Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Csajok az osánban tényleg jó nekünk való cuccok vannak. Én telente szeretem a lekvárokat de ugye hát az az überbűn...na itt van xilites lekvár ( és nem fruktózos!) igaz 900 pénzért...de van.
Meg amit mostanában sokszor látok édesítőként az a maltit (szirup), ez mehet nekünk vajon?? Eddig nem mertem megvenni.
Sziasztok!
Látom, kajákról is értekeztek:)
Épp ma mondta vacsoránál a lányom (mert mindketten, férjem is és én is mézes kenyeret majszoltunk), hogy ő már soha az életben nem ehet ilyet:(
Hát, én nem tudom, lehet, hogy egy hónapban egyszer, de szigorúan csak egyszer megehet vacsira egy vékonyan megkent mézes grahamkenyér szeletet. (Akkora igazságtalanság Veletek, IR-esekkel szemben, hogy méz egyáltalán, soha nem mehet:((
ami tiltólistás: banán, még ha zöld akkor is (igen, megtanultam :P), szőlő, aszalt gyümik, én a görögdinnyét is annak nyilvánítottam.
Görögdinnye nagyon-nagyon ritkán kis mennyiségben mehet, de mivel én ebben nem tudtam volna mértéket tartani, ezért inkább nem is ettem.
nem tiltólistás, de csak uzsira mehet, mert gyors. Én is imádom. És sajna elég korlátozott a megehető mennyiség :( pedig falnááááám :)
két kilós súlyzóval emelgettem a karomat, elöl összezárva és behajlítva 1 súlyzóval, hátam mögött, oldaltartásban, ilyesmik. De szerintem youtube-on is vannak videók, érdemes rákeresni :)
Mivel ez a diéta nekem új, ezért azt szeretném kérdezni,hogy sült tököt lehet-e enni vagy sem? Mert nagyon imádom! Ez is a tiltólistára kerüljön?
Szia azt hiszem ugyanaz a kategória mint a kukoricaliszt, kukoricát lehet enni de a lisztje már gyors. Csicseriborsót is lehet enni, de a lisztje már gyors... de nem 100%
Na erre kiváncsi vagyok, hogy tornáztál cickóra?
Én sem akarom hogy lógjanak még jobban :s pedig még csak most leszek 24...
Erről jut eszembe, nekünk csicseriborsó lisztet szabad enni vajon?
Sziasztok! Ma találtam durumlisztet egy bioboltban. Van még bőven náluk. Ha még valakinek szüksége van rá, szívesen megadom a címét.
nyírfacukorból egy az egyben annyit kell beletenni mint cukrot, de az édesítőszereknek különböző édesítő ereje van. Szóval attól függ, hogy mit használsz. Eritritről pl. nem tudok nyilatkozni, mert én sosem használtam.
Ha egy recept 6dkg cukrot ír, akkor azt mennyi édesítővel (vagy azzal az izével amit írtatok a receptekben) kell helyettesíteni? És melyik a jobb?
Hát GRATULA neked!!!!!! Sajnos nekem amúgy is elég sz@r a bőrőm ugyhogy tuti megsínyli. :-) De ez legyen a legkevesebb...... Nem szoktam hasat villantani ezután sem fogok. :-))))))
3 kolléganőm is mondta azóta, hogy ezért egy életen át fognak utálni (amúgy jóban vagyunk :))
Hetente 1-2 alkalommal, felváltva testápoló-babaolaj-terheskrém (rég vettem, akkor azt hittem csettintésre összejön, és közel volt/van a lejárat ideje).
De tornáztam is kicsit cickóra, hogy ne lógjon.
És a bőröd? Kented valamivel? Vagy amúgy is jó volt?
De jóóóóóóóó neked!!!!!! szerintem nekem minimum két kiló a mellemből ment. :-))))
nekem semmi nem ment le ciciből, csak a hájam kar, hát, fenék, has, comb részről és 13 kg-tól szabadultam meg.
Az én nődokim Dr.Rákosi Miklós. Ismered?
Ivi hogy vagy? Jelentkezz!
Nem terhelsz vele, írj nyugodtan, ha nem boldogulsz. :)
Hogy vagy Globus? Rég jártál nálunk!
jó-jó :), telefonról írtam, és büdöske odajött a hátam mögé...
Májfunkcióm nekem is szar lett nemrég, csináltam rá máriatövismagolaj kúrát, az rendbe tette. Ez lehet az állandó gyógyszerszedéstől is, meg a mesterséges édesítőktől akár. Érdemes megnézetni, meg a vesefunkciókat is. IR ronthatja. Az értékeidet egyáltalán nem értem, mintha fel lenne cserélve a 60-as és 120-asod.
Nekem küldj privit az email címeddel és adok olvasnivalót. Receptek vannak a nevem alatti naplókban.
mióta eszel így? Gyógyszert szedsz?
én már azt se sajnálnám ha az lefogyna, csak fogyjak le már végre én is.
Köszike!!! Igyekszem!!!!És rám is fér!!!! :-)))))))
Csak a cicimet sajnálom. :-((((
További ajánlott fórumok: