Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

1030. pieta4 (válaszként erre: 1025. - Penike80)
2014. febr. 8. 11:03

Én is erősen érzem a petefészkeimet. Talán azért vannak ilyen szúrások, feszítések, mert nagyobb tüsző lesz az inofolickal?

Kb úgy érzem magam, mint amikor stimuláltak, s volt bennem egy csomó tüsző. Most viszont csak egy tüszőm van, mégis eléggé fáj a hasam.

1029. pieta4 (válaszként erre: 1003. - Duzsika)
2014. febr. 8. 11:00
Kb 3 hete iszom.
1028. Kinguskam (válaszként erre: 1021. - Wicky12)
2014. febr. 8. 11:00

Háháá! Gratula!!!

Nem mondta az orvos, hogy meglepetééés??? :))

Vigyázz magatokra! :)

1027. Kinguskam (válaszként erre: 1001. - Duzsika)
2014. febr. 8. 10:58

Csütörtök délelőtt megyek a vérvételre. Hát nem tudom pontosan mit néznek, nem értek annyira a beutalón lévő rövidítésekhez. De kérdezte az orvos, hogy van-e a családban cukorbeteg. (nincs szerencsére) Mondta, hogy azért megnézzük a cukromat. Hogy hány pontosat, azt nem tudom. Már megkaptam a "kis" 75 gramm glükózomat, otthon megiszom, 2 óra múlva vérvétel.

Egyébként 1,5 hónapja iszom az Inofolicot ( napi kettőt) nagy reményekkel - amiből egy kicsi szertefoszlott, amikor az UH-on mutogatta az orvosom a szőlőfürtnyi tüszőket.. :(

Mondtam, illetve írtam a hőimet a menzesz naptáramba. Azt mondta az orvos hagyjam abba, felesleges, majd ő mondja mit csináljak. Emiatt ódzkodom a méhpempőtől is. Sokan mondjátok, hogy nagyon jó, hatásos, de ő mégsem ajánlotta nekem. Igaz én sem kérdeztem rá.

Tényleg nem akarok túlságosan rágörcsölni, mindent beszedni... Úgyhogy emiatt most kicsit kétségek között vagyok...

Femibiont is szedem továbbra is, mert az orvosom mondásával " a biológia bármikor megtréfálhat minket" és ha terhes maradnék, jöjjenek a vitaminok! ;)

1026. penike80 (válaszként erre: 1021. - Wicky12)
2014. febr. 8. 09:38
Hatalmas gratula! Nagyon jó hír! Mit szóltál hozzá, mikor közölték? :) Sírás, meglepődés?
1025. penike80 (válaszként erre: 1024. - Duzsika)
2014. febr. 8. 09:36

Szia!

Én is vettem tegnap hőmérőt, hogy lássam mi történik. Én most hó közepén vagyok, szóval kicsit előbb is megvehettem volna, de mindegy :)

Nekem is több napja szúr a bal petefészkem, néha a jobb is, de az elenyésző. Szinte olyan, mintha megjönne, csak ez a fájdalom oldalra koncentrálódik.

A felfújódás szintén megvan, de azóta, hogy iszom...a folsavtól nekem. A narancstól is fújódok...szinte mindentől. Én reggel iszom emiatt az inofolicot, mert éjjel nem tudtam aludni a fújódástól :( Valamit valamiért? :)

1024. duzsika
2014. febr. 8. 08:45

Lányok! Ha a hőgörbében megvan a peteéréses-ovulációs kiugrás, akkor tutira igazolja hogy megtörtént a tüszőrepedés? Mármint ha a 14. napon leesett kicsit a hőm, és utána jelentősen emelkedett két napig, akkor ez biztosan igazolja azt, hogy a repedés is megtörtént?

Illetve valaki tapasztalt olyat hogy igen nagy fájdalommal járt neki az ovu?

Napokon át fájtak a petefészkeim, felfújódtam, a derekam is igencsak fájt. Aztán láttuk ugye UH-n a 21 mm-es tüszőt szerdán. Péntekre virradóra pedig olyan fájdalmaim voltak, hogy majdnem ügyeletre mentem. Reggelre ez nagyjából elmúlt. Picikét még érzek néha szúrkálást. Valakivel volt hasonló?

1023. duzsika (válaszként erre: 1021. - Wicky12)
2014. febr. 8. 08:33

Wicky, a fórum kabalája leszel!!! :) :)

<3 <3 <3

1022. Panni_80 (válaszként erre: 1021. - Wicky12)
2014. febr. 8. 08:32
Jujj,nagyon gratulálok,tiszta libabőrös lettem,ahogy olvastam!Vigyázz magatokra!:)
1021. wicky12
2014. febr. 8. 06:58

Sziasztok lányok!

Először is nielk neked is gratula a babához, örülök h egyre többen leszünk! :)

Am csak h még egy jó hírt mondjak és ösztönözzelek benneteket az inofolicra, hát tegnap tudtam meg h ikreim lesznek! :D Eddig az inofolic előtt sosem volt peteérésem, 2 doboz után és egy mellé 1 doboz clostyval sikerült csinálom rögtön 2 petét is amiről nem is álmodtam és mind a 2 megtermékenyült! 8 hetes vagyok és ott pihennek a kis embriók a pocakomban! :) Még mindig nem hiszem el h ennyire hatásos volt a szer! Sok sikert nektek lányok és továbbra is küldöm mindenkinek a pozitív energiákat! :) A lényeg h soha ne adjátok fel!!!

1020. barnarizs (válaszként erre: 1019. - 55c0be1206)
2014. febr. 7. 22:17
Köszönöm! Így lesz :)
1019. 55c0be1206 (válaszként erre: 1018. - Barnarizs)
2014. febr. 7. 22:06
Akkor ezek is kipipalva... hat remeljuk egy clostys honapban osszejon vagy nelkule, na erted ugye? Drukkolok. Szedd az inofolicot, hatha raturboz a dolgokra.
1018. barnarizs
2014. febr. 7. 21:46

Clostyt már beszedtem, az ötödik naptól szedtem napi 2 szemet öt napig.

Tüszőrepesztőt nem kapok. Eddig mindig volt ovum, vérvételből láttuk, meg volt, amikor uh-gal is. A clostytól nagyon jó magas volt a progim, így nem kaptam pótlást eddig, de 130 körüli volt.

Most viszont nagyon-nagyon nagyok tényleg azok az izék, legalábbis összehasonlítva az eddigiekkel, szóval lehet kissé túl lettem stimulálva... mindegy, ez van. Megittam az első inofolicomat, hátha...

2014. febr. 7. 21:25
Gondolom a clostyt erre a honapra mar abbahagytad. Kapsz tuszorepesztot vagy mar igazoltak uhn hogy ki szokott szabadulni a pete? Kapsz utana progeszteron potlast? Most mas nem jut eszembe :)
1016. 55c0be1206 (válaszként erre: 1015. - Barnarizs)
2014. febr. 7. 21:23
Jaaaa vagy uuugy. Hat akkor ez nem hinnem, hogy problema lenne, nem tudom, hogy ez kialakulhat e csak ugy a semmibol
1015. barnarizs (válaszként erre: 1011. - 55c0be1206)
2014. febr. 7. 21:06

Férjem vizsgálták. Nála is van kis bibi, de az optimális alsó határán van az eredménye, ami nem indokolja ezt a hosszú sikertelen időt.

A másik kérdésre a válaszom nem. Ezen már én is gondolkoztam, hogy a sok-sok orvos közül miért nem merült fel még egyikben sem ez a gondolat, de talán azért, mert már van két gyerekünk, tehát elvileg képesek vagyunk gyereket csinálni...

1014. 55c0be1206 (válaszként erre: 1013. - Nielk)
2014. febr. 7. 20:28

Gratula nielk!

Koszi a tippet!

1013. nielk
2014. febr. 7. 20:24
Egyébként mindenkinek ajánlani tudom a méhpempőt! Nagyon jól megvastagítja a nyálkahártyát és nekem előtte hol volt peteérésem hol nem. December elején kezdtem enni és ma 6 hetes a babóm! Remélem minden rendben lesz.
1012. nielk
2014. febr. 7. 20:22
Sziasztok! Van egy eladó inofolc tobozom. 1 darabot ittam meg belőle. rban megegyezünk. Budapesten lehetne átvenni, vagy hétvége folyamán Vác-Szob útvonalon bárhol.
2014. febr. 7. 20:18
barnarizs! Ugye vizsgaltak a ferjedet is, es volt poszt-koitalis teszt, hogy megnezzek nem nyirja-e a ki a huvelyvaladekod az uszokat?
1010. duzsika (válaszként erre: 1009. - Barnarizs)
2014. febr. 7. 19:33
Mivel nem gyogyszer, hanem taplalekkiegeszito, en ugy gondolom, nem kell idoziteni.
1009. barnarizs
2014. febr. 7. 19:02

Köszi, hogy írtál.

Akkor elkezdem inni én is. Végül is sokkal rosszabb már nem lesz...

1008. duzsika (válaszként erre: 1007. - Barnarizs)
2014. febr. 7. 18:55
Most reggel-este egyet-egyet.
1007. barnarizs (válaszként erre: 1005. - Duzsika)
2014. febr. 7. 18:45

Szia!

És hány csomaggal veszel be naponta?

1006. andko73
2014. febr. 7. 18:34

Sziasztok!

Ha esetleg érdekel valakit, eladnám az Inofolic-omat. 4 zacskó hiányzik belőle (56 db van benne), de most voltam vizsgálaton és azt mondta a nőgyógyászom, hogy nem kell szednem, nem ez a gondom. Szóval szívesen eladnám áron alul valakinek. (13 ezerért vettem egy patikában) ha érdekel valakit, írjon! :)

1005. duzsika (válaszként erre: 1004. - Barnarizs)
2014. febr. 7. 18:15

Szia! Az Inofolic pont a nyálkahártyát vastagítja, és jobb petéket segít növeszteni. A nőgyógyászom mondta hogy volt egy pár akik 4 éve próbálkoztak, és az Inofolictól 3. hónap után összejött nekik. :)

Én random kezdtem el szedni, nem is figyeltem melyik ciklus napon, de nem tudom ez helyes volt-e.

1004. barnarizs
2014. febr. 7. 18:08

Sziasztok!

Ma vettem egy doboz infolicot.

3 éve sikertelenül próbálkozunk a babával. Elvileg minden rendben, kb. 5-6 nőgyógyász látott már, mind csak a kezét tárja szét... szedtem clostyt, volt átjárhatóságim, mindenen túl vagyok.

Ma ezt ajánlotta a nőgyógyász, meg is vettem.

Azt szeretném megkérdezni, hogy clostys hónapban, a 12. ciklusnapon érdemes elkezdeni, vagy várjam meg a következő ciklust???

Van négy darab bazi nagy tüszőm egyébként, a doki szerint az jobb oldali kettő ciszta gyanús. A méhnyálkahártyám sem túl vastag...

Szóval nem tudom, hogy érdemes- e már most elkezdeni, vagy várjam meg a következő ciklust, és igyam az elejétől?

Köszönöm a válaszokat!

1003. duzsika (válaszként erre: 999. - Pieta4)
2014. febr. 7. 17:06

Pieta! Hurrá! :) Te mióta is iszod?

Annyira jó olvasni, hogy van akinél tényleg csak ez beindítja. Remélem a többieknek is hamarosan hasonlóan jó értékeket hoz!

1002. duzsika (válaszként erre: 998. - Youlcsi)
2014. febr. 7. 17:03
Youlcsi, gondoltam rád a napokban, hogy tartson ki! :( Sajnálom!
1001. duzsika (válaszként erre: 997. - Kinguskam)
2014. febr. 7. 17:02

Szia Kinga! Sajnálom hogy nem lettek még olyan jó eredményeid. De a hozzáállásod remek! :)

A terhelésnél ugye inzulint is fognak nézni, legalább 3 pontosat?? Mert az pco-nál nagyon-nagyon fontos!

Most nem emlékszem hogy mit is beszéltünk, mióta iszod az Inofolicot? Én már 3 hónapja, és igazából a 3. hónapban lettek most szuperek az eredményeim. Igaz, előtte csak 1 tasakkal ittam, ebben a ciklusban kezdtem a kettőt inni. Szerintem mindennek csak idő kell, hogy elkezdjen dolgozni! Ma a barátnőm megkérdezte a dokiját hogy neki javasolja-e az inofolicot. Őt most Clostyval stimulálják. Azt mondta a doki, felesleges neki, mert ezt leginkább IR-re, folsav hiányra adják. Tehát pl. pco-soknak nagyon jó!!! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook