Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

1180. Kinguskam (válaszként erre: 1178. - NNN94)
2014. febr. 13. 06:49
Én 4 kg-ot híztam, mióta szedem,sőt, megnőtt az étvàgyam is... :-S
1179. panonimo (válaszként erre: 1178. - NNN94)
2014. febr. 13. 00:33
szia! Talán kicsit kevesebbet eszem tőle, de amúgy sem vagyok egy nagy étvágyú..sztem is hülyeség,hogy ezt írta fel. Nem is értem..
1178. NNN94
2014. febr. 12. 23:40
Sziasztok lányok! Én IRes vagyok sejtettem mindig is de nem reg bizonyosodott be. A súlyom nem mozdul és igazabol nekem ez a legnagyobb problemam, ugyanis csak 19 éves vagyok szoval nem szeretnek babat. Szoltam a nogyogyaszomnak hogy nem megy a fogyas és irja fel azt a "gyogyszert" amitol majd beindul. És errol az inofolicrol beszelt. Nos ugye mivel igen nagy netfürkész vagyok azonnal utananeztem, kulonbozo sikertorteneteket keresve hogy ki mennyit fogyott tőle. De csak babákat latok. :( És amit regen adtak,(a dokim azt mondta régen adtak erre) a metformin vagy merckformint, utanunk is utananeztem és mindenki azt irta hogy nem volt ehes rengeteget fogyott és a tobbi.Es ez hogy millio helyen lattam hogy elveszi az etvagyat, ez eleg jo hirnek bizonyult szamomra és most kicsit letortem hogy ezt az ujat akarja felirni a dokim... Kerdesem az lenne hogy akik hasznaljak ezt a gyogyszert fogytak is? Köszönöm a valaszokat előre is!
1177. mezítlábafűben (válaszként erre: 1175. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:59

:) Bíztató dolgok, az biztos és mi jöhet még ezután? :D

Jó éjt Neked is! :)

1176. mezítlábafűben (válaszként erre: 1174. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:55

Utóbbi időben már én is listával mentem... :D

Biztosan jobb, ha tisztán lát, mielőtt bármit bevetne.

1175. duzsika (válaszként erre: 1172. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 22:47

Ja, és egyáltalán nem vagyok elkeseredve, sőt!!! :)

Soha ilyen "szép" mensijeim nem voltak. A peteérés és nyálkahártya hallatán meg egyenesen majdnem pezsgőt bontottam. Szóval egyenesben vagyok. ;)

Te is abban leszel! Nálad is jó dolgokat indított el a szer, és ennél még jobb lesz! :)

Na megyek is, reggel vérvétel. Jó éjszakát! :)

1174. duzsika (válaszként erre: 1172. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 22:44

Igen, én is szerettem volna tüszőrepesztőt, de azt mondta a doki, hogy closty mellé szokták adni, csak úgy simán nem. Hát nem tudom...

clostyhoz meg még kell a hormonlaborom, amiből még csak a 3. napi van meg.

Néha én összeírom hogy miket is szeretnék megkérdezni a dokitól, mert én is sokszor jártam úgy, hogy kijöttem és utána jutott eszembe hogy mi mindent felejtettem el. :D

1173. mezítlábafűben (válaszként erre: 1171. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:38
Ja, tényleg, köszi, hogy mondod, olyan kuka az ember lányos zavarában a dokinál... mikor kijövök, akkor döbbenek rá, hogy még mit akartam megkérdezni. :D
1172. mezítlábafűben (válaszként erre: 1169. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:36

:( Sajnálom, pedig amúgy olyan jól hangzott, hogy az inzulin OK, szép a nyh. és pé is van, itt már lehet, hogy egy szimpla tüszőrepi is megtette volna a hatását... (persze nem értek ennyire hozzá, szóval nehogy okoskodásnak tűnjön, inkább csak "hangosan" gondolkoztam)

Remélem kitalálnak Neked valami jót!

Köszi, én is remélem, hogy megoldódik a gondod!

Nekem csak sima átjárhatóságim volt még időszámításunk előtt (2009), altatásban...

1171. duzsika (válaszként erre: 1170. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 22:35
Feltétlen írasd rá az elbocsátó papírra, hogy hány mm a nyálkahártya, mekkora a domináns tüsző!! Legyen viszonyítási alapod a továbbiakban. ;) Így nem felejted el, ott lesz a lelet.
1170. mezítlábafűben (válaszként erre: 1168. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:32
Ez jó ötlet, pont készülök rákszűrésre TB alapon, akkor próbálom úgy időzíteni, pont 13. napom lesz, mikor rendel a doki, megkérem, hogy nézzen rá.
1169. duzsika (válaszként erre: 1167. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 22:31

Aranyos vagy! Sajna egyelőre úgy néz ki, hogy nincs tüszőrepedésem. :( Ciszta lett a múlt havi peteérésemből is. Holnap reggel megyek a 21. napi vérvételemre, jövő héten endokrinológushoz. Viszem az összes eredményem, leletem, és remélem kapok esetleg clostyt és tüszőrepesztőt. Illetve mostanában készülök saját kútfőből Hycosy-ra menni. (petevezeték átjárhatósági, csak ultrahangos).

Kívánom hogy neked is sokat segítsen az Inofolic, és azon szerencsések közé kerülj, akikkel jót tett!!

1168. duzsika (válaszként erre: 1165. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 22:28

Igen, nekem nagyon sokat segített az Inofolic. Sajnos nem mindenki ennyire elégedett. Mondjuk én a pco-m miatt kaptam, amire kifejezetten ígéretesnek mondják.

Hát igen, sajna én is magándokihoz járok peteérés követésre. Nem olcsó, az biztos. :( De szerintem ha egyszerűen úgy időzíted az időpontotdat egy sima Tb-s kórházba, ott is rákérdezhetsz. Kérj félidőre időpontot, és megnézik.

1167. mezítlábafűben (válaszként erre: 1163. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:28
Ja és akkor lassan időszerű, hogy szorítsunk Érted, ugye? :) Ilyen eredményekkel jók a kilátások!
1166. mezítlábafűben (válaszként erre: 1164. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:22
Ezzel "zaklatom" folyton a dokimat, de nem igazán tud mit tenni, azt mondta, ennyit kell meginni, de én valahol tiltakozom ez ellen, mert úgy gondolom, hogy igenis nehezebben bírkózik meg ekkora adaggal egy kisebb súlyú ember.
1165. mezítlábafűben (válaszként erre: 1163. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:20

Ez nem semmi, hogy ennyit segített a cucc. Eddig sem szedtél más gyógyszert a pco-sra? Az ilyen tapasztalatok adnak reményt mindenkinek szerintem.

Csak arra vagyok még kíváncsi, hogy hogyan tudjátok itt sokan ilyen gyakran ellenőriztetni a nyálkahártya vastagságot, illetve a pé folyamatát figyelni uh-val. Van magándoki, vagy esetleg ismerős? Olyan kivi lennék én is, hogy hogyan állnak a dolgok, de ha magánba mennék, ott tuti elkérnének alkalmanként egy csomót az uh-ért.

1164. duzsika (válaszként erre: 1162. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 22:11
Ezt a kérdést már valaki más is felvetette, de nem derült fény rá, hogy mi a helyzet ezzel. :(
1163. duzsika (válaszként erre: 1159. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 22:09
Nekem 1-2 hete lett meg az Inzulin eredményem, ami majdhogynem tökéletes lett!!! Pedig pco-s vagyok, amihez rendszerint inzulin problémák társulnak. 3 hónapja iszom az Inofolicot, és ezenkívül lett peteérésem is (ami korábban nemigen volt), illetve normálisra vastagodott a méhnyálkahártyám, ami mindig is nagyon soványka volt, nem megfelelő a beágyazódáshoz. A múlt heti Uh-n viszont tökéletes 10mm a 14. napon! :))) Csak Inofolicozom most. :)
2014. febr. 12. 22:07
Esetleg azt nem tudja valaki, hogy muszáj terheléses vv-kor meginni mindenkinek a 75 gr cukrot, vagy testsúly arányában lehet-e kevesebb? Mert én furának tartom továbbra is, hogy egy 50 kilós is annyit kell igyon, mint egy 70 kilós...
1161. mezítlábafűben (válaszként erre: 1157. - Duzsika)
2014. febr. 12. 22:02
Köszi, aranyos vagy, ha rákérdezel! :) Nekem is volt még ezelőtt két másik inszem is, de ott még nem néztek ilyet, az nem Kaáliban volt, hanem privi dokinál... na azok nem sikerültek, itt viszont elsőre.
1160. mezítlábafűben (válaszként erre: 1156. - Bella_85)
2014. febr. 12. 22:00

Nem vagyok hozzáértő, inkább azt írom, én mit tennék, ha a doki nem mondta, mit csinálj. Szóval én felkeléskor meginnám az inot, aztán rá fél órára a pm gyógyszert venném be, majd arra rá fél órára reggeliznék.

Így végülis mindennek eleget teszel...

1159. mezítlábafűben (válaszként erre: 1155. - Bella_85)
2014. febr. 12. 21:59

:) A cél, hogy visszakerülhessek a Kaáliba, amihez egy nagyon jó inzulineredményt kellene produkálnom, ugyanis az utóbbi annyira csapnivaló volt, hogy szóba sem álltak velem, mondták, hogy majd ha normális, akkor folyt.köv...

Emiatt volt a mandulakivét, mert góc volt, plusz kezdtem el az Inot, hogy egyáltalán javuljon az inzulin és újra jöhessen az inszem, addig pedig bízunk a csodában, hogy majd spontán összejön közben...

1158. duzsika (válaszként erre: 1152. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 21:58
Mondjuk ha sima inszemmel összejött már, akkor szerintem nem lehet nagy gond ezzel az ellenanyag dologgal.
1157. duzsika (válaszként erre: 1153. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 21:57
Mesélték nekem, de sajnos nem tudom hitelesen visszaadni. De utána kérdezek, és megírom. De azt tudom, hogy Budapesten talán nem is csinálnak ilyet, kifejezetten le kellett utazniuk talán Pécsre?? (nem akarok hülyeséget mondani). Na és ezzel a módszerrel elsőre sikerült. :)
1156. Bella_85 (válaszként erre: 1154. - Mezítlábafűben)
2014. febr. 12. 21:57
Reggeli elott fel oraval kell bevenni..
1155. Bella_85
2014. febr. 12. 21:56
Erdekes ez az ellenanyag dolog.nekem szerintem nem neztek ilyet..de akkor legalabb te tudod es ettol meg siman sikerulni fog:)
1154. mezítlábafűben (válaszként erre: 1150. - Bella_85)
2014. febr. 12. 21:53
A pajzsmirigy bogyó az kajához kötött, vagy független a kajálástól?
1153. mezítlábafűben (válaszként erre: 1149. - Duzsika)
2014. febr. 12. 21:53
Jó neki, azért érdekelne, hogy miben volt speciális a dolog. Kíváncsi lennék persze... :)
1152. mezítlábafűben (válaszként erre: 1149. - Duzsika)
2014. febr. 12. 21:52

Inszemkor szteroidokat használtak, hogy lehetőleg minél jobban csökkentsék az ellenanyagtermelést. Amúgy egyik doki azt mondta, hogy ez lehet egy pillanatnyi állapot is, de többeket kérdeztem, akik nem tudtak erre mit mondani.

Amúgy az inszem összejött, de 8.héten vetéléssel végződött. Azóta a mandulámat is kivették, én még arra is gondoltam, hogy a rossz mandula is okozhat akár ilyet is, de erre sincs válasz, hogy ez okozhatta-e.

1151. mezítlábafűben (válaszként erre: 1147. - Bella_85)
2014. febr. 12. 21:50

Szurkolok majd, mikor lesz az inszem?

Amúgy azért kell gondolom kajától időben eltolva bevenni, mert így jobban fel tud szívódni. Mióta iszom reggelente sincs az a vad éhségérzet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook