Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

1120. Bella_85 (válaszként erre: 1112. - Panni_80)
2014. febr. 12. 13:06
Köszi, remélem hogy jó lesz. Nem bánnám ha rövidítené a ciklusomat (előre hozná a pé-t)
1119. eszter.ids (válaszként erre: 1118. - Panonimo)
2014. febr. 12. 13:03

igen, ez azért nagyon elkeserítő... őszintén szólva már abban sem vagyok, hogy nem volt cisztám az UH-n. nekem kellett volna jobban megnézni :) csak akkor még tájékozatlanabb voltam a témában... plusz azt mondja "hát, nem látok peteérést" - pont 14. napon voltam nála (de figyelembe véve a rendszertelen ciklust ez nem meglepő) viszont azt mondhatta volna, lát e tüszőt, ami esélyes arra, hogy megnőjön, és majd legyen később.... semmi plusz info.... kicsit haragszom emaiatt... :/

csakhát az ember mégiscsak az orvosokra van utalva...

de most azon gondolkodtam, ha kiesik az inofolic, elkezdem az elevitet, abban van folsav, meg mindenféle szükséges vitamin. hátha.... mondjuk a hőm 36.5, egy pár hete keztdem csak mérni, következtetést nehéz levonni, de ciklus 2. felének ez elég alacsony. remélejük valahogy majd megtalálom a megfelelő módszert/orvost....

1118. panonimo (válaszként erre: 1117. - Eszter.ids)
2014. febr. 12. 12:06

húú, én pont valamelyik fórumon voltam ki a nőgyogyiktól, hogy mindegyik mást mond.. olyan mintha nem egy szakmát tanultak volna.. vagy nem egy könyvből :(

Magánorvosnál nekem is volt olyan érzésem,hogy csak nyűg voltam neki, csak 10. ezrest dobjak be, számlát ne kérjek. Megvizsgált egy rákszűrésen, és mondtam közben,hogy 1000 éve próbálok teherbeesni, de semmi válasz, csak csinálunk egy hsg-t aztán lombik. Mondtam neki,hogy páromnak is lassú+ kevés. Mit szedjen rá? Erre csak annyit mondott ,hogy semmit, LOMBIK. Hát jó..

Aztán most átmentem egy másik orvoshoz, aki szintúgy a franc se tudja ,hogy jó-e.. Nekem felírt premenst, és inofolicot. Páromnak meg nem mondom hogy mit, de oylan homeopátiás cuccot, ami serkenti a nem vágyat, meg stressz ellen jó, meg ilyen hülyeségekre szedik. Na még jó hogy nem vettük meg, mert a nemi vágyával sincs semmi gond. Hanem magunktól megrendeltük neki a profertilt...

1117. eszter.ids (válaszként erre: 1116. - Panonimo)
2014. febr. 12. 11:50
igen, nagyon jófej.... azért nem is értem, komolyan... pedig nem kevés pénzt fizet az ember, és sajnos a magánorvosok sem mindig túl "törődőek". Kb saját magamat diagnosztizálhatom, mehetek magánlaborba hormonvizsgálatra is. Ha tudtok jó nőgyógyászt, az is nagyon érdekelne :) /pedig inkább örülniük kéne, hogy az ember előre tervez, és nem akkor megy , amikor már túl késő.../
1116. panonimo (válaszként erre: 1111. - Eszter.ids)
2014. febr. 12. 11:34
szia! Én nem hiszem,hogy az inofolic kavart volna be, ez csak egy étrendkiegészítő. Hanem inkább a nőgyógyászod kavart be azzal,hogy nem küld kivizsgálásokra. :)
1115. mandella (válaszként erre: 1114. - Eszter.ids)
2014. febr. 12. 11:30
igen, fura, mert inkább mindenki rövidülésre panaszkodott
2014. febr. 12. 11:28

hát ha csak a tasakokat bepakolom a borítékba, lehet hogy 500- 600 ft között megálll a postaköltség.

Egyébként napi 2-őt ittam (az első két hétben egyet, aztán napi 2-t) Ilyen mellékhatást még senkinél nem olvastam, lehet hogy csak rám hatott ilyen furán....

1113. mandella (válaszként erre: 1111. - Eszter.ids)
2014. febr. 12. 11:26

szia

jó lenne tudni, mennyi a postaköltség, mert én megvenném tőled 8000-ért plusz postaköltség.

napi egyet vagy kettőt ittál?

1112. Panni_80 (válaszként erre: 1110. - Bella_85)
2014. febr. 12. 11:26
Akkor újult erővel vágj majd neki,mert ez az itóka inozitot és folsavat tartalmaz,ami a petéket turbózza.
2014. febr. 12. 11:23

sziasztok

csendben régóta figyelemmel kísérem a fórumot, és drukkolok mindenkinek, aki segítséget remél az inofolictól. Azt hiszem, sajnos én is azoknak a táborát erősítem, akinek inkább bekavart. Elmentem nőgyógyászhoz, azzal, hogy pár hónap múlva szeretnénk babát, de rendszertelenül jön meg, és mielőtt „kigyullad a ház”, elkezdhetnénk tüzet oltani, utánajárni mi a probléma (mer valami vszínű van) egyszer 28 napos, máskor 35, 40 napos ciklusaim voltak. Megnézte UH –on, elvileg akkor ciszta nem volt, hormnonvizsgálatra egyelőre nem küldött, mondván még korai (megjegyzem ha most végre megjön, elmegyek vizsgálatra… nem várok tovább vele) A lényeg, ajánlotta az inofolicot november végén, azóta 2 dobozzal megittam, és sajnos amióta iszom, 50 napos ciklusaim lettek, most járok a 49. napnál, és semmi jele, hogy megjönne. Pedig eddig ilyen hosszú ideig azért nem húzodott…. Március – áprilisban szeretnénk elkezdeni próbálkozni, ha most végre megjön elmegyek hormonvizsgálatra, hogy kiderítsük mi állhat a háttérben, de megmaradt 1 doboz inofolicom, illetve 55 db, és ezt szeretném ELADNI. Azt hiszem inkább nem szedem tovább, inkább csak méhpempő és barátcserje, e és d- vitamin.. aztán ha valamit ír a doki, akkor azt…. Szóval, ha valakit érdekel 55 tasak inofolic, kb 8000 huf-ért eladom, Budapesten, az oktogon környékén vagyok napközben. Remélem valakinek segít… én kicsit csalódtam  bár lehet, hogy a felszín alatt jókat tett, de hogy még hosszabb ciklusom legyen az nem túl jó…

1110. Bella_85
2014. febr. 12. 10:19
Ja és azóta semmi :( bizonyítottan elégtelen a sárgatest működésem, és az egyik petefészkem cisztás, bár csak az elmúlt 3-4 hónapban lett az, gondolom a clostytól..szeptember óta szedem, igaz volt 1,2 hónap szünet szóval nem végig, de most az inszemek miatt kell.
1109. Bella_85
2014. febr. 12. 10:16
Hát köszi, igazából kicsit nem hiszek már semmiben :( 4 éve akarunk babát, és két éve szedek metformint,diéta, mozgás stb. fogytam is, mégsem sikerül, de próbálom nem feladni :)volt egy spontán terhességem 2 éve pont a kezelés elkezdése után nem sokkal de sajnos a 7. héten vetéléssel végződött.
1108. Panni_80 (válaszként erre: 1098. - Bella_85)
2014. febr. 12. 09:26
A tapasztalatok alapján ezekre nagyon jó hatással van,úh majd hajrá,de inkább jöjjön össze az inszem!
1107. duzsika (válaszként erre: 1106. - 55c0be1206)
2014. febr. 11. 21:57
Nalam is csak akkor nincs edesseg utani sovargas, ha betartom a ch grammokat es osszetetelt, es az idozitett evest. Nem hittem volna, hogy eljon az ido, amikor nem orulok bele a csoki hianyaba, de igy lett! :))) persze neha jol esik vmi megengedheto suti!
1106. 55c0be1206 (válaszként erre: 1105. - Kinguskam)
2014. febr. 11. 21:25
Tudom, nyilvan mar unod, meg konnyu annak, aki mar atallt, de csak akkor fog elmulni a "folyton ennek valamit" erzes, ha rendesen tartod a "dietat" idoben, ch lassu-gyors, es mennyisegileg is :) Tudom, hogy nehez, nekem harom honap volt atallni, de ket eve nyomom es nem nagyon bunozok, mert nem erzem szukseget.
1105. Kinguskam (válaszként erre: 1104. - 55c0be1206)
2014. febr. 11. 20:04

Sajna nem csak a mérleg mutatja, centikben és hurkàk szàmàban is érzem a különbséget. Na meg persze a ruhàimon...

Most igyekszem kevesebbet enni, főleg a nasira gondolok, hàtha sikerül lejjebb szorítani ezeket a frànya kilókat. Csakhàt a folyamatos "jaj de ennék valamit" érzéssel ez nem olyan egyszerű! :-D

1104. 55c0be1206 (válaszként erre: 1097. - Kinguskam)
2014. febr. 11. 19:20
Jovanna! :DDD Gondoltam csak a merleg mutatja, mert nalam igy van(mondjuk ram fer par kilo) es gozom sincs, hogy zsir, zsigeri zsir vagy izom. Ha lemertem volna cantival a combomat vagy a csipomet fel evvel ezelott akkor lenne vizsonyitasi alapom.
1103. mandella (válaszként erre: 1088. - Panonimo)
2014. febr. 11. 19:04
én amikor még december elején megvettem az első dobozzal, simán kihozták, fizettem, egy nagyobb gyógyszertárban volt ez, aztán a következő hónapban még mindig rendben volt minden, aztán harmadjára elment a nő hátra a raktárba, majd visszajött, hogy elfogyott... rendelni kellett, de 2 nap múlva megjött
1102. uzsi835
2014. febr. 11. 18:52
Sziasztok én már novembertől iszom az inofolic ot de nem érzek semmi változást a mensesem 40 napra jön meg szerintetek ez normális.? azt hittem hogy valami változás lesz hogy szedem a port!
1101. barnarizs (válaszként erre: 1100. - Panonimo)
2014. febr. 11. 18:46

Dr. Siklósi Györgyhöz járok, neki spéci módszere van.

Itt meg tudod nézni, de szívesen írok is róla, ha érdekel.

[link]

1100. panonimo (válaszként erre: 1099. - Barnarizs)
2014. febr. 11. 18:27
miért szedetik veled ilyen hosszú ideig?
1099. barnarizs
2014. febr. 11. 18:20

Sziasztok!

Én szedem már a clostit egy ideje, ha jól számolom 8 hónapja. Ebből az első hónapban szedtem 5x1 szemet, utána 5x2 szemet, és a decembert kihagytam. Tehát végül is csak 7 hónapja. De azt nem vettem észre, hogy terhes hasam lenne... sem a gyógyszertől, és sajnos a terhességtől sem...

1098. Bella_85
2014. febr. 11. 17:46
Jaj oke:) tudom hogy meg keves a tapasztalat de cisztakra van hatasa? Pcos+IR+pm alulmukodesem van:( meforalt szedek es clostit jelenleg
1097. Kinguskam (válaszként erre: 1094. - 55c0be1206)
2014. febr. 11. 17:07
Úszógumi-izom?? ;-)
1096. Panni_80 (válaszként erre: 1095. - Bella_85)
2014. febr. 11. 17:05
Közvetlenül inszem előtt ne kezdd el,ha visszaolvasol,láthatod,h van akinek megkavarta a ciklusát!Drukk,h utána meg már ne is kelljen neked!;)
1095. Bella_85
2014. febr. 11. 16:46
Sajnos elég rendesen leráztak, hogy ilyen nincsen..mind1 akkor megrendelem. Remélem hamar megjön mert ebben a hónapban lesz a 2. inszeminációm és reméltem, hogy esetleg már lesz hatása:)
2014. febr. 11. 16:44
Es aki hizott tole, az egyertelmuen latja, hogy zsirparnak jottek fel? Nem lehet, hogy "csak" egy kis izom?
1093. Kinguskam
2014. febr. 11. 16:05

És az egészben a pláne: ha így nézem, hogy Norcolut után 3-5 nap múlva megjön és utána kezdem a Closti-t, ugye a 11.-13. nap között kellene ultrahangozni... Namármost az én orvosom két hét szabin lesz 02.27.-ig.... Próbáltam hívni, kisipol. Talán visszahív..

Ilyenkor mi van??? :-S

1092. ded (válaszként erre: 1086. - Bella_85)
2014. febr. 11. 15:55

Szia!

Én január eleje óta iszom, épp tegnap rendeltem meg a gyógyszertárban a második dobozzal. Gond nélkül meghozzák, pedig ez egy kis város. Hamarosan megyek is érte, azt mondták, ha van a nagykerben ma délután itt lesz, sőt ha jól emlékszem olcsóbb, mint a neten.

Meg sem próbáltak utánajárni?

1091. Kinguskam (válaszként erre: 1089. - Mkacca2)
2014. febr. 11. 15:54

köszi! :)

csak hogy mégis mire számítsak... :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook