Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
:DDD Hát én önmagamhoz képest, már így is remekül múkodok!!! háhááhá :))
Megcsinálom reggel szerintem. Bár rohanásban leszek, mert délelőttös vagyok.
Aranyosak vagytok, köszönöm a bíztatást! És előre leszögezem, hogy nem leszek elkeseredve, és senki se sajnálkozzon hogy rábeszéltetek a tesztre. Tök mindegy hogy szerdán, pénteken vagy hétfőn szembesül-e vele az ember. Előbb utóbb úgyis kiderül ha nincs baba. Mint mondtam, én nem ezt érzem a hónapomnak, hanem a jácintosat, de egy halvány remény mindig van. :)
tehát olyan egyenes volt a görbém mint a vonalzó, de ez logikus is.
Duzsika: Tévedj!:)
Én úgy vagyok vele, hogy ez a görbe jó alap a továbbiakhoz! Már attól boldog vagyok, hogy ennyi év idétlen ciklusai után, végre peteérésem van, jó a nyálkahártyám, és azért a hőgörbém is megnyugtató.
Tényleg úgy érzem hogy ez még nem az, de aztán persze kívánom magamnak hogy nagyot tévedjek! ;)
És még egy kis adalék info, hátha valakit érdekel.
A 25. napig a progiszint terhesség és nem terhesség esetén is nagyjából ugyanaz, fej-fej mellett halad. A 26-27. nap progiszintje inkább döntő, csak akkor már senki nem szokta nézni. :)
ez persze szintén egy átlag ciklusra vonatkoztatva.
Még annyit a görbéimről, hogy egyrészt, nekem volt olyan, hogy a mensi második napján esett le a hőm.
Másrészt meg elvileg a hőt a progi szint tartja fent. És nekem meg vérvétellel igazoltan is leesett hamar a progim, azért barnáztam, mégis fent volt a hőm. Úgyhogy érdekes, nem egy életbiztosítás.
Meg hát volt egy ismerősöm gyönyörű görbével, ami tényleg tankönyvi volt. Aztán elment vérvételre, és mondta neki a doki, hogy még ovuja sem volt... görbe ide, görbe oda...
Van itthon 10-es teszt, nem is egy... Csomagban rendeltem a Fertinetről, fillérekért. Kb. 200 Ft-om fogja bánni... :DDD
Inkább csak úgy érzem hogy nem baba, de akkoris a doki miatt is mindenképp tesztelek.
Egyébként szerintem nem hülyeség hogy a félúton elkezdett progikrém rajzolja a görbémet. :D
Sajnálom. :( Lehet hogy a hőmérőzést egyébként szerencsésebb az ovuláció miatt vezetni. Azt legalább látjuk belőle, és tudható hogy jó volt-e az időzítés. A hő ha nincs komolyabb hormonprobléma, akkor egyébként is fent kell hogy legyen a mensiig. Van akinek csak a mensivel együtt szép lassan áll vissza, vagy a mensi alatt is még kicsit fent marad.
Azért persze érthető, hogy az ember reménykedik ha szép a görbéje. Sokaknál működik is, mert ha sikerült a fogantatás, akkor az előző hőgörbéihez képest magasabbra kúszik fel a hője a luteális második szakaszában. Sokan erről számolnak be. :) Hát ilyen, ez a popszakma. ;)
Persze.
Egyébként szerintem, ha rögtön az elején történik a vetélés, akkor ott hiába nyomatják a progit... akkor ott annak valami oka van, és nem csak az, hogy alacsony a progi.
Mert a beágyazódáskor el kellene kezdeni emelkedni a progiszintnek, és progipótlás mellett is emelkedik folyamatosan, az csak egy rásegítés. Szóval nem okozna rögtön vetélést. Szerintem, de ez az én véleményem.
Igen, nekem is a múlt hónapban is csak a mensi előtt közvetlen egy nappal esett le a hőm. Bár ott Duphastont szedtem, szóval nem biztos hogy hiteles.
Trifázisosságod is volt már hiába?
Én szkeptikus vagyok a görbékkel.
Nekem nagyon sok ilyen, pont ilyen görbém volt. Nekem a luteálisban a hőm 37-37.1 szokott lenni, és csak a mensi reggelén szokott leesni, vagy a mensi másnapján.
Ettől függetlenül nem mondom, hogy nem babás, csak én szkeptikus vagyok, így az évek során azzá váltam.
Hát lányok, én januárban több mint egy héten át néztem a pozitív Lh teszteket, amiket jóslónak hittem... Aztán ciszta lett :DDD
Szóval én jobban örülnék ha lassan piacra dobnák a dinoszaurosz kontra gólya mintázatú teszteket... :D
Kicsit már a negatívból és a pozitívból is elegem van. :P
Beszéld csak belém a gyereket, áldásom rá! :)))
Nem borulnék ki egyáltalán ha negatív lenne. Szóval ezen nem múlik. Eleve úgy voltam vele, hogy ez nem az a hónap. Persze, felcsillant bennem a remény. :) Nyílván csalódott leszek, de nem omlok össze vagy ilyesmi. :) Az endokronológus előtt mindenképp terveztem tesztelni. Hozzá péntek reggel megyek, és nem árt tudni, hogy mi újság.
Még az jutott amúgy eszembe, hogy valahol a luteális x-dik napján kezdtem el kenni a progikrémet, szóval lehet hogy jól megvicceltem magam, és attól trifázisos. :DDD
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?