Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)

5500. duzsika
2015. jan. 2. 22:37

Sziasztok! :)

Jó rég nem voltam, elnézést, jó okom volt rá!

November 21-én, megszületett Zsomborkánk, 3400 grammal és 56 cm-vel. :)

Próbáltam kicsit visszaolvasni, de nagyon sok a számomra új név, akiknek nyilván én sem vagyok cseppet sem ismerős ;) Így ha nem haragszotok, konkrétan szeretnék érdeklődni a szívemhez legközelebb álló sorstársaim felől! Panni, Kinga, Provence, Youlcsi, Gombus, hogy vagytok??? Nagyon kutattam visszafelé, de annyi időm nincs a kis gézengúz mellett, hogy totál felgöngyölítsem az elmúlt heteket... Remélem mindenki jól van!

5499. Erázs1982 (válaszként erre: 5495. - Phoebee)
2015. jan. 2. 19:42

Igen én is gondoltam rá,h többet kellene most januártól innom,de akkor a leveleddel így biztosabban iszok többet :-)

Igen,izgulunk 14-én uh 20-dik ciklus napi.

5498. Erázs1982 (válaszként erre: 5492. - Mézessüti)
2015. jan. 2. 19:37
Köszönöm,én is szorítok Neked,biztos segíteni fog,nekem a bőrömre és hajamra is jó hatással van :-)
5497. Bathilda1
2015. jan. 2. 19:22
Sziasztok! Mindenkinek boldog új évet! :-) Én most nagyon el voltam havazva, nem tudtam írni, de már elkezdtem a prednisolon 5mg-t szedni, az összeférhetetlenségre, nagyon remélem, hogy segíteni fog, több mint egy hete szedem, meg mellé az Infolicot :s Van valaki aki hasonló kombót tol? :-)
5496. Phoebee (válaszként erre: 5480. - Inez1)
2015. jan. 2. 18:56
Kedves Inez1! Biztos vagyok benne, hogy meg fog oldódni a problémád, és Te fogod megoldani, és az is tuti, hogy egy ilyen jó közösség mint ami itt van segíteni fog feldolgozni mindezt ami Veled történt! Az Inofolicot meg tényleg a 90%-a a nőknek jó szívvel ajánlja, ennyi nekem elég, és szerintem Neked is! Egy kis életmódváltás, lelki egyensúly, és tuti rendbe jössz még ebben az évben! :-) Nagyon sok erőt és kitartást kívánok! :-)
5495. Phoebee (válaszként erre: 5475. - Erázs1982)
2015. jan. 2. 18:53
Mindenkinek kölyköktől hangos, boldog új évet kívánok! :-) Erázs, ha februárban lesz akkor turbózd be ahogyan tudod, ha megengedheted magadnak nyugodtan napi 3-4 mehet! Nem egy sikertörténetet hallottam arról, hogy aki belehúzott ilyenkor, az tuti babát várt! :-) Sok sikert kívánok, akkor már gondolom nagyon izgultok! :-)
5494. Panni_80 (válaszként erre: 5480. - Inez1)
2015. jan. 2. 09:33

Szerintem akkor csak hagyd, hogy rád találjon az a módszer, amivel el tudod engedni a múltat. Kezdetnek nagyon jó lehet a tanult fórumtársunk, Duzsika által ajálott meditáció, ha a jútyubén rákeresel, hogy "Gyógyítás temploma", akkor kihozza.

Nekem még a Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata is tetszik, mert nagyon menyugtató és pozitív. Néha még a munkaőrületben is meghallgatom és tökre nyugtat. Ha eleinte fura érzéseket kelt, akkor nem kell megijedni. Kicsit olyan, mint a tóba dobott kő, hogy először felkavarja a vizet, de utána lenyugszik körülötte minden.

5493. merci1005
2015. jan. 1. 19:48
Mindenkinek Babás Boldog Új Esztendőt kívánok!Én most nagyon nagy drukkba vagyok ugyanis még mindig semmi menzesz ügyben. 26 án lett volna a napja amikor az átlag ciklusnapok szerint meg kellett volna jönnie de már túl vagyok a 28 . napon is most vagyok a 32 .en és se híre sem hamva. Viszont a teszt még mindig negatív. Az ucsitesóm azt mondta hogy ez még nem jelent semmit . ő inszeminációs laborba dolgozik és azt mondta hogy az inszemináció után 15 napra szokták javasolni a tesztet de még az se mindig mutatja úgyhogy hétfőn vévétel ha nincs semmi
5492. Mézessüti (válaszként erre: 5490. - Erázs1982)
2015. jan. 1. 12:50
Hát nagyon fogok szorítani neked. Nekünk kb márciusban lesz lombik... :) már sajna nem az első. Nekem olyan felfázás szerű fájdalmaim vannak peteérés környékén,de nagyon erős fájdalom. Már elkezdtem inni az inofolicot,remélem minden téren segít majd. :)
5491. Pumukli24
2015. jan. 1. 11:47
Mindenkinek sikerekben és eredményekben gazdag boldog új évet kívánok!
5490. Erázs1982 (válaszként erre: 5476. - Mézessüti)
2014. dec. 30. 22:05
Szia,éreztem,görcsölt a hasam alja,mintha meg akarna jönni,én nekem februárban lombik :-) január 14-én ciklus 20-dik napi uh.
5489. monita11 (válaszként erre: 5480. - Inez1)
2014. dec. 30. 19:57

Inez én is ezeket a jókinvánságokat küldöm mindenkinek:))

Az inofolicot két hónapja iszom és várom türelemmel a hatását. Kösszönjük h te is bejelentkeztél közénk, nagyon jó egymást segiteni és támogatni.

5488. Dukan83 (válaszként erre: 5484. - Merci1005)
2014. dec. 30. 19:52

Drukkolok!! :)

Nem hinném,hogy az azóta is tartó barnázásom baba miatt lenne,de köszi!! :)

5487. Panni_80 (válaszként erre: 5486. - Merci1005)
2014. dec. 30. 16:38
Akkor még megy a drukk, és legközelebb gyógyszertári 10-es érzékenységűt vegyél:-)
5486. merci1005 (válaszként erre: 5485. - Panni_80)
2014. dec. 30. 16:05
25mlU/ml tesztet hasznaltam a gabrielt es tulajdonkeppen erdekesen alakult a ciklusom az elmult honapokban atlagosan 23 24 nap volt ez mar lejart 26 an a 28 napossal szamolva ma lett volna a napja . Tehat meg remenykedek kicsit. :)
5485. Panni_80 (válaszként erre: 5484. - Merci1005)
2014. dec. 30. 13:53
Mikorra nem vártad? És milyen érzékenységű tesztet használtál?
5484. merci1005 (válaszként erre: 5482. - Dukan83)
2014. dec. 30. 13:04
Dukan83 sok szerencsét. A 22.napi pecsételés azért jó jel lehet. :) Remélem összejön Neked!Szerintetek van esély hogy mégis terhes vagyok? Igaz ma reggel negatívat teszteltem,de nem jött meg még mindig. Soha nem késett még nekem általában hamarabb szokott megjönni mint ahogy a naptár szerint kellene. Pár napot várok és megint tesztelek ha nem jön meg. Eddig volt olyan érzésem mintha meg akarna jönni de mégse lett semmi belőle. Most viszont már nem érzem vagyis nem nagyon. A hőmérsékletem viszont 37,3 de ez se jelent semmit mert kissé megfáztam az ünnepek alatt. Lehet hülyeséget fogok mondani,de szerintetek a hcg termelődése függ a kortól?
5483. Dukan83
2014. dec. 30. 08:37
Előző ciklusban kimaradt a peteérés (eddig még soha,mióta figyeltem),most meg a 14-15.nap helyett 10.-en volt!
5482. Dukan83 (válaszként erre: 5481. - Merci1005)
2014. dec. 30. 08:36

Sajnos hasonlóképp vagyok én is,nem sok időm van a próbálkozásra,és már újabb 2,5 éve nem sikerül kb... :(

22.napon jött kicsi vér,aztán meg némi barnás vmi,pedig én is reménykedtem,hogy 2-án,vagy 3-án pozitívat tesztelhetek.

5481. merci1005 (válaszként erre: 5479. - Dukan83)
2014. dec. 30. 06:15
Nekem is bekavarta az inofolic a ciklusomat. Eddig 28 napos volt most lerövidült 21-23 napra.Bár most meg megint 28 napnál tartok. Ma lenne a napja hogy (nem) kéne megjönnie. De reggel csináltam egy tesztet és semmi :( Ugyhogy biztosan meg fog jönni :( Hátha majd jövőre. Annyira reménykedek. Remélem össze fog jönni hamarosan, mert túl sok időm nincs a próbálkozásra.
5480. Inez1
2014. dec. 29. 20:25

Drága Phoebee és Panni_80!

Panni_80, úgy látom neked is feltűnt a magasabb prolaktin szint, ami bár határértéken belül van, de magasabb. Egy hormonegyensúly tanácsadó oldalán olvastam, hogy a teherbeeséshez az alsó harmadban kell tartani. Veszek is majd barátcserjét rá. Nem is csodálkozom, hogy magasabb, hisz talán jól látod te is, és Phoebee is, hogy lelkileg kellene rendbe tenni magam, a párom is mindig ezt mondja. Le kellene zárnom teljesen a múlt rossz eseményeit, és nem ezen görcsölni....remélem ez csak a baj...és nem más. Igyekszem, hogy az új évvel egy új élet életet kezdjek.

Dukan83: Az első myo- inositol+ folsav-as hónapban nekem is rövidebb lett a ciklusom, most a 26. napra jött meg.

SZÍVBŐL KÍVÁNOM ITT MINDENKINEK, HOGY A CSODASZERKÉNT EMLEGETETT INOFOLIC A JÖVŐ ÉVBEN MINDENKI SZÁMÁRA MEGHOZZA A VÁRVA VÁRT BABÁT!

Jó érzéssel tölt el, hogy csatlakoztam hozzátok! Köszönöm válaszotokat!

5479. Dukan83
2014. dec. 29. 16:30

Sziasztok!

Én is iszom Inofolicot (azaz inozitolt+folsavat), előző ciklusom is már csak 25-26 napos volt, (korábban mindig 28 napos volt),most meg már 10. napos volt pé.,és 22.napon jött némi vér...

Jól látom,hogy másoknak is megkavarodott a ciklusaInofolic ivása óta?

Kb.3 hónapja iszom újra...

5478. Panni_80 (válaszként erre: 5473. - Kinguskam)
2014. dec. 29. 10:02
Kingus, mindenképp számolj majd be, drukkolok Nektek, hogy ha esetleg van is valami difi, az kicsi és könnyen kiküszöbölhető legyen!:-)
5477. Panni_80 (válaszként erre: 5468. - Inez1)
2014. dec. 29. 10:02

Szia Inez!

Én két dolgot javasolnék: barátcserje kapszula, vagy tea, az szépen le fogja vinni a prolaktinod, ha reagál rá a szervezeted. Nekem a tea is levitte, pedig annak rosszabb a felszívódása. Másrészt gondold át, hogy azt a sok rosszat, ami a baba témával kapcsolatban történt veled az évek során, biztos el tudtad-e engedni és ha nem, akkor találj valamit, ami segít ebben.

A párod is menjen el vizsgálatra mielőbb.

Sok sikert, én most tökre azt érzem, hogy 2015 is hozni fog sok szép hírt itt a fórumon:-)

5476. Mézessüti (válaszként erre: 5475. - Erázs1982)
2014. dec. 28. 10:23
Szia. Te érezted a peteérést? Azért kérdezem,mert én állandó hasfájással küzdök. Vizsgáltak,de nem találtak semmit,s úgy néz ki a peteéréstől van. Te is szemvedtél,vagy csak picit érezted? Én holnap kezdem az inofolicot. Márciusban lombik. :)))
2014. dec. 28. 10:06
Sziasztok.Én másfél hónapja iszom az inofolicot,eddig 27-31 naposak voltak a ciklusaim,de most 33 napos lett,s a peteérést sem éreztem...napi egyet iszom,azt mondta a dokim,h egy elég.Ki mennyit iszik és meddig szokták javasolni?Nekem februárban lombikom lesz azért kell innom :-)
5474. biti.15 (válaszként erre: 5471. - Merci1005)
2014. dec. 28. 09:41
Szia! Nekem nem egészen így volt. 40-43 naposak voltak a ciklusaim. Lehozta sépen az inofolic már az első hónapban 30 napra és peteérésem is volt. Csak most a 3. hónapban lett valahogy megint hosszabb. De talán volt peteérés mégis.
5473. Kinguskam
2014. dec. 27. 23:18

Sziasztok lányok! Mostanában én sem jelentkeztem.

Kitartás nektek, akiket veszteség ért, reméljük hamarosan jó hír is lesz!

Nálunk folytatódik a szokásos forgatókönyv, 2,5 hetet késett most is a ciklusom, így be is jelentkeztünk Tapolcára a reprodukciós intézetbe, január 7. - en megyünk. Vérvétel, kenetvétel, a férjemnek sperma vizsgálat. Kíváncsi vagyok, mit találnak, van-e valami a PCOS-en kívül..

Viráganya! Szívből gratulálok! !

5472. Phoebee
2014. dec. 27. 19:52

Sziasztok! Most nem nagyon volt időm fórumozgatni így az ünnepek közepette (utólag is remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, és még jobban fog a szilveszter! :-)) de azért fél szemmel figyeltem ám!

Én őszintén mondom nektek, akik már elvetéltek valaha is, nem is tudom elképzelni sem min mehettetek/mehettek keresztül, de őszintén nagyon sajnálom, nem is találom a megfelelő szavakat :-( Borzalmas az egész és érthetetlen :-(

Inez1, neked pedig csak olyan közhelyeket tudok mondani, miszerint fel a fejjel, új év új élet, reméljük átvitt és valós értelemben is, nagyon nehéz lehet ennyi nyomás és görcsölés közepette teherbe esni, jó lenne valahogy inkább a lelkedet gyógyítgatni, úgy hiszem az lehet itt a legnagyobb gát! Minden mást rúgj bokán! :-)

5471. merci1005 (válaszként erre: 5467. - Biti.15)
2014. dec. 26. 07:15
Szia ! Ugyan nem régen iszom mert én is csak két hónapja ,de én is hasonlót tapasztaltam. nekem rendesen 28 max 30 naposak voltak a ciklusaim és most 21-23 lett. Érdekes módon én sem éreztem a Pét félidőben pedig világ életemben mindig megéreztem. Az unokatesóm aki inszeminációs laborban dolgozik ő ajánlotta hogy igyam mert már nagyon sokaknak segített a teherbeesésnél. Ez a negyedik ciklus amiben próbálkozunk,de el vagyok keseredve. Most is meg fog jönni érzem. :( A mai nap (nem ) kellene megjönnie de érzem a görcsölgetést és tesztet is csináltam ami negatív lett :( Szóval ez a vonat is elment. Iszomt tovább hátha mégis jó lesz és januárban elmegyek egy hormon vizsgálatra is. Mivel 43 vagyok azért azt megnézetem. No meg a párom is el fog menni egy sperma vizsgálatra. Aztán majd meglátjuk. Egy évet adtunk a projektnek. Ha nem jön össze akkor így kellett lennie.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook