Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
D vitamin segíthet a ciklusban és a hajhullásban is legalábbis azt olvassam, ha tudsz mindenképp nézess egy B12 és D vitamint, én is azt teszem, és utána dönts.
Ja amugy nem reklámozom a D vitamint csak még rám az ujdonság elejével hat, hátha Nekem csodaszer lesz :)
Mit gondoltok, ne szedjem tovább a gyógyszert?
1. a szép, jó ciklusomat elcseszte (még ma is, mensi után 9 nappal van egy pici barnázás)
2. szörnyen hullik a hajam
3. most téptem ki egy bazi hosszú ősz hajszálat! 26 vagyok könyörgöm, nehogy már őszüljek!!
Kicsit kiakadtam. Fogynom már nem kell, a 168cm-hez 57 kg vagyok, ez így pont jó. Ha vigyázok az étkezésre és tornázok, akkor nem kellene, hogy gond legyen, ugye?
Hajna, Szalma, mindenki aki ebben szakértő, szerintetek mit csináljak?
Lehet, de azért ide böföghetnének vmit, hogy türelem. Én meg azért morgok ezért, mert lassan éhendöglök, valszeg tényleg CH-t kell emelni, de lehet, hogy önkényesen tovább emelem 180 grammig.
A TSH-m sem lett a legjobb... és alapből türelmetlen vagyok, most meg még hisztis is :)
Zzsuga: a távkonzihoz a számla mellé volt egy tájékoztató levél is, hogy hogy másold be az utalásról az igazolást. Nekem délelőtt küldték a számlát, rá 2-3 órára jött a válasz, hogy elküldtem nekik az igazolást.
Roszika: nem lehet, hogy nem dolgozik a dokid...?
Sziasztok!
Nekem vajon miért csak februárban kell D vitamin szintet nézetnem...? Minden esetre kíváncsi leszek. Már addig nem veszek semmi vitaminkészítményt, mert receptre hatásosabbat tudnak felírni.
Éhség: én sose vagyok éhes, úgy kell leerőltetnem a kaját minden étkezésnél. Minden nap úgy érzem magam, mint egy liba akit tömnek...
akkor mi a "facér" nem válaszolnak már? (bocsi)
Na, most írok nekik, h "mivanmáááá".
Szerintem, ha tudsz küldj nekik az utalásról igazolást, mert azért cserébe megküldök a választ :)
Én mindig így szoktam. Nekem még mindig nem válaszoltak.
Ugye az info kukac mensmentis.hu-ra kell írni?
Akkor inkább nem mondok semmit :) Féééélek...
Nem tudtam, hogy te ilyen veszélyes nő vagy :D
Mucikám a lényeg benne van, nem? :)
Elmesélhetem, hogy reggel már cirkuszt csináltam a vérvételen, mert nem akarták levenni( nincs ráírva a beutalóba hogy melyik rendelőintézetnek kell levennie a vért- és miközöm hozzá?), és mondtam a nőnek hogy márpedig én innen addig el nem megyek míg le nem veszi.... volt cifrább része is de azt hagyjuk... levették végül mert persze lehet csak szarakodnak az emberrel... bennem emberükre találtak... mindezt 7:10kor, úgyhogy ma harapok ;)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?