Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Szia, Neked jobb az amh-d, az fsh pedig rosszabb. Nem igazán értem ezt. Van egy másik blog, ahol arról beszélnek, hogy nő az amh szintje. Mitől?? Szerintem ha már merült a petefészek, akkor nem lesz jobb. Bár én olyat is olvastam, hogy szó szerint nem merül, hanem a reagálás lesz rosszabb. Majd megyek a dokihoz és Megkérdezem
kíváncsi vagyok, hogy Neked mit mond majd.
Milyen az étrendet, leírnál egy-két bevált tippet. Melyik d vitamint szeded. Köszönöm!
Szia, az volt az első tünetek egyike a cici. Onnantól kezdve nem tudtam hason aludni.😃
Szia, Zsu vagyok 42 éves. Mi is babát szeretnénk
2 hete iszom az inofolicot és eszem a méhpempőt. Ma olyan görcseim voltak a mensinél, mint már nagyon rég és a fejem is nagyon fájt tegnap este. Szerintem dolgoznak a segítők😃
Köszi, lehet h valami virus volt, a parom is hányt meg ment a hasa. De megpróbálom más időpontba inni, mert még mindig érzem..
Szioo. Pont ezzel "küzdök" én is. :-D még aludni sem tudok nyugodtan, annyira érzékeny... :-D sőt, az àgyból kikelni is kihívás, amint a gravitáció elkezd dolgozni. :-D Az én barátnőm szerint enyhülni fog ez a tünet. És én sepanaszként mondom! ;-)
Nekem is mindegyik terhességnél nagyon fájt a cicim,de az idő előrehaladtával kicsit enyhült.
Sziasztok! Egy fura kérdés... másnak is így fájt a cicije a várandóság elején? Majd megőrülök, azt se tudom mit vegyek fel :D Na nem panaszképpen mondom, nagyon is örülök, hogy ilyen "gondjaim" vannak, csak érdekel :D
Ja és unokanővéremék, akik 5 éve nem tudnak egy babát összehozni szintén Inofolicoztak/nak és kiderült, hogy már majdnem két hónapos terhes, csak nem merték mondani, nehogy valami legyen, mert volt már egy vetélése egy hónap után. De most úgy néz ki egy szép egészséges kisbabájuk növekszik :-)
Hát lányok nem tudom most azért elvagyok keseredve. Utána járok ennek a dologak ezt az évet erre szántam nagyon szeretnék még egy kisbabát.
160 szénhidtát diétát, és csak sima tornát csinálom. Inofolicot, és d vitamint szedek.
Ha nem lenne (erett petesejted), akkor nem lenne magas a progeszteronszinted. Szoval magas progeszteronszint a 21. napon azt jelzi, hogy volt-e tuszorepedesed. A magas FSH nem jelenti automatikusan azt, hogy nincs. Az mas kerdes, hogy milyen minosegu a petesejt es az embrio. A beagyazodast pedig nem csak a progeszteronszint befolyasolja. Nagyon sok egyeb mas oka is lehet annak, hogy nem sikerul a beagyazodas.
Ja es az FSH-t csak az osztradiol szinttel egyutt lehet ertekelni.
a beágyazódásban játszik szerepet, de ha nem gyógyszerként szeded, akkor kizárólag a sárgatest termeli. az pedig csak peteérés után van.
A progeszteron a beágyazódásban játszik szerepet. Tehát ha sikerülne petesejtet előállítani akkor a beágyazódásnál nem nagyon lenne probléma. De sajna a petesejttel van baj, mert a 3. napi fsh szintem 23,8 volt ( 2,8-11,3 ig jó) Az LH szintem pedig 7,02 volt ( 1,1-11,6) A kettő aránya nem volt jó az utalt arra hogy esetleg ki van merülve a petefészkem
de ahhoz, hogy magas/jó legyen a progid, muszáj, hogy legyen peteérés. egyikből következik a másik. nincs pé, nincs sárgatest, nincs sárgatesthormon. sárgatesthormoin akkor és csak akkor van, ha valami termeli (vagy nyilván, ha kívülről viszed be).
szóval értem, hogy ki van merülve a petefészked, de ha van mit stimulálni, akkor van petesejt benne... és progi-eredményedből következően ez meg is érik... szóval a kimerülést én esetedben max úgy tudom értelmezni, hogy most már viszonylag véges a próbálkozásra alkalmas időtök (és a stimulálás meg nyilván elősegíti a sikerességet)
Novemberben kezdtem el aztán decemberben egy fél hónap kimaradt anyagi okok miatt és most újra iszom. Még nem túl régen. A korom miatt javasolta a doki mert állítólag jót tesz a sejtek működésének.
De a peteéréssel van baj,mert az amh azt mutatja hogy ki van merülve a petefészkem vagy is nincs pettesejt. De hátha attól még lehet stimulálni majd a doki megmondja. És referálok :)
ha a progid jó, akkor a petesejttel, peteéréssel nincs gond, csak a megtermékenyülés, beágyazódás nem jött össze.
azért ez így annyira nem lehangoló :)
De ha jó a progeszteronod,az azért van,mert volt peteérésed és épp a sárgatest termeli a progeszteront:)
És Te mióta iszod az inofolicot?Neked miért javasolta az orvos?
Én nekem megjött az amh eredmény sajna eléggé lehangoló :( 0,4 alatt van) a referencia érték 0,2-14,6 holnap megnézi egy doki hogy lehet e még valamit tenni vele. Esetleg stimulálás vagy valami. Az első kettő nekem is hipp hopp összejött sőt 37 évesen volt egy terhességem az is besikeredett de sajna akkor el kellett vetetni. Szóval a mellékelt áábra szerint sajna számít a kor. A progeszteron szintem viszont nagyon jó tehát ha sikerülne egy petesejtet produkálni és az megtermékenyülne akkor a beágyazódással nem lenne gond :( Most le vagyok törve kicsit de a remény hal meg utoljára hátha még lehet valamit tenni
Szia, lehet, h nálad "túl jól hat", és éjszakára leviszi a vércukrodat, attól lehet hányingered, szédülhetsz, fáradtan ébredhetsz. Nálam is ugyanez volt, próbáld meg más időszakban inni, amikor eszel is a környékén.
Szia!úgy tudatosan 1 éve dolgozunk rajta, előtte sem védekeztünk, de akkoriban nagyon rendszertelen volt a ciklusom, volt, hogy 2-3 hónapra kimaradt.Most ez is rendben van, és a dokik szerint nincs peteérésem.Nem volt még vérvizsgálatom, én nálam ezeket, amiket írtál, sosem nézték.
Szia! Én 43 vagyok és most szeretnénk a 3.gyereket. Én iszom az inofolicot. Nem tudom voltak e hormon vizsgálataid. nekem volt a múlt hónapban 3.napi hormonpanelt néztek elég rossz volt az fsh és az lh arányom. Ezért elmentem egy amh vérvételre annak még nem jött meg az eredménye. Akik régebben isszák az inofolicot sok mindenkinek segített már úgyhogy szerintem igyad. ártani nem árt. nekem semmilyen mellékhatása nem volt. Ma levették a prgeszteron szintre is a vért. kíváncsi leszek az eredményére. Mióta próbálkoztok? Voltál már vérvételen?
Sziasztok!tanácsot kérnék Tőletek,akik már használjátok az Inofolicot.Nekem már van négy gyerkőcöm, és párommal úgy gondoltuk, még egyet vállalnánk szivesen.Az előző babák természetes úton fogantak, pár hónapon belül az elgondolástól.
40 éves vagyok, a ciklusom mondhatni napra pontosan jön, most már jó 8-9 hónapja.A doki azt mondta(kettőnél is voltam)nincs semmi komoly akadály ott bent, még hegesedés sem, pedig mind a 4 császáros volt.Szerinte nincs peteérésem, és az Inofolicot javasolta.Sajnos a súlyom örök gond, sovány sose voltam, nem értem, miért nem jön össze, pedig azért dolgozunk rajta.2 havi Closti-kúrán vagyok túl, de semmi.Van, akinek hasonló gondjai voltak?Valóban segíthet az Inofolic?Köszönöm, ha válaszoltok.
Szia!Gratulálok nagyon!:-)))
Nekem mikor először elkezdtem inni 21 napra jött meg de azóta is változó . Attól függetlenül iszom mert nagyon sokan dícsérik és bízom benne hogy nekem is segít :)
Gratulálok, szerintem az Inofolic ;) ahogy nekünk is
Sziasztok! Durván 1-2 hete iszom az inofolicot és most 15 napra meg is jött. Nálatok is bekavart a ciklusba? Köszönöm a válaszokat!
Gratuláció😃 milyen diétát tartasz, szénhidrát? Csak tornát csinálsz vagy avivat?
További ajánlott fórumok: