Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Én reggel-este szoktam, és nem kapcsolom étkezéshez. Ahogy sikerül. :P
Van valaki aki még szédül tőle? mert én olykor eléggé.
Köszi! :) Bízom benne, örülök minden pozitív változásnak. Még arra kell magamat rávenni, hogy sokkal szigorúbban tartsam be a diétát, és hogy sportoljak is, amennyit csak bírok.
Mondjuk nekem ellenanyag termelésem volt, megöltem a katonákat, nem tudom, hogy ez egy pillanatnyi állapot lehetett-e, vagy ha 1 éve ez volt a gond, akkor most is ez lehet-e, mert ha ez állandó probléma, akkor aztán lehet akármilyen szuper pé... Erre eddig senki nem tudott válaszolni sajna.
Szia Panni!! :))
Mi újság? Visszaállt a pozitív személelet? Lassan ha jól emlékszem, közeledsz a középidőhöz, nemsokára megint próbálkozhattok. :)
Köszi, mindenesetre javulás.
Írtad, hogy most lesz inszem, megkérdezhetem, hogy miért kell? Lehet, hogy írtad, csak nem láttam?
Igazad van, mindig feláll az ember, aztán tovább küzd, ez van...
Tényleg örülhetek az apró eredményeknek is, ami még eszembe jutott pozitívumként, hogy mióta iszom az Inot ez a második mensi és most sem volt előtte napokig barnázgatás, hanem egyszerűen csak megjött normálisan, ezt is ennek a cuccnak tulajdonítom.
én úgy tudom,hogy ne egyél elötte, nekem csak annyit mondtak,hogy azért ne száradjak ki, igyak...
Csajok ne legyetek elkenődve, a lényeg az,hogy haladni kell tovább az úton, egyszer sikerülni fog !! :)) Tudom , baromira nehéz pozitívnak maradni, de legyetek azok ti is, mert ha azok vagyunk bevonzzuk a csodajó dolgokat ;)
Köszi a választ! :)
Az Ino előtt olyan 25-28 naposak voltak, sokszor 12. napi pé-vel, legalábbis akkor éreztem.
Most annyit javított a helyzeten, hogy már nem olyan korai a pé, és majdnem a pé utáni 14 napos idő is összejött... ezt már javulásnak veszem simán. Plusz a pé most annyira intenzív volt, hogy több napon át tartott az érzés.
Amúgy azért vagyok ilyen kapkodósban, mert annyira bíztam ebben a hónapban, hogy abszolút bele sem gondoltam, hogy újabb vv-re, újabb vizsgálatokra, stb. készüljek, szóval baromira csalódott vagyok, annak ellenére, hogy tudom, hogy az Ino dolgozott nálam rendesen... Már annyira régóta küzdünk, hogy most megint sikerült kicsit elkenődni.
Amúgy ma olyan dél körül kezdődött a mensi, akkor szerintetek is pénteken kellene a 3. napi vv-re menni, ugye?
Bocsi, tudnátok segíteni nekem? Végülis a második doboz Inot iszom és ma jött meg 29. napra, ami azt hiszem elég jó, mivel a 15-16. napon lehetett pé.
Mivel szeretnénk majd a Kaáliba visszamenni, ezért kellene 3. napos vv (nem akarok még egy hónapot várni), beutalót íratni már nincs időm, a dokim csak hétfőn lesz, így úgy gondoltam, hogy elmegyek a Laboratórium Kft-hez és megcsináltatom ott a 3. napos dolgokat.
Előtte enni lehet gondolom, mivel ezek női hormonok, de a Merckformin XR 500 mg adagomat előző este szintén bevehetem? Tud ebben valaki segíteni?
Amúgy a 3. napi vv-n a Prolaktin, TSH, LH, FSH, Progi, Tesztoszteron és Ösztradiol amire szükség van, mást nem kell levetetni, ugye?
Köszi, ha tudtok segíteni!
lehet, hogy akkorára növesztette, hogy már fennakad..... :)
nagyon igaz, hogy minden test különbőzően működik, és máshogy hatnak a dolgok...nincs egységes recept úgy látszik
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?