Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
mindennap kell vmi édes. Este megyünk a corvin sétányon a nyílt a sör és Blues napok. Jóféle kolbászra vágyom:) viszem a kenyeremet majd:)
örülni fognak nekem ma csupa édes kaja van :-)
ugyanaz:) én hűtőben tartom így nem folyékony - trendavitot használok.
jah és mivel vagyok olyan lüke hogy mindent számolok, így 5gr kókuszzsír kell hozzá :p
pont túrósra gondoltam :-)
nincs mit:) és sokszor ezt ezem ebédre pont 60 gr ch, a töltelékkel együtt, ami nálam kb 3 db paliba citromos eritrites túró, és 2db ban pedig natúr kakaó 12 gr +eritrit.
Azért lenne ez szimpatikus, mert akkor megehetek egy almát tízóraira, nem kell szétvagdossam és úgy tudom, hogy a vacsora több kell legyen, mint a reggeli.
70gr zabpehelyliszt vagy durumliszt, 1 tojásfehérje(vagy ha te megeszed akkor a sárgája is), víz és pici szódabika. 20 perc pihi a hűtőben és kókuszolajon kisüt. ebből 5 szép nagy lesz.
csajok valaki le tudná írni nekem melyik a jó zablisztes palacsinta recept,mert amit próbáltam leragad.köszi
Nem egy nagy adag 250 dkg túróból, de egyszer biztos tudtok belőle enni.
Már vagy 2-3 hónapja csináltam utoljára, nem tudom pontosan mennyni lesz belőle.
Az utóvacsi nálam nem nagyon működik, 10-kor fekszem le aludni, akkor már rég fogat mostam és nem is kívánok semmit. A nagyobb CH-os diéta nálam nem ért semmit (nem fogynom kellene, mert vékony vagyok), csak puffadok tőle, valószínűleg rejtett gluténintoleranciám van és az ai. pm. alulműködésem sem tolerálja a sok CH-ot. Mostanában szép lassan csökkentem és egy light paleot próbálok ki. Tudom, hogy itt nem túl népszerű, én is ellene voltam, de annyira nem vált be nekem a szokványos IR diéta, hogy muszáj mással próbálkoznom. A glutént tartalmazó dolgokat iktatom ki és tejermékekből a kemény sajtokat hagyom meg, igaz, tejet és joghurtot már az IR miatt sem ittam.
köszi szépen! Megcsinálom még ezt is:) Nem kevés a negyed kiló túróm, hogy nekiálljak pepecselni vele? Mekkora mennyiség lesz a tiéd?
Eperke, ezt beteszem a receptes naplómba.
Örülök, de ha nem, az se baj, kérdezz nyugodtan. :) Egyébként Szalmi is azt csinálta annó, hogy kiragasztotta a hűtőre, hogy mit lehet és mit nem.
Jó hát ártani nem ártasz vele, csak felesleges munka :)
50 dkg túróhoz, kb 10 dkg zabkorpa és 1 tojás megy. Plusz a "cukor" vagy az édesítő. Összedolgozod, hagyod kicsit állni, majd forró vízben kifőzöd.
Nekem mindig marad egy kicsit a kenyeremből amit megszárítok a szekrény tetején, abból lesz a jó kis tk morzsa. Ezt kevés olajon lepirítom és ebbe forgatom a gombócokat.
Kb 75 ch az egészban, ha jól emlékszem az én gombócméretemből 3 vagy 4 mehetett ebédre.
nem késő dolgozom :) nem most fogom itt megsütni :)
megnéztem az erre vonatkozó részt, értelmező olvasással és már világos a dolog, de azért ki is nyomtattam magamnak és kiteszem a konyhába :) :)
Nekem villanysütőm van, és paníros húst már sütöttem benne, vagy fasírtot, de a hús azért valamennyire zsíros, tehát az más, mint a cukkini, ezért vagyok kíváncsi...
Egy órán belül megírom milyen lett:) Ha az még nem késő
tudom, de én a végletek embere vagyok sajnos, vagy mindent vagy semmit:) a középutat nehezen találom meg.
Pedig aminek 10 dekájában kevesebb a ch 5-nél, azt nem kell számolni.
Köszi :)
Valaki esetleg szokott még sütőben sütni paníros dolgokat és villanysütője van?
nekem sajnos gázsütőm van így nem tudom hny fokon süs, állitsd közeoesre és sasold, tegyél alá szilikonos sütőlapot vagy tegyél egy tepsire egy rácsot arra egy fóliát arra tedd rá a cukkiniket.
Megmosom, felszelem, picit megsózom állni hagyom higy kiengedje a levét, aztán bepanírozom, tk liszt vagy durum vagy amid van, tojás és nekem ATA élesztő nélküli tönkölyprézlim van, aztán mehet be a sütőbe.
:) :) örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül :) :)
a sütőbe hány fokon és milyen sütésen sütöd? amit én eddig próbáltam megsütni a sütőben és panírozott volt, nem nagyon sikerült! Leírnád, hogy csinálod, onnan, hogy kezedbe veszed a cukkinit :)
További ajánlott fórumok: