Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Ahogy számolgatom, dec. 21.-e óta szedem, azóta van súlyproblémám és étvágyam, amit azért igyekszem visszaszorítani...
Femibiont is szedek, de azt már augusztus óta és mellet fogytam és huzamosabb ideig tartottam is a súlyom...
Ráadásul azzal is ijesztegettek, hogy a Norculut és a Closti után "terheshasam" lesz... Na frankó... :(
Igen! :) Összehozzuk! :)
Mindenképp írom, mi lett az eredmény.
Azt hiszem dolgozik a Norcolut, érzékeny a hasam alja.... Egyébként valami tipp, hogy miután abbahagyom, mikor kellene mensiznem??
Hízás: sajnos más tippem pedig nincs, előtte hónapokig tartottam az 54 kg-mat, ugyanúgy járok edzeni is.... :(
Youlcsi, teljesen igazad van. Én is kipróbáltam, de semmi értelme, ha nincs peteérés.
Ez a krém annak jó, akinek van peteérése, de ennek ellenére alacsony a 21. napi progiszintje, ill. akinek ösztrogén dominanciája van.
Én norcolut helyett próbáltam úgy használni, hogy utrogesztánt is használtam mellette, de így is nagyon gyér mensim volt csak a megvonásától, valószínűleg kevés volt ez a progipótlás a szervezetemnek.
szia!
én simán el tudom képzelni, hogy étvágyat csinál... :(
Sziasztok!
Félidő után kezdtem inni a Inofolicot 1 tasakkal. Jelenleg a 27.napomon vagyok, kb 3-4 napra a nemvárttól. Néha fájdogál és beleszúr a hasamba jobbról és balról is, de semmi egyéb tünetem nincs. Szerintem meg fog majd jönni, de próbálok pozitív maradni. Amire kíváncsi leszek és eddig - szerencsére - nem mutatja jelét, hogy lesz-e barnázás. Megyek 3.napi vérvételre utána indulhat az újabb stimu, immáron végig szedve az inofolicot!!
Kinga, csütörtökön mész a vérvételre, én meg pénteken a 23. napi vérvételemre. :DDD
Mindig összeidőzítjük. ;) Majd írd meg hogy mi volt!
Szia Kinga!
Szerintem nem az Inofolictól jött fel rád. Mert abban csak folsav van, és inozit. Ami ráadásul inzulinrezisztanciára jó hatással van, tehát ha az inzulinra hat, inkább még javulhat az anyagcseréd. Szerintem.
Sajnos szerintem nem repedt meg a tüszőm. :(
Most a jobb petefészkem fáj, és már a 20. napomon vagyok. Szóval ugyanazt érzem mint múlt hónapban a bal oldalamon, és akkor az ciszta volt. Hiába lett szuper jó a nyálkahártyám, és érett a tüszőm, mert szerintem nem tud megrepedni. Úgyhogy jövő hónapban nyomulok egy tüszőrepesztő injekcióért! :) Csak azt tudnám, hogy mitől voltak ekkora fájdalmaim a peteéréskor... Azt hittem a repedéstől.
iszom, igen.
köszi.
Hahó lànyok! Valakinek olyan tapasztalat h hízott, mióta szedi az Ino-t??mert ahogy szàmolgatok, kb azóta jött fel ram 4 kg!!!:-(
Amúgy ma szedem az utsó nspi Norcolutot,utana mensi..
Duzsika,majd jelezz, megrepedt-e a tüsződ!
Youlcsi!nagyon sajnàlom az időzítést...
Értem. Sajnálom. :(
Azt nem tudtam hogy egyáltalán nincs spontán mensid.
Nekem a progi krém azért jó, mert a szabályozott használatával, és a ciklus utolsó napjaiban való elvonásával támogatja a menstruációmat, ami korábban alig volt, a pco-m miatt. De az igaz, hogy most már van peteérésem az Inofolic óta. Előtte nemigen volt, de nekem valahogy akkor is megjött, csak sajna nagyon kevés, és az is inkább csak barnás, az is 35 nap körül. Ami úgy tudom, pont a progi hiányra utalt.
Akkor marad a drukkolás neked, hogy sikerüljön megfelelően időzítened a következő lehetőségnél!!
Arra most nem emlékszem hogy iszod-e az Inofolicot.
nekem nem "kimaradt" a mensim, nekem nincs ciklusom, csak ha gyógyszert szedek :/ egyáltalán nincs... igen, szerettem volna, ha a norcoluttal jön meg, de nyilván a closti után nem bírta kivárni az a vasdag nyh, és levált. mindegy, ez van.
a progeszteron krémnek utána olvastam... úgy gondolom, akkor van értelme, ha van pé, hiszen ha nincs akkor minek kenegessem magam vele? hiszen ha pé nélkül jut a szervezet progihoz, akkor az gátolja az ovulációt.
Provence és Esthajnal! Mi a helyzet veletek?
Provence, milyen lett a 3. napi hormonlaborod? Már elvileg túl vagy rajta ugye? Inzulin mostanában lesz?
Esthajnal, mi lett az Inofolic által megkavart ciklusoddal? Remélem rendeződnek a dolgok! Hogy áll a lombik?
Korábban írtam, hogy nálam nagyon jó eredményeket hozott össze a szer! 2-3 mm-rel vastagította a méhnyálkahártyám, pont amire szükségem volt, Lett egy szuper erős domináns tüszőm, ami előtte nemigen volt. És az inzulinom is jó lett!!!! Nem is igazolja a mostani leletem az inzulin rezisztenciát! Már csak az a bajom, hogy minden hónapban ciszta marad belőle, baba helyett. :( Jövő hónapban asszem tüszőrepesztés lesz...
Én úgy emlékeztem, hogy ugye kimaradt egy teljes mensid. Mármint egy ciklusodból lett kettő összevonva. És úgy voltál vele, ha már kimaradt, és nem jött meg, akkor most már ne is jöjjön meg magától, hanem majd ahogy indítod a gyógyszerezést. Vagy rosszul emlékszem?
A progi krémet a mensire, ciklus rendezésére is szokták. Azért gondoltam. És ha meg sikerül a baba, akkor meg segít megtartani. Tehát így is, úgy is jó.
Én most kezdtem el a progi krémet.
eltolódott ciklus? máskor is 60 nap környékére szoktuk meghozni, vagy még később... 120 napra sem volt erős vérzésem anno...
progi krém? mire?
Szerintem ez most csak az eltolódott ciklusod miatt lett ilyen erős!!! Ettől nem hiszem hogy visszatérne a régi helyzet.
Progi krém neked nem lenne jó?
sziasztok
én meg azon filózok, hogy a köv. ciklusban lehet, megpróbálok ellőni egy-két ovutesztet... hátha most már, hogy inofolicozok, van is pé-m.
Oh szegénykém. :(
Talán Kinga írta hogy ő még egy csirkevágásnak is örülne, ami a mensijét illeti. Én is így vagyok vele. Nekem éveken át meg sem jött, csak barnáztam. :(
Viszont most jól kitisztulsz, és pont remekül előkészül a szervezeted a legközelebbi lehetőségre!!! Fel a fejjel! Gondolom hogy idegörlő lehet ez a sakkozás.
sehogy. 4. cn-on vagyok... párom 4 hét múlva jön haza. így jártam :(
ráadásul egyáltalán nem voltam felkészülve arra, hogy ez a 17 mm-es nyh elkezd leválni... így 1 nap alat elhaználtam minden otthoni tampon-tartalékomat (másfél doboznyi volt, múltkor nem vettem, bíztam benne, már nem fog kelleni), pedig némelyike akkora volt, hogy nem is voltam biztos abban, hogy belém fér :o aztán 1 óra múlva cserélhettem. éjjel 3x voltam fent... és most is 2 órát alig bírtam ki...
Youlcsi mi a helyzet nálatok? Sehogy sem tudjátok összeegyeztetni az időzítést a párod itthonlétével?
Nem fogsz tudni végül tutira gyógyszert elindítani?
Szia Youlcsi! :) Köszi szépen hogy megírtad ezt! Ez így abszolút érthető, nem is számítottam ilyen egyértelmű válaszra. :) Szóval szuperul indul a napom!! :) Előtte nem értek meg a petesejtek elegendő méretűre, és tüszőrepedés sem volt, a pco miatt. Múlt hónapban is így lett ugye cisztám, és nem is tudott megjönni tőle. :( Csak azt nem értem még, hogy a cisztámra a nődoki azt mondta, hogy sárgatest.
Talán akkor ezért voltak a múlt héten ekkora fájdalmaim... Küzdött a szervezetem a tüszőrepesztéssel. Gyanítom hogy ismeretlen még ez az érzés a számára :DDD így aztán kissé túlreagálta fájdalommal. ;) Na de kit érdekel! Jöhet bármilyen fájdalom, csak hasznos legyen! :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?