Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
igen, hallottam én is ilyen esetekről...
aztán majd kezdhetek azon aggódni, hogy a laparos sebek kitágulnak... de üsse kavics, táguljanak csak!
Én épp ellenkezőleg. Úgy nyomulok, hogy sorra magamnak intézem a vizsgálatokat. :DDD
Nem tudom hogy ez jó-e, de az biztos hogy ütöm a vasat ezerrel amíg meleg. :D
De jó lenne, egy lapar utána egyből baba!!! :)
Nem ritka az ilyen eset ;)
Még azt most várjuk. :))) De próbálkoztak ezerrel. Ebben a hónapban volt ez.
Egy másik barátnőmnek meg képzeljétek, menstruáció alatt fogant a kisfia :-o
Lehet olyan jó volt az együttlét, hogy spontán peteérése lett az orgazmustól. :DDD
igen, Duzsika :), próbálkoztunk: hétfőn, a 8. napomon volt a beavatkozás, majd a 12. nap reggelén és a 14. nap estéjén akcióztunk :)
és ezenkívül a következő ciklusban fogunk még próbálkozni.
ezért nem kell a Julitól túl távol álló nick-et választani :D
emlékszem, egyszer voltam fórumtalin... borzalom, hogy mennyire nem tudtuk, ki kicsoda... Orsi, Kata, Éva, Zsuzsi??? Nem!!! Löki, Mimike, Brekusz, Kis meg hasonlók :)
Én már lassan a saját keresztnevemre a Julira nem hallgatok, annyira átálltam a Duzsikára... :DDD
Kezdünk tudathasadásosak lenni lányok! :PP
Köszi Barnarizs, igen, meg is beszéltem magammal hogy Türelem!! Youlcsi szerint is okés, szóval ha Ti mondjátok! ;)
Ma várom nagyon a hormoneredményeimet.
Mandella nálatok most mizu? Végül próbálkoztatok ebben a hónapban a lapar után??? :)
Azért szerintem csak nézesd meg!!!!
Mennyi még amíg hazajön? Most vagy kb. a 7. napod körül ugye?
Duzsika!
Ez a hőgörbe teljesen normális. Van még idő bőven, szóval alakulhat így is, úgy is.
Jaaaaa, látszik, hogy nem vagyok százas... :DDD
Ez normális, hogy nem tűnik fel, mi a felhasználónevem... :DDD
Párod milyen figyelmes! :D Azért kíváncsi lennék, hogy ez másoknál mennyire vált be, mámrint a lábfürdő.
:)
túl vagyok. 1 hét, abból 3 nap disznóvágás :/ aztán most majd kíváncsi leszek... lehet, mielőtt apa hazajön, megkérem a dokit, hogy nézzen rám, van-e esetleg említésre méltó domináns tüszőm... bár, lehet jobb, ha hagyom a fenébe a következő clostiig...
Mezítláb a felhasználóneved :DDDDDD Csak megszólítottalak. ;)
Én végül abbahagytam a váltott vizes lábfürdőt, mert nagyon erős görcseim voltak ebben a hónapban, de annyira, hogy majdnem ügyeletre mentem vele egyik éjjel. Adtam le vizeletet és megnéztek Uh-gal, de nem találtak semmit. Azt mondták, lehet hogy felfáztam alulról, ami azért furcsa, mert soha életemben nem fáztam még fel!! Így inkább abbahagytam, lehet hogy az nem esett jól a szervezetemnek. Persze nem biztos, de én most csak erre tudtam gondolni, mint felfázás okára. Bár az igaz, hogy a párom olyan komolyan vette hogy nekem mennyire fontos a lábfürdő, hogy mikor a welneszben voltunk, betuszkolt a jéghideg Kleipp taposóba, ami rettentő rosszul esett. Szerintem ez lehetett a baj, mert ugye a lábfürdő nem pont így van kitalálva. :DDD
:D Lehet, hogy itt hibázom el... :D
Ja, amit még muszáj lesz bevetnem, az a lábmelegítés, mert a lábaim tényleg folyton hidegek, bár nagyon igyekeztem ebben a hónapban már odafigyelni, de a váltófürdőt még nem csináltam.
A szeánszok ismerősek... :D
A mezítláb alatt az AVIVÁ-t érted, ugye? Mezítláb csinálom, illetve zokniban, hadd szóljon! :)
Mezítláb! Lehet hogy az a baj, hogy nem csinálod a hátonpörgést.. ;) :DDD
Én is így nyomulok, napszakokra leosztott szeánszaim vannak. :PPP
Köszönöm hogy ránéztél! :) Megnyugtattál! :)
Tegnap én is reménykedtem benne hogy esetleg trifázisos lesz, de mikor ma visszament 36,8-ra letettem róla. De akkor még várok türelemmel. :))
Túl vagy az ehavin? Végig nagyon erős volt? :(
Igen, ezért is volt ez most durva, az eddigi összes eredmény még egész jó volt. Az előzőnél a 60 perces volt olyan 54, és a 120 perces volt 39. Ehhez képest itt minden rossz. Ezután lecseréltük a gyógyszeremet is XR-re, és csökkentettük az adagot, plusz elkezdtem szedni az Inot és kivetettem a manduláimat, amik folyamatosan gyulladtak voltak.
AVIVA tornát is csinálom (a diéta alap...), épp' csak a hátamon nem pörgök már... :D Úgyhogy majd most meglátom áprilisban hogy' sikerül.
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?