Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

22422. Molygó (válaszként erre: 22419. - Szalmalány)
2012. ápr. 20. 09:31

Szalma nem fogok méregetni, anno mértem azt tudom hogy rizsből tésztából mennyi az annyi, a zöldségeket a kajába tuti nem fogom dekázni, aztán arányítani nekem ez túl sok lenne asszem.

Amúgy lehet izom jött fel nemtom tényleg, a látvánnyal elégedett is vagyok, de nekem kg is kell. Szeretnék teherbe esni és ott nem mindegy mennyi a kg ahonnan indulsz ezért érdekel csak, amúgy sosem azt néztem hány kg vagyok én már 70 kg-as soványnak nézek ki és az még hol van a normál súlyomhoz.

Nemtom talán futni fogok 30 percet a napi insanity elött... fingom sincs már.

22421. .jucus. (válaszként erre: 22420. - DorkaMoncsi)
2012. ápr. 20. 09:08

Örülök, hogy ízlik a Parodontax. Kevesen vannak vele így.

De az biztos, hogy ínygyulladásra a legjobb.

2012. ápr. 20. 09:04

Jó reggelt :)

Ez a Parodontax fogkrém nem is rossz ízű :) Csak a színe érdekes :D

És már most nem is vérzik tőle az ínyem :)

Képzeljétek, nekem meg a reggeli cukrom állt be, úgy tűnik reggeli után stagnál, mindig 6,5-et mérek mostanában, no de nem kiabálom el :)

2012. ápr. 20. 08:59

Sziasztok!

Réka, örülök a tappos sikerednek! Ma már én is folytatom. :)

Molygó, nekem lövésem sincs mi a gond. Lehet megint méricskélni kellene a kaját? Nem vágom. :S

22418. .jucus. (válaszként erre: 22414. - Kr73)
2012. ápr. 20. 08:54

Sziasztok!

Réka,gratula, látod milyen ügyi vagy!Még a végén én is elkezdem ezt a tappot, meglátjuk összevesznek -e a zumbával.

Egyébként beszélgettem néhány lánnyal, akik kipróbáltak más zumbaórát is, és azt mondják, hogy ez a mienk nagyon kemény.

Tényleg a dvd is csak táncika hozzá képest.

Hajnám, ugye jobb már a kedved?

Molygó ez az insa..izé amit csinálsz, nem lehet, hogy izmot is növeszt?Mert akkor súlyban nem látod, csak centiben a változást.

Érdekes én is kábé egy hónapja mozgok intenzíven, és tartom a mínusz 13-at, nem fogyok egy dekát sem azóta. Mondjuk most kell megjönnie, lehet, majd csak utána mázsálok.

22417. nórika81
2012. ápr. 20. 08:26
Jó reggelt lányok!
22416. Molygó
2012. ápr. 20. 07:48

Réka neked örülök nagyon csak így tovább :)

Avivázni is kéne nem Hajna? :)

22415. Molygó
2012. ápr. 20. 07:46
CSak gyors kiírom magamból. 1 hónap insanity heti 6x diéta ok, és fogytam 1,1kg. Nem vagyok valahogy feldobva tőle. Hogy fogok így még legalább 10-15 kg ledobni télig? :( Jó a tornától átalakultam azt látom és nem is lennék én türelmetlen jó lenne ez a havi 1kg minusz csakhát gyorsabban kéne. MIt kéne még tegyek, még tornázzak még kevesebb CH-t egyek? Nemtom.
22414. kr73
2012. ápr. 20. 06:09
Egy hét alatt (-1nap tappolás kimaradt) lement a hasamból 1 centi. :-)))))) És érzem a törzsemet, a combomat - igaz, nekem nulla edzettségem van (volt?)!!! És terhesség alatt is mehet (kivéve a hastologatós feladatot). És az a jó, hogy tényleg csak negyed óra az egész. :-))))))
22413. CsillagTM
2012. ápr. 19. 22:55

bakker, lehet, h valamelyik profi csajszinak ellenőriznie kellene és komolyan a s.ggemre verni, mikor egy olyan napot csinálok kajaügyben, mint ma...:S nagyon megzuhantam mostanában.

le sem merem írni, aki nem fél megnézni, megtalálja a kajás naplómban...ne tagadjatok ki :S

2012. ápr. 19. 21:33
Jááj ne is idegesíts. És ezeket az én adómból fizetik.
22411. ivi79 (válaszként erre: 22410. - Titamilla86)
2012. ápr. 19. 21:22

köszii!

képzeld van egy pmes pánikrohamokkal, akinek házidokija nem irta fel gyogyit már, mert lement 4re tsh 5röl, csak a koleszterinjét emlegeti..felmenöi is pmtünetekkel küzdenek, de öket sem kezeli

2012. ápr. 19. 21:06

Esbee,ha a hibákat kérdezed, akkor először is ugye az időpont, inkább kutyasétáltatás közben nyomj be egy szendvicset, a reggelit inkább előbb, a 8 óra már kicsit késő. Reggelire 30g ch kéne a korpovit keksz kevés lesz majd, 5 korpovit az kb 14-15g fordítsd meg a tízórait és a reggelit. Tudom nehéz, de muszáj. A reggeli a legnehezebb. Tízóraira mehet az 5 korpovit meg mondjuk egy joghurt vagy gyümi, diab csoki 10g ch erejéig. Tk kifli tízóraira jó 10g-ig,de vacsira kevés lesz, nyilván az ebéd nem jó, uzsira meg jó a tönkölykocka, de használd ki. összesen 40g gyors ch-t eszel egész nap. Ebbe benne kell lennie szinte minden édességnek, az összes gyümölcsnek, a tejtermékek nagy részének. Én szoktam lekváros kenyeret enni, uzsira, vagy ritternek vannak jó diab csokijai, jó gullon kekszek, de akár tk lisztből tejberizst is csinálhatsz magadnak, vagy pudingot, vagy joghurtot ehetsz, diab jégkrémet, gyümölcsöt, krémes,lekváros (de ir-es vagy diab) sütiket, hasonlókat. Idővel hiányozni fognak és várni fogod a pillanatot,hogy ehess egy kis gyümit vagy hasonlót. Sparban vannak jó Gullonos termékek, onnan válogathatsz, ott a James Bondos szilva lekvár teljesen cukormentes, csak szilva van benne, a Corában vannak jó diab lekvárok, a tescoban van Kölln müzli ami nekünk jó, vannak diab pudingok, nem csak norbi, főzős puding is van.

Eper mehet,de gyorsnak. És hidd el pár hét múlva már sok mindennek más íze lesz. Nekem pl a pöttyös túró rudi nagy csalódás volt, kb 4-5 hónapja diétáztam már mikor bűnözni akartam vele egyet, és annyira édesnek éreztem,hogy szinte keserű volt. A fehér zsemle sem esik már olyan jól sem a krumplipüré pedig régen nagy kedvenc volt mindkettő. Kicsit íztelennek, lisztesnek érzem őket. De jégsalátát mindenhez tudok enni. Ja és a tészta mostanában azt se kívánom,se a rizst igazán, szóval a köretekkel gyakran bajban vagyok. A tökfőzeléket utáltam, kelbimbófőzelékkel meg azzal a világból ki lehetett zavarni. Most imádom. Változol és változik az ízlésed is, de ne aggódj,most elvileg a jó irányba.

Ivi, Db-ben pm-re is Valicskót ajánlom, vagy a Tócóskertben Szabót, Vámosit aki a Kenézyn van semmiképpen sem, nekem a 4-es tsh-mra közölte hogy tökéletes, a menzi kimaradásra meg a szőrösödésre meg küldte volna a jó öreg fogi gátlót. plusz bunkó is. Az MM az Valicskó nálunk,de elég is.

22409. ivi79 (válaszként erre: 22405. - Esbee)
2012. ápr. 19. 19:18
eper ugytudom viszonylag alacsony chju, de sztem csak akkor edd, amikor gyorsat lehet
22408. ivi79 (válaszként erre: 22406. - Kr73)
2012. ápr. 19. 19:17

neked nem dolgozni kéne?

nem nyersen enném meg, csak maga a látvány, annyira szépséges, közben lelki izlelőbimbóimmal érzem a steak ízét:)

csajok,

debrecenben pmesnek jó endodokit tud vki ajánlani? lehetőleg nem féléves várólistával.ott van mens nem?

22407. kr73
2012. ápr. 19. 18:54
Mielőtt bárki megszólna, hogy mit keresek itt: épp nyomom a szenyó-vacsit a melóhelyen, így is pihenek egy picit a gépelésben, mert már megint kezd bedurranni a bal csuklóm/kezem, ahol ganglion is volt, meg gyógytornáztatni is kellett.
22406. kr73 (válaszként erre: 22404. - Ivi79)
2012. ápr. 19. 18:52

Nyers hús? Te jó ég!

Ki akar egy vámpír Ivi-főnököt magának, csajok? Én tuti nem. :-P Úgyhogy remélem nem felejtem el, és én veszem meg a nyerő szelvényt. :-PPP

22405. Esbee (válaszként erre: 22404. - Ivi79)
2012. ápr. 19. 18:47

remélem pát hét múlva már én is itt fogok tartani :)

Epret lehet enni?

22404. ivi79
2012. ápr. 19. 18:43

most van tvben h egy asszony aférjét inzulinadagolóval akarta megölni. belenyomott egy rakással, úgy h nem is cukros.

jókis fényutcai lángos:) ma épp elmentem mellette, de szerencsémre inkább undorom van tőle a szaga miatt. szép zöldségekre, meg nyershusira jobban megjön az étvágyam:)

22403. Esbee
2012. ápr. 19. 18:41
Valaki szokott járni a PCOS klubokba MM-be? 28-án megy valaki?
22402. Esbee (válaszként erre: 22400. - Esbee)
2012. ápr. 19. 18:39
most látom, hogy Mosolyka is ezt ajánlotta :)
22401. Esbee (válaszként erre: 22397. - Titamilla86)
2012. ápr. 19. 18:38

mondjuk igaz, mit foglalkozzam mással :)

a lángos nélkül azért jó irányba haladok?

22400. Esbee (válaszként erre: 22382. - Szalmalány)
2012. ápr. 19. 18:35

Fény utcai piaci lángos?: ) Arra csábultam én ma el.. :(

Valaki kérdezte, csak így ömlesztve olvastam végig, hogy májtehermentesítésre valakinek valami ötlete..a máriatövisolajat ajánlották nekem anno, és gondolom segített is, mert kevésbé volt méreggel teli a szervezetem a kúra után. Ha érdekel, akkor előkeresem, hogy kellett szedni.

22399. DorkaMoncsi (válaszként erre: 22394. - Esbee)
2012. ápr. 19. 18:33

Én voltam az MM-ben diétás oktatáson, amikor kiderült a baj akkor is, meg most is. Valóban nem mondanak olyan dolgot, amit itt a lányoktól ne tudnál meg.

Török Eszternél voltam, nekem anno sok anyagot átküldött mailben, leginkább csak tápanyagtáblázatot, amit szintén bárkitől megkaphatsz.

22398. DorkaMoncsi (válaszként erre: 22395. - Esbee)
2012. ápr. 19. 18:31
Nekem is szimpi, de RR szimpibb lett :) No meg a kismamákkal leginkább ő és Tűű foglalkozik. Pontosabban általában a kismamák előbb-utóbb átkerülnek hozzájuk, ők jobban rá vannak "szakosodva".
2012. ápr. 19. 18:25

Esbee, én is a buszon reggelizem meg a megállóba soha senki nem szólt meg,de ha megteszik közlöm,hogy cukros vagyok és kuss van.

6:30 tól 7:30-ig bármikor tökély a reggeli.

Kezdésnek ez jó, de kezdésnek. Mielőtt valaki félreértené.

2012. ápr. 19. 18:14

Hajna, nagyon szépen köszi, hogy megírtad, mi az a májfunkció.

Én is azt mondom, szerintem ne legyél az értéked miatt ideges (könnyű ezt mondani, tudom), de annyi minden okozhatja. Igazad van, kérdezd meg majd RR-t erről is.

Májra amúgy nagyon jó a máriatövismag olaj, bár írtad, hogy vitamin szerűen már nem akarsz szedni, de ebből éhgyomorra 1 teáskanál kell, és el van felejtve egész napra.

Welkin, nagyon örülök, hogy jól sikerült a randi:)

Folytatom még az áfa bevallásokat, sziasztok!!:)

22395. Esbee (válaszként erre: 22392. - DorkaMoncsi)
2012. ápr. 19. 18:13
Én Nas-hoz kerültem, nagyon szimpi.
22394. Esbee (válaszként erre: 22321. - 8f3c54052d)
2012. ápr. 19. 18:12

Szia! Köszi Neked is a véleményt! Akkor lehet kihagyom ezt a diétás oktatást, gondolom erre nem kötelezhetnek, vagy emiatt nem fognak velem kevésbé foglalkozni majd. Máj. 8-án megyek vissza kontrollra, addig meg kell csináltatnom a vérvételt. Beszélek körzetivel, hogy írjon ki amit tud, hátha a többit is házon belül el tudja intézni :)

A napom úgy néz ki, hogy 5.30-kor kelek, kutyát sétáltatok, készülődöm, és kb. 7-kor indulok dolgozni. 8-ra érek be, utazás alatt meg csak nem ennék, így akkor szerintem ahogy beérek eszek. Vagy picit később indulok. Akkor úgysincs nagyon étvágyam, bekapok 5 korpovit kekszet, és tízóraira meg eszek egy szendót. Ma már próbáltam betartani a dolgokat, reggel lenyomtam 3 korpovitot egy nagy pohár vízzel, bent a melóhelyen egy kis adag sali egy tk kiflivel, ebéd..sajnos ott elcsábultam egy lángosra tejföllel, sajttal, uzsira meg egy tönkölykocka. Vacsira szerintem megeszem a másik tk kiflit valamivel...ez így kezdésnek jó, nem???

Munkahelyen egyébként végzek 5-kor, akkor még ott az uzsit letudom, itthon meg a vacsit.

Elhatároztam, hogy ma Aviva-zok, persze ezerrel fáj a fejem, és még gyógyszertől sem múlik el.

Visszatérve a diétás oktatásra, lesznek kérdéseim, már gyűjtöm őket :) olvasgatom szorgalmasan az anyagot :D

2012. ápr. 19. 18:06

Nem bírtam ma menni kismama tornára, leeresztett a kocsi kereke :(

Ezzel szemben a kisasszony odabent tornázik helyettem is :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook