Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

1390. Dexi80 (válaszként erre: 1389. - Duzsika)
2014. febr. 17. 13:55

Hali!

Ha nem zártkörű a buli, én is nagyon szeretnék a jácintokkal tesztelni egy szép kétcsíkosat... :)))

Ma voltam 3.napi vérvételen, szerintem mikor megyek a 12.napi uh-ra (closty miatt), már lesz eredmény. Ino-ról semmi újat nem tudtam meg: segíti a peteérést, vastagítja a méhnyálkahártyát, 1 tasakkal szedjem és hozzá még nem jutott vissza negatív tapasztalat. Ennyi. Továbbra is maradok a napi 1-nél.

Lábfürdővel ki hogy áll?? Én csinálgatom, igaz nem minden nap. A talpmasszőröm mutatot egy másik módszert, de ez már nagyon átmegy a kínai orvoslásba.

Üdv., Dexi

1389. duzsika (válaszként erre: 1387. - Bella_85)
2014. febr. 17. 13:42

A próféta szóljon belőled Bella!!! :)

Félre ne értsetek, nagyon boldog vagyok a görbémtől. :) Jó látni, hogy nem mutat szélsőségességet. Ez egy tökéletes alap a későbbiekhez. Csak az én agyam arra állt be, valahogy a szívem mélyéből úgy érzem, hogy most megyek az endokrinológushoz pénteken, és utána kerülök sínre. És mint tudjátok, magamba szugeráltam, hogy tavasszal, a jácintokkal tesztelek. :))) Lehet csatlakozni csajok!! Néhányotokkal már meg is beszéltük hogy beszáll a jácintos buliba. :DDD Ki jön még? :))

1388. eszter.ids (válaszként erre: 1386. - Duzsika)
2014. febr. 17. 13:39
a barátcserjéről még annyit, hogy én a zselatin kapszulát utálom lenyelni, úgyhogy mindig szétszedtem, és tényleg, CSAK a porított növény volt benne...
1387. Bella_85
2014. febr. 17. 13:34

Eszter!elküldöm priviben csak meg kell néznem mert fejből nem tudom a címet:)

Duzsika! Akkor is örülni kell, hogy tudsz egy ilyen görbét produkálni ciszta ide oda:)én is úgy vagyok hogy inkább nem reménykedek, mert csak csalódás lesz a vége de mondjuk nekem ilyen görbém csak terhesen volt:)

1386. duzsika
2014. febr. 17. 13:27

Eszter, köszi az infot a barátcserjékről. Legközelebb premenst fogok rendelni. :)

Youlcsi, ha van lehetőséged, akkor a Tobradex szemkenőcs szó szerint 1 nap alatt rendbehoz!! Háziorvos is kiírhatja.

Bella köszi, a hőm még mindig ugyanúgy. De nagyon úgy érzem, hogy a jobbomon ciszta van. Szokásos nyomás és szúrás érzet, épp mint múlt hónapban a balon, és ugye múlt hónapban is ciszta volt.

Azért pénteken tesztelek majd, de most először biztosan úgy érzem hogy nem baba. De megfogadtam Youlcsi tanácsát, nem kezdtem el most a barátcserjét. ;)

Eszter, ne hagyd magad! Nem is értem, miért nem indítanak egyből hormonsorral a dokik, ha valaki babát tervez. Elkerülhető lenne egy csomó vetélés, ami hormoneltérések miatt van.

1385. Bella_85
2014. febr. 17. 13:07
Utólag egyébként mérhetetlenül sajnálom, hogy annyit stresszeltem az sztk-ban az orvosok miatt, de hát nem tudtam az egészről semmit, így ment el 2 év teljesen feleslegesen :(
1384. Bella_85
2014. febr. 17. 13:05
Nekem is elég sok pénzembe került a kivizsgálás, de én úgy voltam vele, hogy nekem mindent megér hogy végre ne úgy küldjön el egy nőgyógyász, hogy nincs semmi bajom, meg hogy ha gyereket akarok miért nem otthon vagyok khm..szó szerint :))
1383. Bella_85 (válaszként erre: 1382. - Eszter.ids)
2014. febr. 17. 13:03
Értem. Ha kell a dokim száma esetleg, akkor szívesen megadom, bár ő is privátban rendel, de nekem ő írta ki a metet is, tök jól kivizsgálja az embert, beleértve IR meg minden. Asszem endos szakvizsgája is van..
1382. eszter.ids (válaszként erre: 1380. - Bella_85)
2014. febr. 17. 13:00
egy pár éve volt, azt hiszem 5 éve, hormonvoizsgálatom ( 17 évesen meg a rendszertelen cilkusra felírtak fogamzásgátlót, kerülne a kezem közé az a doki.... nagyon haragszom, de akkor még mit tudtam erről...) szóval mindig rendszertelen volt, egy hormonvizsgálat volt, annyit mondtak, hogy majd ha szeretnék gyereket, ez akkor lesz érdekes, lehet, hogy szükségem lesz kis támogatásra , de az még messze van úgyis....... A legutóbb is lerázott a magándoki, hogy próbáljam meg még ezt azt, de most volt elég. Úgyhogy ha megjön megyek hormonvizsgálatra, ezért is vánám annyira....
1381. eszter.ids (válaszként erre: 1379. - Bella_85)
2014. febr. 17. 12:57

:)hát, én komolyan lefagytam, hogy 2 csörgésre felvették.. ez teljesen leblokkolt :)

akkor reméljük szerencsém lesz... bár legutóbb, mikor 12 ezret hagytam egy dokinál, nem éreztem azt, hogy "jaj, ez megérte" .. sőt... :( nincs szerencsém ezzel eddig. (Pécsen volt egy nagyon jó SZTK-s orvosom, neki elvből magánrednelése nem is volt. Dehát kéne itt is találni valakit...)

1380. Bella_85 (válaszként erre: 1376. - Eszter.ids)
2014. febr. 17. 12:54
Neked még komolyabb kivizsgálás nem volt ugye? Mármint a rendszertelen ciklusok miatt?
1379. Bella_85 (válaszként erre: 1376. - Eszter.ids)
2014. febr. 17. 12:53
Hát akkor kerülsz akihez kerülsz:)Csak kíváncsiságból kérdeztem:)
1378. youlcsi (válaszként erre: 1376. - Eszter.ids)
2014. febr. 17. 12:35
:D
1377. youlcsi
2014. febr. 17. 12:34

köszi :)

még jó, hogy észbe kaptam, és ahogy először éreztem, hogy vmi nincs rendben, szombat este mindjárt elkezdtem a gyerek szemcseppét használni. neki úgysem adtam volna, lévén hogy 4 hétig használható felbontás után... ez meg kb augusztus óta volt a hűtőben :o arra éppen elég volt, hogy az orvos csóválja a fejét, hogy ez kevés és gyenge... de legalább az egyik szemem van csak oda, a másikon éppencsak látszik a gyulladás nyoma. mindenesetre vissza kell majd mennem hozzá... és persze a patikában nem volt szemcsepp (met sem :)), szóval majd hazafelé...

1376. eszter.ids (válaszként erre: 1374. - Bella_85)
2014. febr. 17. 12:29
húha, sajnos nem mondták, elvileg az ambulanciát hívtam, és csütörtök 11 re adtak időpontot, ha ez az info segítség. Utána gondolkoztam, hogy basszus, jó, hogy egy nevet sem tudok... csak annyira megilletődtem, hogy felvették, és sikerült időpontot kérnem, hogy ezt elfelejtettem megkérdezni :/
1375. Bella_85 (válaszként erre: 1370. - Youlcsi)
2014. febr. 17. 12:26
pfff jobbulást, nagyon kellemetlen.
1374. Bella_85 (válaszként erre: 1371. - Eszter.ids)
2014. febr. 17. 12:26
Eszter!kihez jelentkeztél be a klinikára?
1373. mandella (válaszként erre: 1370. - Youlcsi)
2014. febr. 17. 12:25
na, a páromnak is pont az van... :(
1372. Bella_85
2014. febr. 17. 12:24
Sziasztok!Megvolt pénteken a második inszem, most várunk. Duzsika! hogy áll a hőd? Nagyon szép ez a görbe:) Barátcserjét én is szedek, régebben kicsit magas volt a prolaktinom, de aztán a kezelések hatására rendeződött, de határértéken mozog. Nekem egyébként állandóan feszül a mellem, ovu környékén, és mensi előtt már 1 héttel, szörnyű. Nem vettem észre hogy a premens ezen lényegesen változtatott volna
1371. eszter.ids (válaszként erre: 1370. - Youlcsi)
2014. febr. 17. 12:17

én meg bejelentkeztem sote 1 re, múltkor nem vették fel, most elsőre... kipróbálom ott milyen a helyzet, sajna a magánorvos se nagyon "hatódott meg" a problémámom, és a 10 ezreseket én se a fáról akasztom le... szóval meglátjuk, hacsak meg nem viccel a sors, és előtte napon megjön :) /csüt-ön mennék/

jobbulást neked! :)

1370. youlcsi
2014. febr. 17. 11:32

nincs mit :)

áááá, nekem meg tököm kivan! kötőhártya-gyulladásom van... most jöttem a szemészetről, minjárt lemegyek a patikában, van-e szemcseppük...

1369. eszter.ids (válaszként erre: 1364. - Youlcsi)
2014. febr. 17. 10:38
köszönöm szépen a választ, lehet, hogy ez lesz belőle...
2014. febr. 17. 10:37
A barátcserje kapszula (zafír) kevésbé koncentrált , mint a premens. A férjem hasonló étrendkiegészítőket forgalmazó cégnél dolgozik, kikérdeztem erről a 2 féle barátcserjéről, és a kapszulában csak beleporították a növényt, ami biztos, hogy kevésbé koncetrált hatóanyagot tartalmaz, plusz sokmindentől függ az is, hogy a növényben amúgy mennyi a hatóanyag, és a dobozán ezt fel sem tüntetik normálisan. úgyhogy a kapszula kicsit homályos, mennyi hatóanyagot is tartalmaz pontosan...
1367. duzsika
2014. febr. 17. 09:47

Köszi Panni! :) Mindenképp fogom mondani Tüű dokinak, és persze viszem az összes leletem!

Pont én is olvastam a hogy lehet hogy az alacsonyabb mg ellenére a premensben van koncentráltabban a barátcserje. Mindegy, már megvettem a Femme Harmonyt. Majd a doki megmondja mi legyen.

Ovu körül vagy már? :)

1366. Panni_80 (válaszként erre: 1362. - Duzsika)
2014. febr. 17. 09:31
Én azért fogadtam el a premenst, mert kicsit mintha koncentráltabb lenne, mint a sima barátcserje kapszula és én nehezen veszem be a nagy kapszulákat, mindig félek, hogy félrenyelem. Plusz fokozatosság híve vagyok, előbb inkább minden más, csak nem gyógyszer és ha nem hat, akkor jöhet a lórúgás. De szerintem te mindenképp jelezd a Tűű dokinak, hogy az inofolictól is tudsz szédelegni (ugye, te írtad, nem keverlek vkivel?), szóval, ha fel is ír valami durvát, akkor pl. fél szemet, mint barnarizsnél. De én a te prolaktinod nem is látom olyan durván nagynak, úgy tudom, hogy 21. napon a felső harmadban lenni normális. De persze, nem vagyok endokrinológus...és az a legnagyobb baj ezzel az egész hercehurcával, hogy mindenki mást mond és nem tud okos lenni az ember lánya...csak azért mondom, hogy péntekig tedd le a para hátizsákot:-)
1365. duzsika (válaszként erre: 1364. - Youlcsi)
2014. febr. 17. 09:17
Nálam is úgy volt, hogy Duphastont kaptam múlt hónapban egy ciszta miatt, és úgy kellett menni a 3. napira. Hát ez van... Ha egyszer másképp nem megy?!
1364. youlcsi (válaszként erre: 1360. - Eszter.ids)
2014. febr. 17. 09:07
nem a legjobb, de lehet megvonásos vérzéssel indított ciklusban is hormonvizsgálatot csinálni. nekem csak olyan volt eddig, lévén hogy amúgy nem igazán szoktam vérezni :D
1363. duzsika
2014. febr. 17. 09:01

Ezt találtam, ami lényegretörő info, a barátcserjéről:

[link]

1362. duzsika (válaszként erre: 1359. - Barnarizs)
2014. febr. 17. 08:58
Valahogy az én szervezetem jó fej, és minden kis gyógynövényre nagyon jól reagál. Sosem szedek gyógyszert, soha nem veszek be semmire, se fejfájásra, se mensis görcsökre, így ha mégis valamire gyógyszert kapok, nagyon jól szokott az is hatni. Mivel egyébként beteg sem voltam soha, még gyerekkoromban sem, ezért szerintem a gyógyszerekre és gyógynövényekre jobban reagál. Lehet hogy ez hülyeség, de erre gondolok, hogy ezért. Gyerekként is csak úgy tudtam kamu beteg lenni, ha a radiátorhoz nyomtam a lázmérőt. :DDD
1361. mkacca2 (válaszként erre: 1360. - Eszter.ids)
2014. febr. 17. 08:11

Szerintem a norcolut nem befolyásolja a hormoneredményeket a következő ciklus elején.

Egyébként ha már úgyis elmész orvoshoz, hogy írjon norcolutot, kérd meg, hogy nézze meg a méhnyálkahártyádat, általában meg tudják mondani, hogy nemsokára megjön-e vagy érdemes elkezdnei a bogyókat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook