Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Youlcsi, legalább tudjuk, hogy a progi krém egész jól felszívódik. :D
Kinga, feltétlen megírom mi volt Tüű dokinál! Úgy várom mint a gyerekek a Karácsonyt! :D Azért mész Uh-ra, mert tüszőrepesztőt kapsz a Clostyra?
Dexi, igen abszolút csata van a petefészkekben az Inofolictól. Én is már 1 héttel peteérés előtt érzem a nyüzsgést, és csak utána múlik el, miután vége. Ebben a hónapban nekem kifejezetten fájdalmas is volt. És visszanéztem a korábbi nőgyógyászati leleteimet:
Novemberben 15.napon csak 7 mm volt,
Januárban mindössze 8mm a ciklus vége felé,
és most, mióta a kettő tasakot iszom, 10 mm a 14. napon. Tehát tökéletesen látni hogy vastagítja. Mást nem szedtem.
Sziasztok lányok! :)
Köszi, aranyosak vagytok hogy drukkoltatok! Remélem nem értitek félre, de nem rázott meg egyáltalán. Nagyon biztos voltam benne. Igazából tudom hogy nem ez a hónap a miénk. Biztos értitek. Van amikor az ember reménykedik, de most biztosan tudtam hogy nem az. De nagyon optimista vagyok!! :) 1-2 hónap és virágozni fognak a hagymás virágok. ;) Éééés nem csak a Lidl-ben. :DDD
És te mikor mész?? Miután beszedted a clostyt?? Én a 3.-7-ig napig szedem, utána 12.napon Uh.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e javulás ezen a téren.
12.napon szoktam menni, de lehet előrébb kéne most hozni, nehogy túl későn menjek.
Egy másik oldalon írtak vki, hogy a dokija alacsony amh-ra ajánlotta az Inofolicot. Állítólag segít rajta.
Szió! Pár nap múlva tudok erre mit mondani, ma vagyok az 5. napon, a Closti első napján...
DE szerintem határozottan dolgozik az Inofolic hatására a petefészek, én is szoktam érezni! :)
Neked mikor lesz UH? 10. nap körül?
Sziasztok lányok!
Azt szeretném kérdezni hogy ti éreztétek hogy 'jobban dolgozik a petefészek' az Inofolic és esetleg closty mellett?? Még csak a 7.napomon vagyok és már érzem a hasszurkákat jobbról-balról. Ez már a peteérés jele?? Még annyit hogy vékony méhnyálkahártya e-vitamin + Ino. elég??
Köszi!
Ui.:ma kaptam egy mini csokor tavaszi virágot... :D
Duzsika! Majd legközelebb!! :))) Írd ám majd h mit mond pénteken a doki!
Én hétfőn megyek a 10. ciklusnapomon ultrahangra! :)
Jó reggelt lányok! Teszteltem, de sajnos negatív.
Nagy kár érte, de sebaj, úgyis a pénteki endokrinológustól várom a megváltást! ;)
Most rohannom kell dolgozni, Puszi nektek
Igen-igen! Ott màr tuti van! :-D
Khm,asszem lesz egy utam valamelyik lelőhelyre! ;-)
Ha összejön, lehetünk a "jàcintosok klubbja"! :-D
Màrciusban nem nyílik még?! Tudnàm/tudnànk szerintem díjjazni!! ;-)
Reggel kezdem a Clostit...;-)
Gondolok majd sokat Rád és a tesztedre!! :-)
Úgy érdemes hőt mérni,hogy váltóműszakban dolgozom? Vagy az már fals eredményt adna?
Ha már nincs menstruációm,legalább sejteném,hogy merre jár a cikusom.
Szuper! :)
Bár én lehet választanék inkább valami korábbi virágot, már most, februárban :) hóvirág???
Pontos hónapot nem tűztünk ki. :D Mondjuk április környéke. De ér belecsúszni a májusba is! ;)
És azért jácintos, mert meséltem itt a fórumon, hogy szoktam néha meditálni, meg agykontrollozni, (főleg mikor cisztát gyógyítok vele -jelentem totál sikeresen!!), és mindig beugrott a meditáció során, hogy mikor pozitívat tesztelek idén, egy tavaszi hagymás virágocska van mellette. Jácint. :) Amúgy is imádom. És többen jelezték, hogy csatlakoznának ehhez a projekthez, én meg már úgy beszugeráltam, hogy itt tavasszal tényleg szerintem pozitív tesztek kell hogy sorakozzanak! Mint tudjuk, a kollektív tudat amúgy is felerősíti a gondolat teremtő erejét! ;)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?