Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Jó rég nem voltam, elnézést, jó okom volt rá!
November 21-én, megszületett Zsomborkánk, 3400 grammal és 56 cm-vel. :)
Próbáltam kicsit visszaolvasni, de nagyon sok a számomra új név, akiknek nyilván én sem vagyok cseppet sem ismerős ;) Így ha nem haragszotok, konkrétan szeretnék érdeklődni a szívemhez legközelebb álló sorstársaim felől! Panni, Kinga, Provence, Youlcsi, Gombus, hogy vagytok??? Nagyon kutattam visszafelé, de annyi időm nincs a kis gézengúz mellett, hogy totál felgöngyölítsem az elmúlt heteket... Remélem mindenki jól van!
Igen én is gondoltam rá,h többet kellene most januártól innom,de akkor a leveleddel így biztosabban iszok többet :-)
Igen,izgulunk 14-én uh 20-dik ciklus napi.
Szerintem akkor csak hagyd, hogy rád találjon az a módszer, amivel el tudod engedni a múltat. Kezdetnek nagyon jó lehet a tanult fórumtársunk, Duzsika által ajálott meditáció, ha a jútyubén rákeresel, hogy "Gyógyítás temploma", akkor kihozza.
Nekem még a Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata is tetszik, mert nagyon menyugtató és pozitív. Néha még a munkaőrületben is meghallgatom és tökre nyugtat. Ha eleinte fura érzéseket kelt, akkor nem kell megijedni. Kicsit olyan, mint a tóba dobott kő, hogy először felkavarja a vizet, de utána lenyugszik körülötte minden.
Inez én is ezeket a jókinvánságokat küldöm mindenkinek:))
Az inofolicot két hónapja iszom és várom türelemmel a hatását. Kösszönjük h te is bejelentkeztél közénk, nagyon jó egymást segiteni és támogatni.
Drukkolok!! :)
Nem hinném,hogy az azóta is tartó barnázásom baba miatt lenne,de köszi!! :)
Sajnos hasonlóképp vagyok én is,nem sok időm van a próbálkozásra,és már újabb 2,5 éve nem sikerül kb... :(
22.napon jött kicsi vér,aztán meg némi barnás vmi,pedig én is reménykedtem,hogy 2-án,vagy 3-án pozitívat tesztelhetek.
Drága Phoebee és Panni_80!
Panni_80, úgy látom neked is feltűnt a magasabb prolaktin szint, ami bár határértéken belül van, de magasabb. Egy hormonegyensúly tanácsadó oldalán olvastam, hogy a teherbeeséshez az alsó harmadban kell tartani. Veszek is majd barátcserjét rá. Nem is csodálkozom, hogy magasabb, hisz talán jól látod te is, és Phoebee is, hogy lelkileg kellene rendbe tenni magam, a párom is mindig ezt mondja. Le kellene zárnom teljesen a múlt rossz eseményeit, és nem ezen görcsölni....remélem ez csak a baj...és nem más. Igyekszem, hogy az új évvel egy új élet életet kezdjek.
Dukan83: Az első myo- inositol+ folsav-as hónapban nekem is rövidebb lett a ciklusom, most a 26. napra jött meg.
SZÍVBŐL KÍVÁNOM ITT MINDENKINEK, HOGY A CSODASZERKÉNT EMLEGETETT INOFOLIC A JÖVŐ ÉVBEN MINDENKI SZÁMÁRA MEGHOZZA A VÁRVA VÁRT BABÁT!
Jó érzéssel tölt el, hogy csatlakoztam hozzátok! Köszönöm válaszotokat!
Sziasztok!
Én is iszom Inofolicot (azaz inozitolt+folsavat), előző ciklusom is már csak 25-26 napos volt, (korábban mindig 28 napos volt),most meg már 10. napos volt pé.,és 22.napon jött némi vér...
Jól látom,hogy másoknak is megkavarodott a ciklusaInofolic ivása óta?
Kb.3 hónapja iszom újra...
Szia Inez!
Én két dolgot javasolnék: barátcserje kapszula, vagy tea, az szépen le fogja vinni a prolaktinod, ha reagál rá a szervezeted. Nekem a tea is levitte, pedig annak rosszabb a felszívódása. Másrészt gondold át, hogy azt a sok rosszat, ami a baba témával kapcsolatban történt veled az évek során, biztos el tudtad-e engedni és ha nem, akkor találj valamit, ami segít ebben.
A párod is menjen el vizsgálatra mielőbb.
Sok sikert, én most tökre azt érzem, hogy 2015 is hozni fog sok szép hírt itt a fórumon:-)
Sziasztok lányok! Mostanában én sem jelentkeztem.
Kitartás nektek, akiket veszteség ért, reméljük hamarosan jó hír is lesz!
Nálunk folytatódik a szokásos forgatókönyv, 2,5 hetet késett most is a ciklusom, így be is jelentkeztünk Tapolcára a reprodukciós intézetbe, január 7. - en megyünk. Vérvétel, kenetvétel, a férjemnek sperma vizsgálat. Kíváncsi vagyok, mit találnak, van-e valami a PCOS-en kívül..
Viráganya! Szívből gratulálok! !
Sziasztok! Most nem nagyon volt időm fórumozgatni így az ünnepek közepette (utólag is remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, és még jobban fog a szilveszter! :-)) de azért fél szemmel figyeltem ám!
Én őszintén mondom nektek, akik már elvetéltek valaha is, nem is tudom elképzelni sem min mehettetek/mehettek keresztül, de őszintén nagyon sajnálom, nem is találom a megfelelő szavakat :-( Borzalmas az egész és érthetetlen :-(
Inez1, neked pedig csak olyan közhelyeket tudok mondani, miszerint fel a fejjel, új év új élet, reméljük átvitt és valós értelemben is, nagyon nehéz lehet ennyi nyomás és görcsölés közepette teherbe esni, jó lenne valahogy inkább a lelkedet gyógyítgatni, úgy hiszem az lehet itt a legnagyobb gát! Minden mást rúgj bokán! :-)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?