Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
igen, ez azért nagyon elkeserítő... őszintén szólva már abban sem vagyok, hogy nem volt cisztám az UH-n. nekem kellett volna jobban megnézni :) csak akkor még tájékozatlanabb voltam a témában... plusz azt mondja "hát, nem látok peteérést" - pont 14. napon voltam nála (de figyelembe véve a rendszertelen ciklust ez nem meglepő) viszont azt mondhatta volna, lát e tüszőt, ami esélyes arra, hogy megnőjön, és majd legyen később.... semmi plusz info.... kicsit haragszom emaiatt... :/
csakhát az ember mégiscsak az orvosokra van utalva...
de most azon gondolkodtam, ha kiesik az inofolic, elkezdem az elevitet, abban van folsav, meg mindenféle szükséges vitamin. hátha.... mondjuk a hőm 36.5, egy pár hete keztdem csak mérni, következtetést nehéz levonni, de ciklus 2. felének ez elég alacsony. remélejük valahogy majd megtalálom a megfelelő módszert/orvost....
húú, én pont valamelyik fórumon voltam ki a nőgyogyiktól, hogy mindegyik mást mond.. olyan mintha nem egy szakmát tanultak volna.. vagy nem egy könyvből :(
Magánorvosnál nekem is volt olyan érzésem,hogy csak nyűg voltam neki, csak 10. ezrest dobjak be, számlát ne kérjek. Megvizsgált egy rákszűrésen, és mondtam közben,hogy 1000 éve próbálok teherbeesni, de semmi válasz, csak csinálunk egy hsg-t aztán lombik. Mondtam neki,hogy páromnak is lassú+ kevés. Mit szedjen rá? Erre csak annyit mondott ,hogy semmit, LOMBIK. Hát jó..
Aztán most átmentem egy másik orvoshoz, aki szintúgy a franc se tudja ,hogy jó-e.. Nekem felírt premenst, és inofolicot. Páromnak meg nem mondom hogy mit, de oylan homeopátiás cuccot, ami serkenti a nem vágyat, meg stressz ellen jó, meg ilyen hülyeségekre szedik. Na még jó hogy nem vettük meg, mert a nemi vágyával sincs semmi gond. Hanem magunktól megrendeltük neki a profertilt...
hát ha csak a tasakokat bepakolom a borítékba, lehet hogy 500- 600 ft között megálll a postaköltség.
Egyébként napi 2-őt ittam (az első két hétben egyet, aztán napi 2-t) Ilyen mellékhatást még senkinél nem olvastam, lehet hogy csak rám hatott ilyen furán....
szia
jó lenne tudni, mennyi a postaköltség, mert én megvenném tőled 8000-ért plusz postaköltség.
napi egyet vagy kettőt ittál?
sziasztok
csendben régóta figyelemmel kísérem a fórumot, és drukkolok mindenkinek, aki segítséget remél az inofolictól. Azt hiszem, sajnos én is azoknak a táborát erősítem, akinek inkább bekavart. Elmentem nőgyógyászhoz, azzal, hogy pár hónap múlva szeretnénk babát, de rendszertelenül jön meg, és mielőtt „kigyullad a ház”, elkezdhetnénk tüzet oltani, utánajárni mi a probléma (mer valami vszínű van) egyszer 28 napos, máskor 35, 40 napos ciklusaim voltak. Megnézte UH –on, elvileg akkor ciszta nem volt, hormnonvizsgálatra egyelőre nem küldött, mondván még korai (megjegyzem ha most végre megjön, elmegyek vizsgálatra… nem várok tovább vele) A lényeg, ajánlotta az inofolicot november végén, azóta 2 dobozzal megittam, és sajnos amióta iszom, 50 napos ciklusaim lettek, most járok a 49. napnál, és semmi jele, hogy megjönne. Pedig eddig ilyen hosszú ideig azért nem húzodott…. Március – áprilisban szeretnénk elkezdeni próbálkozni, ha most végre megjön elmegyek hormonvizsgálatra, hogy kiderítsük mi állhat a háttérben, de megmaradt 1 doboz inofolicom, illetve 55 db, és ezt szeretném ELADNI. Azt hiszem inkább nem szedem tovább, inkább csak méhpempő és barátcserje, e és d- vitamin.. aztán ha valamit ír a doki, akkor azt…. Szóval, ha valakit érdekel 55 tasak inofolic, kb 8000 huf-ért eladom, Budapesten, az oktogon környékén vagyok napközben. Remélem valakinek segít… én kicsit csalódtam bár lehet, hogy a felszín alatt jókat tett, de hogy még hosszabb ciklusom legyen az nem túl jó…
Sajna nem csak a mérleg mutatja, centikben és hurkàk szàmàban is érzem a különbséget. Na meg persze a ruhàimon...
Most igyekszem kevesebbet enni, főleg a nasira gondolok, hàtha sikerül lejjebb szorítani ezeket a frànya kilókat. Csakhàt a folyamatos "jaj de ennék valamit" érzéssel ez nem olyan egyszerű! :-D
Dr. Siklósi Györgyhöz járok, neki spéci módszere van.
Itt meg tudod nézni, de szívesen írok is róla, ha érdekel.
Sziasztok!
Én szedem már a clostit egy ideje, ha jól számolom 8 hónapja. Ebből az első hónapban szedtem 5x1 szemet, utána 5x2 szemet, és a decembert kihagytam. Tehát végül is csak 7 hónapja. De azt nem vettem észre, hogy terhes hasam lenne... sem a gyógyszertől, és sajnos a terhességtől sem...
És az egészben a pláne: ha így nézem, hogy Norcolut után 3-5 nap múlva megjön és utána kezdem a Closti-t, ugye a 11.-13. nap között kellene ultrahangozni... Namármost az én orvosom két hét szabin lesz 02.27.-ig.... Próbáltam hívni, kisipol. Talán visszahív..
Ilyenkor mi van??? :-S
Szia!
Én január eleje óta iszom, épp tegnap rendeltem meg a gyógyszertárban a második dobozzal. Gond nélkül meghozzák, pedig ez egy kis város. Hamarosan megyek is érte, azt mondták, ha van a nagykerben ma délután itt lesz, sőt ha jól emlékszem olcsóbb, mint a neten.
Meg sem próbáltak utánajárni?
köszi! :)
csak hogy mégis mire számítsak... :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?