-es dermaroller kell...Hányszor kell alkalmanként végiggörgetni és milyen irányban?Mennyire kell rányomni?És olvastam kellenek hozzá bizonyos hatóanyagok is.Azt hol tudom beszerezni?Segítsetek légyszi!!!
2654. MaciLaci2011 (válaszként erre: 2645. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 25. 10:45
Jaja, tegnap este megvolt a teszt. Sokkal másabb, mint a rolleres kezelés. A tűk vékonyabbak, viszont sokkal sűrűbben vannak egymás melett, így nem csurog a vér, mikor beszúrsz/pecsételsz, hanem csak szivárog. Sokkal kevésbé fájdalmas, viszont jobban átérzed az egészet, minden szúrásnál érzem és hallom, ahogy roncsol és roppant, mintha hungarocelbe szúrnék. Kb tizenötször-húszszor is beszúrtam/pecsételtem ugyanabba a felületbe/(hegek közepébe), majd ugyanennyiszer minden irányból a széleibe. Sokkal alaposabb, célzottabb munkát lehet végezni vele, sokkal kevésbé fájdalmas, viszont sokkal tovább tart. Csak a pecsételés a kis méret miatt tartott kb 20-25 percig. Biztos ami biztos ezután a 2mm-es rollerrel még szétgyilkoltam magam 15-20 percig, és én ugye csak az arc két oldalát csinálom. Végezetül a kb 2,5mm-es 1 tűssel még a legproblémásabb helyekre beszúrtam, vagy 30X. Szóval ez volt életem leggyilkosabb kezelése. Ráadásul a pecsételés utánra már elment az érzéstelenítő hatása, így rendkívül fájdalmas is volt a rollerezés. A kezelés után rögtön tettem fel a peptide maszkot, ennek az enyhe csípése már szinte felüdülés volt...
2653. pepe98 (válaszként erre: 2650. - F6b212c746)
2012. febr. 25. 10:39

az valószínűleg mimikai ránc, és szerintem rollerrel lehet sokat halványítani, javítani rajta. én 1,5 mm-essel csinálnám 2-3 hetente, ahogy rendbejn a bőrőd egy-egy kezelés után.

(bár ilyen ráncokra elsősorban a botoxot szokták ajánlani, mindezt úgy írom, hogy én nem próbáltam, és nem tervezem :), de az a leghatásosabb erre)

2652. pepe98 (válaszként erre: 2640. - Bellavita21)
2012. febr. 25. 10:37

olyan nehéz eldönteni, mert ennek tényleg ellenkezőjéről is sokat olvasni :( (van, ahol kb. 10 kezelést javasolnak gyakrabban, és utána kell a bőrnek pihenőidőt hagyni. hogy minél több a sérülés, annál szebbre, több kollagénnel gyógyul)

de szerintem iránymutatónak mindenképpen jó, azt figyelembe véve, hogy mindenkinek más lehet a bőrregenerálódási ideje, illetve aki "brutálisan" rollerezik, annak tovább gyógyul, mint például nekem :) én arra hajlok, hogy csak akkor szabad újra rámenni, ha már teljesen gyógyult "kívülről" a bőr, legalábbis én így csinálom :) (meg én több helyen rollerezek, így időm sincs mindig rá)

valószínűleg másfél nap elteltével tehetsz rá alapozót, ha az jó minőségű, de használ is? mert ilyenkor még picit be is van dagadva az arc, nem "ragadnak" be a redőkbe az alapozó szemcséi?

2651. MaciLaci2011 (válaszként erre: 2643. - Bellavita21)
2012. febr. 25. 10:32
Tudom, én hívtam fel a fórum figyelmét az eltérő méretekre...
2012. febr. 25. 10:20
Sziasztok!A tanácsotokat szeretném kérni.A két szemöldököm közötti ráncot szeretném eltüntetni.Szerintetek ez dermaroller-rel lehetséges?Ha igen,akkor milyen méretű tűs hengert kell vásárolnom és milyen gyakran kell használnom?Köszönöm előre is a válaszokat.
2649. dharma (válaszként erre: 2646. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 25. 08:26
Törölve lett a hsz miatt? :O Pedig tényleg tanulságos volt,h lehet vkinek neve amikor az arroganciája nagyobb,mint a munkavégzése :S
2648. Frankiboy1 (válaszként erre: 2646. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 25. 07:59
Örülök,hogy még olvastad én kértem,hogy töröljék az utolsó négy hozzászólásom mert kicsit rájöttem,hogy sértettem a fórumszabályzatot.:-)Na szóval akkor látod milyen szakamberek vannak.
2647. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2640. - Bellavita21)
2012. febr. 25. 06:45

Igen, Bella ez is meggyőző érv, de könnyen lehet az egy ennek ellentmondó is, ezért vagyok összezavarva, de talán tényleg abbahagyom az agyalást, ezentúl is 3-4 hetente viszem a projektet, és nem variálok tovább.

Ami az alapozást illeti, sztem alapozhatsz másnap este, de én mégsem tenném, bár nagy bajod nem lehet belőle. Ne törődj vele ha piroskás, lilulós vagy, ha nem munkaügy, ahol beleszólhatnak, akkor ne számítson mások véleménye, én teljes nyugalommal megyek emberek közé lilán is, ha nem vagyok undorító, akkor nem foglalkozom másokkal, egy cseppet sem.

2646. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2636. - Frankiboy1)
2012. febr. 25. 06:38
Franki, Téged úgy látom töröltek, du. még olvastam a Hsz-eket, most már nem tudtam reagálni....gondoltam, hogy ez lesz a a kozmetika neve miatt, de azért remélem sokan olvasták, mert tanulságos eset arra nézve mennyire nem a körítés, a hangzatos ígéretek a mérvadóak egy-egy kozmi, orvos tekintetében, hanem az alaposság! Mintha rólam írtál volna, én jó pár mikrodermabráziós kezelést végigcsináltam már(különböző kozmiknál), és a legtöbb alkalommal nekem kellett kérnem, hogy ne simogassanak, ha lehet, mehet a legerősebb fokozat, hiszen eredményt szeretnék....
2645. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2639. - MaciLaci2011)
2012. febr. 25. 06:32

MaciLaci, végül felavattad a járművet, mik a tapasztalatok? Annyira hirdetem itt a pecsétet, hogy úgy érzem sokan az én javaslatomra szereznek be egyet, és emiatt nagyon aggódom, hogy ne legyen hiába, mindenki úgy imádja , ahogy én!

Te hogy látod a különbséget, mármint a 2féle szköz használhatósága között?

2644. Bellavita21 (válaszként erre: 2624. - Kori92)
2012. febr. 25. 00:08
Kori, hány százalékos skintech hámlasztásod volt? Én asszem 3 vagy 4 kezelést csináltam az Easypeel-el, utána használtam itthoni tca-t is. Valóban szép a bőr utána, a skintech egy csoda. De sajna nálam nem volt tartós az eredmény...
2643. Bellavita21 (válaszként erre: 2620. - MaciLaci2011)
2012. febr. 25. 00:05

Macilaci,

Figyelj rá, hogy a tűk méretei eltérőek ! feltéve, ha az owndoc-ban vásároltad!

2642. Bellavita21 (válaszként erre: 2607. - 5e1c4ed8ef)
2012. febr. 25. 00:01

A foltjaimmal kapcsolatosan írtam Sarah-nak. Nagyon jófej csajszi, mindig 1-2 napon belül válaszol. Jeleztem is neki, hogy ezt nagyon nagyra értékelem.

Azt válaszolta, hogy igazából nem tudja pontosan a hátterét, de az átküldött fotók alapján arra gondol, hogy szakadoznak fel a pigmentfoltok. Javasolta, hogy folytassam a kezelést. Ma meg is csináltam magamnak egy rollerezést a 1,5mm-sel és egyes helyeken rámentem a 2mm-sel. Érzésre nem volt különbség.

Holnap este 7-re jelenésem van, mindig parázok, hogy akkor már kenhetek-e rá alapozót... a múltkor is kb ennyi időt pihent a bőröm. Szerintetek?

2641. Bellavita21 (válaszként erre: 2605. - Jenny84)
2012. febr. 24. 23:57

Jenny,

Igen, használom a Retin-a-t. Először nagyon hámlott a bőröm tőle, de mindenképpen jelentős javulást hozott a bőrömön. Finomabb bőrkép, fiatalosabb szerkezet és a foltokat is halványította mindenképp. Vissza nem fordítja az idő kerekét, de a további romlást megakadályozza- elvileg.

És ahhoz képest nem is drága ( a luxuskrémeknél jobb és olcsóbb.)

2640. Bellavita21 (válaszként erre: 2598. - Pepe98)
2012. febr. 24. 23:54

Pepe,

Egyetértek, hogy mások a javaslatok egyes helyeken. Én többnyire ugyanazt hámoztam ki a töménytelen javaslat után:

·0.2 or 0.25 mm másnaponta

·0.5 mm heti 2x

·1 mm 2 hetente

·1.5 mm 3-4 hetente

·2.0 mm 5hetente

AZt írják, hogy a bőr saját maga kezd el gyógyulni és ha ekkor újra rárollerezünk, akkor a folyamat megszakad. Inkább ritkábban érdemes csinálni, mint túl gyakran - én ezt a követekztetést vontam le számos oldal és fórum elolvasása után.

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook