Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
oké:)
Akkor neked is szurkolok.Remélem babás leszel.:)
Hohó! Halkan örülünk akkor. :) Várjuk a holnapi orvosi vizsgálat eredményét.
Ahogy olvastalak, ugyanabban a cipőben járunk remélem ( egy hete majd' szét durrannak a ciciim, hatalmasat nőttek). Bár még csak vasárnap voltam a 28. napon és nálam nem ritka az 1-2 hét késés.... Úgyhogy vasárnapnál előbb nem vagyok hajlandó tesztelni. Ez volt az első ciklusunk a saját kis lakásunkban, mesés lenne, ha sikerült volna... :)
Hohó! Halkan örülünk akkor. :) Várjuk a holnapi orvosi vizsgálat eredményét.
Ahogy olvastalak, ugyanabban a cipőben járunk remélem ( egy hete majd' szét durrannak a ciciim, hatalmasat nőttek). Bár még csak vasárnap voltam a 28. napon és nálam nem ritka az 1-2 hét késés.... Úgyhogy vasárnapnál előbb nem vagyok hajlandó tesztelni. Ez volt az első ciklusunk a saját kis lakásunkban, mesés lenne, ha sikerült volna... :)
sziasztok.
reggel már teszteltem még egyet, és halvány pozitiv lett:)
Holnap megyek dokihoz,hátha elküld vérvételre vagy lát valamit.Már alig várom:))
Nagy gratula!
Nekem egy hete késik, de kedden teszteltem és az negativ volt. holnap megint ellövök egyet.
Köszi, most picit megnyugodtam. 😊 (a 2. próbálkozós hónapba volt, h 100%ban éreztem h sikerült, minden tünetet produkáltam, késett 2 napot. És aznap reggel mikor tesztelni akartam megjött..nagyon összetörtem.)
Ma megjött az inofolicom,ugyh este elkezdem inni,jó érzés, h többet teszek a sikeres zebracsíkért, a hőmet is mérem.
Szia! Sok sikert nektek!
Olyan durva annyian vagytok itt akik nagyon régóta probálkoztok, hozzátok képest mi eltörpülünk...
Csak annyira vágyom rá, hogy benn legyen a pocakomban, kb ezzel kelek fekszek, egész nap ez van bennem, hogy milyen jó lenne. A párom szerint már kicsit túlparázom. Lehet benne vmi..😕
De jó, gratulálok :)
Csak pozitívan, beszéled meg magaddal meg a babóval, nogy minden rendben lesz.:)
Sziasztok! Na már két hete késik, de mivel nem volt semmi de semmi az égvilágon, gondoltam el fog maradni úgy ahogy van, de azért csináltam egy tesztet és pozitív :O!!!!! Reggel megyünk holnap a dokihoz vizsgálatra, nagyon drukkoljatok, még úgy csinálok mintha mi sem történt volna, mert ezt egyszer már eljátszottuk és nem is történt... Igaz akkor nem szedtem semmi rásegítőt.
De se a cicim nem fáj, se semmim, ez létezhet?
Látom többen írtátok, hogy teljesen kimerült a petefészek, nekem is ez volt és napi 4 inofolicot nyomattam a doki tanácsára, és most úgy néz ki bejött :s Hajrá lányok 2015 legyen a babák éve! :)
Szia Merci😃 Igen hasonló cipőben járunk
Az fsh értékes az inofolic előtt volt? Az amh-ra van hatással?
sziasztok
ebbe a fórumba még nem írtam. Győrben kezdjük az első lombik programot a következő ciklusomban. (kb 2 hét múlva) Boga dr Inofolicot javasolt. Ha valakinek esetleg megmaradt Inofolic vagy inozitol por, szívesen átveszem. Budapestiek előnyben :-)
Látom, hogy többen írtatok az amh-ról. Én POF-os vagyok - korai petefészek kimerülés (37 éves leszek), 0,1 alatti volt augusztusban az amh-m, azaz mérhetetlen. Október vége óta szedtem 3x25 mg DHEA-t és melatonint lefekvés előtt, és 2,5 hónap után 0,23-ra emelte az AMH-t. Boga dr szerint ez nagy emelkedésnek számít, ezért stimulálni is mer, nem csak spontán ciklusban próbálkozunk saját petesejttel.
Mindenkinek drukkkolok :-)
Lívia
Hát sajnos reggel teszteltem,és negativ lett:((
Én nem értem a testem, mensi sehol, hőm fent van, cicik fájnak.És már késik 6 napja.
Mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?