Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Nem szabad, a mozgás az inzulinrezisztenciát javítja, üljé a sejhajodon. :)
Lehet venni gyógyszertárban cukrot, mondd meg, h terheléshez kell, adnak, nem is drága. Volt, ahová vinnem kellett, mert a 80 000- be nem fér bele, h vágjam őket tokán... :S
Ja, webshoposok lemondták. Szal még szabadlábon vagyok. :D
A fejetek merrefelé néz? Tudjátok, az is fontos. Mellesleg milyen romantikus csupasz popóval égbe álló lábakkal kalimpálni. :D
Így van, min.3 nap az önmegtartóztatás. Szerintem jó lesz ott minden, ne izgulj :)
Akkor kint ülök majd az autóban és olvasok. Ezek szerint ki tudja milyen lehet igazából a 120as inzum, mert a 0ás levétele után kijöttem a gyárba melózni, szaladgáltam ide-oda, főnök is jól felcseszte az agyam...
Egyre jobban kezdek kíváncsi lenni, hogy milyen lesz most :)
Jó tömör mindig, néha folyós csak. Mondam is neki bakker csütörtök este után hétfőig semmi nincsen, hogy ha jó erednényt akar...
:))) Elbírlak én, ne aggódj. Van itt izom azééé...
Hátrahajlónál nem a kutyapózt ajánlják? Végülis igaz, tök mindegy, az évek folyamán úgyis csináltátok már mindenhogy...nem szóltam.
Elvileg nem lehet mászkálni, mert a legkisebb mozgás is befolyásolja az eredményt.
Csajok, ti hogy vettétek rá a párotokat katona vizsgálatra? Meg szeretném kérni az enyémet is, hogy menjen el, mert ha végre engem rendbe raknak akkor ne akkor derüljön ki, hogy ott is van esetleg valami gebasz. De nem szeretnék a lelkébe gyalogolni, megbántani...
Ebben a magánlaborban kajásat csinálnak, de leveszik a nullást és elmehetsz. Két óra múlva kell visszamenni a 120percesre. Nullás után bekeverem magamnak a glükózt és megiszom. Úgysem tudják mit eszek vagy iszok. Inzulin mérésnél szabad mozogni vagy ugyanugy mint a cukornál, nem szabad elmozdulni?
Tééényleg!!!Mekkora vagy muci:) voltam már felemelt praclikkal de fejen még nem álltam hát rohadjak meg most kipróbálom.)De ha ez bejön akkor a nyakadba ugrok valahogy akármilyen sovány vagy el kell bírnod nincs mese:)Különben valamelyik nap eszembe jutott a fejenállás mert hátrahajló a méhem:)
Muuc, én magamtól nem változtatnék a gyógyszerezésen, beszélnék a dokimmal (én majd megpusztultam néha a hányingertől, de amíg nem bólintott a dokim a változásra, addig kitartottam). Ma írtam, h nekem is volt barnázás, de pár alkalom után rendeződött, a hormonrendszer nem egy könnyen alakuló dolog, vele is türelmesnek kell lenni.
A kancsal picsával ne foglalkozz, nehogy má egy rosszérzésű miatt legyen rossz napod.
Igen tudom,utólag bele szoktam gondolni ebbe csak nehéz de megoldható na.
Na látod, lehet hogy ez a baj! Álljál fejen! Fogadok hogy ezt még nem próbáltad :D :D :D
Menj el ahhoz a szegedi dokihoz ha ő tényleg jó majd megmondja a tutit,én is cukrosat csináltatnék most a helyedben.
Na de pont emiatt nem lehet/szabad rájuk haragudni. Nekem is volt egy csávó, aki buzerálgatott egész decemberben hogy találkozni akar velem megbeszélni a karrierjét mert milyen jó lenne, hívott 2 naponta, mondtam nem vagyok pesten stb. aztán megsértődött.. írtam neki egy sms-t (mondjuk legszívesebben üvötltöttem volna a telefonba vele) hogy haldoklik anyu ugyan bocsássa már meg hogy szarok rá neki mi van a karrierjével, mert végülis ő honnan sejthette volna hogy mi van velem.... szóval csak nyugi.
Na akkor gyakorlatilag amit eddig mondtál hogy milyen az eredményed össze sem hasonlítható itt máséval mert ugye itt mindenki 75gr cukros. Tehát lehet sokkal rosszabbak az értékeid mint hiszed és mégsem elég a gyógyszer. Én a helyedben cukorsat csináltatnék most. A kajás terhelés nem pontos mekkora hány dkg egy zsömle, hol milyen.. szóval ez milyen összehasonlítási alap? Semmilyen amúgy sem (szerintem )
Azt is bírom amikor faggatóznak h mér nincs még gyerek meg nem leszek már fiatalabb,anyád,most erre mit mondjak??Mondjuk ha belegondolok ők szerintem nincsenek tisztában azzal,hogy ilyenkor kést vájkálnak az ember lelkében,anyám is célozgatott megint karácsonykor h jó lenne már egy kisunoka hát..b.meg és akkor mit csináljak fejenálljak??eddig nem hiszem hogy direktbe bántani akart volna,csak neki rögtön sikerült teherbe esnie és fogalma sincs milyen ez.
Akkor kibírom addig. Utána rohanok az eredménnyel a szegedi endodokihoz, hogy ő mit ajánl. Lombik miatt félek a gyógyszertől, jó lenne olyannal beszélni aki tényleg érti a dolgát IR és lombikkal kapcsolatban.
Hónap végén megyek teheltetni. Ha az első vv-nél kajás terhelés volt, akkor most is olyat csináltassak hogy összehasonlítható legyen a két eredmény, vagy inkább igyak cukrosat?
Tigrisné, szépen megkérlek küldd el megint a dokinő elérhetőségét, mert nem másoltam ki az üzenetek közül és egy idő után automatikusan törlődött.
Mucikám az a 2 hetet már csak bírd ki. Az inzulin nem mindig konstansan javul mi van ha most rosszabb (nem kívánom), és kell neki még a Met, te meg abbahagytad. Mondjuk ez tényleg nem sok, de akkor is
Lehet, hogy itt is az a szitu volt, mert tudják, hogy jó pár éve élünk együtt és biztos kezd az embereknek is feltűnni, hogy nincs még gyerek... Ráadásul dunctom sincs mikor láthatott a csaj. Ki tudja, lehet csak bepróbálkozott, hátha igaz és utána lesz miről pletykálnia.
Most nézem először sikerült kerek számba írjak :)
Nekem felépíteni se kellett, rögtön 3x250mg szóval ez szinte semmi. Doki semmit nem ér, Szegedre kellene elmennem ahhoz akit Tigrisné ajánlott. Kb.2 hét múlva megyek újból nézetni az inzut. Szept. a 0-ás 9 volt, 120as 46. Annyira nem vészes látva itt más eredményeit.
A gyógyszert most én sem hgynám abba magamtól...
Sütöttem fahéjas csigát+túrós batyut. Este 8kor kezdtem bele, ahogy hazaértem egyből kidőltem.
Nem lettem kikurválva, habár az emberem célozgatott rá, hogy végülis alul semmi bajom ugye? Mondtam neki, hogy a "p**cim nem tüsszög, csak én, de ha az téged nem zavar, hogy köhécselek és taknyos vagyok, akkor hajrá" :) Persze nem volt semmi, nagyon piszkosul éreztem magam.
tőlem is megkérdezték 18 évesen a reptéren oszt voltam vagy 70 kg... meg izmos fess csitri.. nagy dolog hazéig röhögtem rajta... :)
Muucika én csakmazt tudom, hogy nekem a tökéletes értékeimmel nem sikerül 3 beülti...aztán kaptam egy pofont a mettől, minden elcsesződött, igaz az uccsó menzim szép 28 napos barnázás nélküli volt, és ez után sikerült. Közben fogytam 11 kilót...mi lenne ha felkeresnéd a szegedi endodokit. Mondtad a múltkor, hogy még vársz valamire?
Jajj neméáár ne foglalkozz vele jobb mint ha személyesen kérdezték volna velem már előfordult nemegyszer,hogy megkérdezték csak nem kismama vagy? pff...nem,vagy még olyan van akivel régen találkoztam azzal ha összefutok beszél hozzám mi újság stb stb...nem lesz még baba?és közben bámulja a hasamat,enyhén kellemetlen helyzet de ez van nem tudsz mit csinálni vele.
Egyébként a pajzsmirigyed rendben van...?
jaj Mucika a férjednek azt kell erre mondani hogy nem, már megszült :) nehogy már ettől odalegyél mert valami kancsal nem lát jól
Szerintem beszélj a dokiddal... Én nem merném önhatalmúlag abbahagyni a gyógyszert...
További ajánlott fórumok: