Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Itt vagyok, hajat mostam. :DDD
Hú gyerekek, akkor teszteljek holnap reggel?
Most már bevedeltem vagy 2 liter vizet, legkorábban reggel van értelme.
Mondjuk azt tudnotok kell, hogy nekem sosem volt még 30 nap alatti mensim. De inkább 35 körüliek. Egyszer volt életemben egy 28 napos ciklusom, most novemberben. Még csak a 27.napon vagyok. Így is érdemes holnap tesztelnem? Ha Decemberben is 33 napos volt? Január meg ugye kimaradt a ciszta miatt...
Én is csatlakoznék majd a tesztelők csoportjához, bár én nem fogok szerintem tesztelni. Megfogadtam az évek során, hogy csak akkor fogok valaha tesztelni, ha már legalább 1 hetet késik. De addig még soha nem jutottam el.
Sőt, igazság szerint, a 3 év alatt, amióta próbálkozunk, még egyetlen egyszer késett 2 napott, aztán megjött...
bakker, ne tedd meg velünk, hogy holnap reggel nem tesztelsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok Lányok! :) De cukik vagytok, hogy gondoltok a görbémre! :)))
Még mindig ugyanúgy van. Bár mostanra kicsit mensis előérzeteim vannak.
Nagyon szép a görbe, alapból is boldog vagyok tőle!!! :)
Sajnálom Mkacca hogy nem jártatok sikerrel. :(
Viszont ez a hormonarány, Hűűű, ez jó hír!!! :) Én sajnos nem értek ennyire hozzá, de abszolút elképzelhetőnek tartom hogy igen, javult a hormonkezeléstől!!!
Képzeljétek, furcsa dolog történt velem. Sajnos a második ivf kezelésem nem járt sikerrel, nem tapadtak meg a babák, de legnagyobb meglepetésemre, az eddigi 3,5x-ös LH-FSH arány eltolódás jelentősen lecsökkent: Most így néz ki:
Lh: 5,39 IU/L
FSH: 4,42 IU/L
A korábbi aránnyal nem volt peteérésem és mensim. Szerintetek ilyen értékekkel van esély, hogy lesz ebben a hónapban ovulációm?
Valakinek volt már ilyenre példa, hogy a hormonkezelés hatására javult volna az LH-FSH arány? Hozzáteszem, hogy még soha nem mértünk ilyen jó eredményt, pedig 2,5 éve járok hormonvérvételre elég rendszeresen.
Sziasztok!
Van egy doboz eladó inofolic étrendkiegészítőm, 59 darab van benne. 13ezerért vettem pár hete, 1et ittam meg belőle. Érdekel valakit? Írjatok privátot, az árban megegyezünk!
Tudjátok, hogy 2014. a Kínai Asztrológia szerint a Ló éve, amelyben hihetetlen energiával képessé válunk arra, hogy még a korábbi terveinket is valóra váltsuk??!! Bőséget, haladást és fejlődést hoz az életünkbe.Úgyhogy hajrá előre azért a 'jácintos két csíkos' tesztért!! :))
Nem tudom miért vagyok ilyen pozitív, pedig hétvégén jött meg. Lehet annak örülök hogy nem kavart be az Inofolic. Mindenesetre a 12.napi uh-ra nagyon kíváncsi leszek!!
komolyan nem értem, hogy nevezheti orvosnak valaki magát, aki rendszertelen ciklusra fog.gátlót ír fel (pláne , ha arra más okból tényleg nincs is szükség - 16, 17 évesen nekem nem volt...) és így még nagyobb bajt csinálnak, az eredetileg is rosszul működő rendszerrel...
Sajnos az akkori értékekre nem emlékszem, és nem tudom hol a labor eredménye (költözés, és kb 7 éve volt, amikor még tényleg én sem tartottam olyan nagyon fontosnak, hisz nem akartam babát) SZóval nem tudom mi volt az eltérés :/ próbáltam keresni, de esélytelen...
De valami volt, a doki biztos azért mondta, hogy keressem fel, ha babát szeretnék.
Én is ebben a cipőben járok már évek óta. Rendszertelen ciklus,aztán kb.8 évig fogamzásgátló,abbahagyása után azóta nem jön meg,csak Norcoluttal :(
Neked volt valami eltérésed a régi hormonlaborjaidban?
Én is most akarok újabbat csináltatni,de még várom a csodát,vagy pénteken doki és újra Norcolut
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?