Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
:) Bíztató dolgok, az biztos és mi jöhet még ezután? :D
Jó éjt Neked is! :)
Utóbbi időben már én is listával mentem... :D
Biztosan jobb, ha tisztán lát, mielőtt bármit bevetne.
Ja, és egyáltalán nem vagyok elkeseredve, sőt!!! :)
Soha ilyen "szép" mensijeim nem voltak. A peteérés és nyálkahártya hallatán meg egyenesen majdnem pezsgőt bontottam. Szóval egyenesben vagyok. ;)
Te is abban leszel! Nálad is jó dolgokat indított el a szer, és ennél még jobb lesz! :)
Na megyek is, reggel vérvétel. Jó éjszakát! :)
Igen, én is szerettem volna tüszőrepesztőt, de azt mondta a doki, hogy closty mellé szokták adni, csak úgy simán nem. Hát nem tudom...
clostyhoz meg még kell a hormonlaborom, amiből még csak a 3. napi van meg.
Néha én összeírom hogy miket is szeretnék megkérdezni a dokitól, mert én is sokszor jártam úgy, hogy kijöttem és utána jutott eszembe hogy mi mindent felejtettem el. :D
:( Sajnálom, pedig amúgy olyan jól hangzott, hogy az inzulin OK, szép a nyh. és pé is van, itt már lehet, hogy egy szimpla tüszőrepi is megtette volna a hatását... (persze nem értek ennyire hozzá, szóval nehogy okoskodásnak tűnjön, inkább csak "hangosan" gondolkoztam)
Remélem kitalálnak Neked valami jót!
Köszi, én is remélem, hogy megoldódik a gondod!
Nekem csak sima átjárhatóságim volt még időszámításunk előtt (2009), altatásban...
Aranyos vagy! Sajna egyelőre úgy néz ki, hogy nincs tüszőrepedésem. :( Ciszta lett a múlt havi peteérésemből is. Holnap reggel megyek a 21. napi vérvételemre, jövő héten endokrinológushoz. Viszem az összes eredményem, leletem, és remélem kapok esetleg clostyt és tüszőrepesztőt. Illetve mostanában készülök saját kútfőből Hycosy-ra menni. (petevezeték átjárhatósági, csak ultrahangos).
Kívánom hogy neked is sokat segítsen az Inofolic, és azon szerencsések közé kerülj, akikkel jót tett!!
Igen, nekem nagyon sokat segített az Inofolic. Sajnos nem mindenki ennyire elégedett. Mondjuk én a pco-m miatt kaptam, amire kifejezetten ígéretesnek mondják.
Hát igen, sajna én is magándokihoz járok peteérés követésre. Nem olcsó, az biztos. :( De szerintem ha egyszerűen úgy időzíted az időpontotdat egy sima Tb-s kórházba, ott is rákérdezhetsz. Kérj félidőre időpontot, és megnézik.
Ez nem semmi, hogy ennyit segített a cucc. Eddig sem szedtél más gyógyszert a pco-sra? Az ilyen tapasztalatok adnak reményt mindenkinek szerintem.
Csak arra vagyok még kíváncsi, hogy hogyan tudjátok itt sokan ilyen gyakran ellenőriztetni a nyálkahártya vastagságot, illetve a pé folyamatát figyelni uh-val. Van magándoki, vagy esetleg ismerős? Olyan kivi lennék én is, hogy hogyan állnak a dolgok, de ha magánba mennék, ott tuti elkérnének alkalmanként egy csomót az uh-ért.
Nem vagyok hozzáértő, inkább azt írom, én mit tennék, ha a doki nem mondta, mit csinálj. Szóval én felkeléskor meginnám az inot, aztán rá fél órára a pm gyógyszert venném be, majd arra rá fél órára reggeliznék.
Így végülis mindennek eleget teszel...
:) A cél, hogy visszakerülhessek a Kaáliba, amihez egy nagyon jó inzulineredményt kellene produkálnom, ugyanis az utóbbi annyira csapnivaló volt, hogy szóba sem álltak velem, mondták, hogy majd ha normális, akkor folyt.köv...
Emiatt volt a mandulakivét, mert góc volt, plusz kezdtem el az Inot, hogy egyáltalán javuljon az inzulin és újra jöhessen az inszem, addig pedig bízunk a csodában, hogy majd spontán összejön közben...
Inszemkor szteroidokat használtak, hogy lehetőleg minél jobban csökkentsék az ellenanyagtermelést. Amúgy egyik doki azt mondta, hogy ez lehet egy pillanatnyi állapot is, de többeket kérdeztem, akik nem tudtak erre mit mondani.
Amúgy az inszem összejött, de 8.héten vetéléssel végződött. Azóta a mandulámat is kivették, én még arra is gondoltam, hogy a rossz mandula is okozhat akár ilyet is, de erre sincs válasz, hogy ez okozhatta-e.
Szurkolok majd, mikor lesz az inszem?
Amúgy azért kell gondolom kajától időben eltolva bevenni, mert így jobban fel tud szívódni. Mióta iszom reggelente sincs az a vad éhségérzet.
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?