Ikerterhesség (beszélgetés)
Kissé kihalt a fórum...
Rem, nem a kikerics és köztem felmerült feszültség az oka... én mindenesetre nem hiszem, h bántó voltam. Szívből csak jót kívántam, kívánok Wickyéknek.
Amúgy ma vagyok 36+0, nem hittem, h eddig eljutunk....
Borrdi, amúgy akarna ő szopizni, be is tudja úgy hergelni magát, de kitolja a nyelvével. Vagy harap. :-)
Málna, örülök, hogy ilyen jól birjatok!!
De jó, Padme, nagyon ügyesek vagytok! Diának is biztosan fog menni! Elhiszem, h nehéz a kórházi lét, ennyi hónap után már a hátad közepére sem kívánod. Nem már nem sok és otthon vagytok!
Velünk minden ok. Még egyben, a 35. hetet töltöttük hétfőn.
Elertuk a 2100grammot Alizzal, szopizik is, bar csak az adagja felet. Dia epphogy nincs meg ket kilos, es egyaltalan nem szopizik. Valahogy vele nem negy. Nem kapja be rendesen a cicit, kiloki a nyelvevel, meg rág. Osszeszoritja az állkapcsat. Tudtok erre valami jo megoldast? Hazamenetel meg nincs kilatasba, mert meg egy szonda megy ejjelente.
A szobatarsaim egyre szarabbak.
Kitartast mindenkinek!
Malna, hogy vagy? Hiaba gorgettem vissza, nem talaltam semmi hirt rolad.
Sokat gondolok ratok, de arra sem volt idom, h annak utananezzek a neten, h mit lehet es mit nem lehet enni terhesseg alatt. Vagy legalabbis mit erdemes. Ha valakinek van jo vagy rossz tapasztalat, akkor irjatok!
Wickey! Olvastam a tortenetedet! Nagyon sajnalom, ami Veletek tortent/tortenik. Nagyon szurkolok, igy ismeretlenul is, h a kisfiad egeszsegesen megszulessen, de elobb minel tovabb benn tudjon maradni. Hogy vagytok?
Egy kerdes, de nem idegesiteni akarlak, csak furdalja nagyon az oldalamat; miert nem volt szo magzatviz potlasrol? Ugy tudom, az orszagban mar tobb helyen rutin gyakorlat ez es a 90-es evek ota hozzaferheto.
Ikreim 56-62-es ruhái, újonnan vásárolt, Brendon, Leo-Poldi,Scamp,C@A és Disney márkák. Az eredeti ár töredékéért eladók.
Sziasztok! Rég jártam erre, most visszaolvastam tizen valahány oldalt, hát van ám történés.
Velünk minden rendben, a törpék 3-4 hete átalusszák az éjszakát, este8kr tesszük le őket és 6.30kor kelnek mint az óramű.Ottó 6 Olívia 5 kiló és nagy babák, Ottó 64 Olívia 61 cm.
Lassan kezdjük a hozzátáplálást, alig várom:) Szurikkal minden rendben volt, nem volt semmi bajuk tőle szerencsére. Bélbolyhaik vacakolnak, de a nagynak is ez ugyan igy volt, valamiért ez nálunk ilyen genetika, mind3 gyereknél volt, hanna már kinőtte, 2 évesen, majdcsak most is tulleszünk rajta. Minden jót mindenkinek
Az ember azért jön ide, hogy tanácsokat, kedves, megértő szavakat kapjon. Nem hiszem el, hogy megint ezt kellett, most komolyan, mire jó ez az állandó civakodás? Ráadásul pont olyantól, aki néhanapján jár csak erre...
Ancalime, én teljesen megértelek, remélem a fb csoportban azért találkozunk még.
Szia neked!
Ancalime (ha még jársz erre) FB-on melyik ikres csoportban vagy? én 3-ban is. Ikres anyukák csoportja, Ikrek mindennapos problémái és az ikresek.hu. Hasznosak néha, csak írtad, hogy te egy jóban vagy.Köszi!
Mindenkinek sok erőt és kitartást a babaváráshoz, babázáshoz!!!
További ajánlott fórumok:
- Elsiratott ikerterhességem története
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Szeretnénk ikreket. Mi a véleményetek a programozott ikerterhességről? Esetleg vannak ikreid?
- Mennyi esély van a clostilbegyt szedésével az ikerterhességre és lehet-e ezt befolyásolni?
- "Házi praktikák" ikerterhességre
- Esélyem az ikerterhességre