Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Vakondtúrás... hmmm de imádom.
Mit uzsonnáztok csajok?
Úh, én nem ettem semmi ilyet, anyum banános tekercséből csipegettem, de abban kicsi volt és édesítővel csinálta, meg a saját vakondtúrástortámban volt banán (vékony karikák alul), ennyit a banánról... :S Mást nem ettem, fagyit is csak diétásat (igaz fruktózos volt) és csak uzsonnára. Dinnyét fogok enni, meg szőlőt is, ha Ti is esztek a piklibe!
Jucus ma hasítasz. :)
Én is szoktam dinnyét enni nyáron, meg szőlőt is ősszel, sőt, banánt is ettem most télen. De mindent mértékkel és ésszel és nyilván nem napi szinten.
Tita, szerintem mehetsz csak receptért is, persze.
Reci ezek a hormonok lassan javulnak és vica versa, tehát lassan is romlanak, ha a vv előtt egy héttel rommá tornázod magad és fullra betartod a diétát az ugyanúgy nem fog látszani,mint ha egy-két bűnözés volt az elmúlt héten. Maximum arra figyelhetsz,hogy az előző esti vacsi,ne legyen nagyon bűnös,mert az még az éhomi cukrodon meglátszódhat,de ennyi. Ha hónapokig bűnözől akkor sincs gond, csak tudni kell ügyesen csalni. Én pl nem vagyok büszke rá,de a nyáron majdnem mindennap dinnyét ettem, és fagyit is, nem diabetikusat, és mégis csökkentek az értékeim, igaz megbeszéltük VV doki nénivel,hogy ha nem bűnözök akkor méginkább csökkentek volna.
Lányok nekem ugyan csak a jövő hónapban kell mennem recit feliratni,de azt mondta VV doki néni,hogy ha 7-8 kilót nem fogyok akkor felesleges terheltetni, mert eredménye nem sok lesz. Ettől függetlenül simán receptet iratni még azért elmehetek nem? Csak nem lesz semmi a kezemben a jelenlegi állapotomról. Kivéve a nem fogyás.
Jaja. Szép az idő, itt vagyok este 7-ig a rendelőben.
Mi bajom lehet?
Jucus, te ma nagyon formában vagy :DDD
Szalmi, én is mondtam neki, hogy tuti őt nézik félre.
Én pedig Hozzád mennék oda a buszmegben, ha kellene valami infó, akkoriséskész. XD A férjed olyan szláv típus, nem lehet azért gondolják ezt?
Ötfogú ürge, hehehe... Istenem, lenne ennyi önbizalmam, be boldog lennék. :)
Nade tényleg. Minden betegtől el szoktam kérni a telefonszámot, ha valami nekem jön közbe, szólok.
Ötfogú fiatalemberrel is így volt, erre visszakérdez: és fel fog hívni?
Persze vazze, minden vágyam...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?