Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatkoznék én is. Én ugyanebben a cipőben járok. Egy hónapja merült fel a PCOS gyanú (cisztás petefészek, aknék, rendszertelen menzesz), és a héten tudtam meg a vérvétel eredményét, ami alátámasztotta a PCOS-t. Viszont engem felháborított az, hogy a nőgyógyászom azt mondta, hogy kétféle megoldás van: vagy gyorsan teherbeesek, vagy fogamzásgátlót ír fel. Mondtam h számomra egyik sem opció most. Mikor látta, h hajthatatlan vagyok, akkor javasolta az Inofolic-ot. Ma kezdtem el inni.
Én közben elkezdtem inni a Lady Ciklus teát is. Jövő héten megyek endokrinológushoz, de már elkezdtem utánaolvasni a diétának. Hát eléggé elkeseredtem :(
Szia Renci!
Inzulinrezisztencia vizsgálat volt már? Ha nem, az endokrinológus biztos elküld majd, mert sokszor a PCO mögött inzulinrezisztencia áll, ami a fogamzásgátló szedésével is általában csak romlani szokott. Ha nincs nagy gond, az Inofolicot szokták ajánlani, diétát, mozgást, ha nagyobb eltérés van, akkor melírják a metformint tartalmazó gyógyszert, ami általában merckformin, vagy meforal. Az Inofolic emellé is mehet, én is így szedem, meg persze a mozgás és a diéta is.
:( mármint a németország miatt.
de nektek van már gyereketek, ugye?
értem...
nem fogok nézetni uh-t, mivel csak 2-3 hét múlva jön haza párom. szóval minek? mi mér csak az áprilisra tudunk készülni :(
Nincs. Már jó ideje leszoktam róla. Néha nagy a kísértés, hogy legalább ilyenkor mérjem, pár nappal az előtt, hogy megjönne. De aztán leteszek róla mindig... minek, úgyis mindig megjön.
És nekem is csak a mensi napján szokott leesni, vagy utána. Illetve persze volt már olyan is, hogy 1-2 nappal előtte, de nem sokszor.
A lényeg, hogy megint túlzottan beleéltem magam, és ilyenkor akkorát tudok pofára esni...
Szia Barnarizs! 40 körül volt a progim. Hát tényleg nagyon remélem hogy megrepedt!!
Neked van hőgörbéd? Bocs, csak most nem emlékszem.
Jó reggelt!
Duzsika, szerintem megrepedt. Most hirtelen nem emlékszem mennyi volt a progid, de úgy rémlik, hogy az már tüszőrepedésre utalt. Szóval no para!!!!!
Nekem meg két napja úgy égett a gyomrom, meg hányingerem volt, hogy már kezdtem reménykedni. Aztán most meg már elmúlt, fájogat is a hasam, szóval tuti meg fog jönni. Már csak azon izgulok, hogy hétfőn jöjjön meg, mert jövőpénteken megyek uh-ra.
Jó reggelt! :) 36,9 a hőm. Most épp vonalzót nyelt. De nekem még pár napom van a szokásos harminc-ix napos mensijeimhez. És érzem az előjeleket is. Nagyon fájnak pl. a beleim, már elnézést. :( Ez mindig mensi előtt kezdődik.
Én most már azon drukkolok hogy essen majd le, és jöjjön meg, mert nem szeretnék megint egy cisztát, amit Duphaston követ, mint januárban.
Holnap megyek a Tüű dokihoz, annyira várom!!! :))) Tisztára mint egy ajándék. :)
Youlcsi, fogsz nézetni Uh-n peteérés követést? Most hogy álltok? Elúszott a dolog?
Szerintem ne izguljatok, hogy későn mentem uh-ra. A closty jellemzően nem hozza előrébb az ovulációt, sőt... Én ugyebár szedem ezer éve. Ez alatt mindig a 16. nap körül volt ovum, előtte meg mindig a 13-14. napon.
Most is a 14. napon volt, de most sokan voltak, szerintem már nem fértek el, azért :)
Nekem is kb ennyi szokott lenni a vastagság. Szedek még egy kis e vitamint is, biztos ami biztos. Mert ha jól tudom még a closty is vékonyítja.
Jövőhéten minden kiderül...
Sajnálom. :(
Megértelek!!! De ne csüggedj! Tudod hogy a műtétek után mindig milyen jók az esélyek!
Ne keseredj el, meglátod, hamarosan célba értek! :)
csak hát ugye már annyira elegem van! :(
ráadásul a műtét után is ugyebár egy pár napig volt kis vérzés, tehát ebben a hónapban csak ez van :(
nagyon unom :(
szia!
onnan tudom, hogy így szokott kezdődni :(
egy kis barnás-rózsaszínes akármivel
így aztán holnapra várom
Szia Mandi! Biztosan meg fog? Honnan tudod?
Szerintem a műtét miatt lehet változás a ciklus hosszában.
sziasztok
pedig a múlt hónapban örültem, hogy pontosan érkezik, most megint úgy tűnik, már a 25. napon meg fog jönni, azaz holnap... nem tudom, hogy az Inofolic-e a ludas.
Én az.5-10. napig szedem a Clostit, úgy beszéltük a dokival h 11.-13. nap között jó lenne az UH, de szabin van és hétfőn jön haza magánrendelni, így a 10. napon (soron kívül) megyek hozzá.
Sajna a nyálkahártyám nekem is elszomorítóan vékony volt 2 hete: 6,6 mm
Kíváncsi vagyok, alakult-e...
Hogy kapok-e tüszőrepesztőt??? Hát, baromi jó kérdés! Fogalmam sincs!
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?