Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Hali!
Ha nem zártkörű a buli, én is nagyon szeretnék a jácintokkal tesztelni egy szép kétcsíkosat... :)))
Ma voltam 3.napi vérvételen, szerintem mikor megyek a 12.napi uh-ra (closty miatt), már lesz eredmény. Ino-ról semmi újat nem tudtam meg: segíti a peteérést, vastagítja a méhnyálkahártyát, 1 tasakkal szedjem és hozzá még nem jutott vissza negatív tapasztalat. Ennyi. Továbbra is maradok a napi 1-nél.
Lábfürdővel ki hogy áll?? Én csinálgatom, igaz nem minden nap. A talpmasszőröm mutatot egy másik módszert, de ez már nagyon átmegy a kínai orvoslásba.
Üdv., Dexi
A próféta szóljon belőled Bella!!! :)
Félre ne értsetek, nagyon boldog vagyok a görbémtől. :) Jó látni, hogy nem mutat szélsőségességet. Ez egy tökéletes alap a későbbiekhez. Csak az én agyam arra állt be, valahogy a szívem mélyéből úgy érzem, hogy most megyek az endokrinológushoz pénteken, és utána kerülök sínre. És mint tudjátok, magamba szugeráltam, hogy tavasszal, a jácintokkal tesztelek. :))) Lehet csatlakozni csajok!! Néhányotokkal már meg is beszéltük hogy beszáll a jácintos buliba. :DDD Ki jön még? :))
Eszter!elküldöm priviben csak meg kell néznem mert fejből nem tudom a címet:)
Duzsika! Akkor is örülni kell, hogy tudsz egy ilyen görbét produkálni ciszta ide oda:)én is úgy vagyok hogy inkább nem reménykedek, mert csak csalódás lesz a vége de mondjuk nekem ilyen görbém csak terhesen volt:)
Eszter, köszi az infot a barátcserjékről. Legközelebb premenst fogok rendelni. :)
Youlcsi, ha van lehetőséged, akkor a Tobradex szemkenőcs szó szerint 1 nap alatt rendbehoz!! Háziorvos is kiírhatja.
Bella köszi, a hőm még mindig ugyanúgy. De nagyon úgy érzem, hogy a jobbomon ciszta van. Szokásos nyomás és szúrás érzet, épp mint múlt hónapban a balon, és ugye múlt hónapban is ciszta volt.
Azért pénteken tesztelek majd, de most először biztosan úgy érzem hogy nem baba. De megfogadtam Youlcsi tanácsát, nem kezdtem el most a barátcserjét. ;)
Eszter, ne hagyd magad! Nem is értem, miért nem indítanak egyből hormonsorral a dokik, ha valaki babát tervez. Elkerülhető lenne egy csomó vetélés, ami hormoneltérések miatt van.
:)hát, én komolyan lefagytam, hogy 2 csörgésre felvették.. ez teljesen leblokkolt :)
akkor reméljük szerencsém lesz... bár legutóbb, mikor 12 ezret hagytam egy dokinál, nem éreztem azt, hogy "jaj, ez megérte" .. sőt... :( nincs szerencsém ezzel eddig. (Pécsen volt egy nagyon jó SZTK-s orvosom, neki elvből magánrednelése nem is volt. Dehát kéne itt is találni valakit...)
köszi :)
még jó, hogy észbe kaptam, és ahogy először éreztem, hogy vmi nincs rendben, szombat este mindjárt elkezdtem a gyerek szemcseppét használni. neki úgysem adtam volna, lévén hogy 4 hétig használható felbontás után... ez meg kb augusztus óta volt a hűtőben :o arra éppen elég volt, hogy az orvos csóválja a fejét, hogy ez kevés és gyenge... de legalább az egyik szemem van csak oda, a másikon éppencsak látszik a gyulladás nyoma. mindenesetre vissza kell majd mennem hozzá... és persze a patikában nem volt szemcsepp (met sem :)), szóval majd hazafelé...
én meg bejelentkeztem sote 1 re, múltkor nem vették fel, most elsőre... kipróbálom ott milyen a helyzet, sajna a magánorvos se nagyon "hatódott meg" a problémámom, és a 10 ezreseket én se a fáról akasztom le... szóval meglátjuk, hacsak meg nem viccel a sors, és előtte napon megjön :) /csüt-ön mennék/
jobbulást neked! :)
nincs mit :)
áááá, nekem meg tököm kivan! kötőhártya-gyulladásom van... most jöttem a szemészetről, minjárt lemegyek a patikában, van-e szemcseppük...
Köszi Panni! :) Mindenképp fogom mondani Tüű dokinak, és persze viszem az összes leletem!
Pont én is olvastam a hogy lehet hogy az alacsonyabb mg ellenére a premensben van koncentráltabban a barátcserje. Mindegy, már megvettem a Femme Harmonyt. Majd a doki megmondja mi legyen.
Ovu körül vagy már? :)
Szerintem a norcolut nem befolyásolja a hormoneredményeket a következő ciklus elején.
Egyébként ha már úgyis elmész orvoshoz, hogy írjon norcolutot, kérd meg, hogy nézze meg a méhnyálkahártyádat, általában meg tudják mondani, hogy nemsokára megjön-e vagy érdemes elkezdnei a bogyókat.
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?