Hüvelygomba - Hogy szabaduljunk meg tőle? (beszélgetés)
Szia!
"Azt hiszem" alatt mit értesz?Sokféle gomba és sokféle kezelés van,tehát figyelj rá,és inkább menj orvoshoz mint össze vissza gyógyszerekkel kezdd...
Ha gombád van,arra sem elég csak a krém,hisz kívül azért ég és viszket,mert belülről jön folyás által.
Szóval ha canesten,akkor a kombit vedd.Az krém és tabletta...
Három napos kúra csak,és lehet hogy elég.Nekem elsőre bevált,de vissza tért,így csaptam a homlokom,hogy öngyógyítottam,és nem is biztos hogy jól.Mert "azt hittem" hogy ez vagy az,és közben ki tudja mennyi hátrányom származott belőle...
Szóval menj dokihoz,ne csak tippelgess.-nagyobb hasznodra válik.
Pusz
Sziasztok!
Napok óta olvasgatom a forumot, ki mivel kezelgeti magát. Nekem is van egy kis hüvelygombbán amire most kipróbáltam a teafa olajat. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy Normális, ha mindjárt meggyullad? Égő érzés? Vagy ez elmúlik?
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
A nőgyógyászom Gynazol hüvelykrémet írt fel a fertőzésre.
Ki tudom-e váltani természetesebb hatóanyagú készítménnyel vagy csak ez lehet hatásos?
Az összetételét olvasva nem szívesen használnám.
Várom a véleményeket!
Köszönöm!
Ami még veszélyforrás, gombát, egyéb gondot okozhat.
Az illatositott, színes wc papír. Nem biztos, de érdemes kipróbálni legalább 1 hónapon át csak a legolcsóbbat. Vannak köztük ami puha. Nem akarok semmilyen nevet írni..
És egy orvos válaszol - os oldalon ezt találtam.
" Tampon, illatosított betét, és tisztasági betét tilos. Csak betét, és ne illatosítot legyen menses alatt. Illatosított wc papír is tilos, és próbáljon meg öblítőt váltani. a fehérneműnél fontos lenne, hogy pamut legyen, mert ezeket 90 fokon kellen mosni. Naponta többször is váltson, ha megoldható, ez azért jó, mert a folyást a fehérnemű felszívja, és nem jó abban lenni egész nap. Egy váltás a táskában biztosan elfér. Aztán ezeket magas hőfokon mosva szépen fertőtlenítheti. Wc ülőkékre csak otthon üljön rá, máshol ne, mert bizony rengeteg kórokozó csücsülhet még oda. Otthon ez nem gond, a rendszeres tiszítás elegendő. Amire lehet meg figyelni, hogy tiszta vízzel öblítse le a vulvát minden alkalommal a wc után, legyen az kisdolog, vagy nagydolog, és nemcsak a wc után, hanem előtte is kezet kell mosni, mert a kezeken is rengeteg kórokozót össze lehet gyűjteni."
igen esküvő volt, de egy neves étteremben volt, úgyhogy talán azt ki is lehet zárni :)
köszönöm, szerintem erőt veszek magamon, és elmegyek a barátnőmmel :)
Igen szerintem úgy használd ahogy előírták.
A párod nem kapot?? Mi mindketten kaptunk 1 - 1 db bogyót, kenőcsöt is. Hüvelytabit ésténként 1 db.
sziasztok
Remélem még vannak itt páran. Nekem is viszket és ég, meg pisilésnél is. Most voltam nem rég lázas és arra szedtem gyógyszert. attól is kialakulhat?
Annyira félek most :S Dokihoz kellene mennem és még sose voltam. Meg ilyen halvány piros foltok vannak a kezemen, ettől lehet? Ha gyógyszertárba veszek valamit az elég, vagy dokihoz muszáj elmenni?
Kérlek segítsetek :S Úgy félek.
Köszönöm a tippeket!:D Lehet, hogy hülye kérdés, de megkérdezem! Debrecenben a Bajcsyn ebben a nemibeteg gondozóban gondolom úgy vizsgálnak meg, mint a nőgyógyásznál! Igaz? Ez az amit nagyon nem szeretnék, mondjuk a cél érdekében elviselem!:S
És a kezelés(az antibiotikumos kúra) nagyon költséges?
A probiotikus tampont honnan tudom beszerezni? Sosem hallottam még róla.:O
Sziasztok!
Én tudok egy jó helyet Debrecenben, igazából sztem TÖBB, mint nőgyógyász. A Bajcsy Zsilinszkin van egy Nemibeteg gondozó, ott mindenfélével fogfalkoznak. Én most gyógyultam ki a kb. 6 éve tartó gombámból, többször kezelt "sima" nőgyógyász, de semmit nem javult a helyzet. A Nemibeteg gondozóban 2 hónap alatt teljesen kigyógyultam a gombámból a vizsgálati leletek alapján. (És nem egy mintát vettek, hanem kb. 4-5-öt. Ez nem magánrendelő, pénzt nem nagyon fogadnak el (non-profit kft. )! Én csak tudom ajánlani jó szívvel mindenkinek, mert nagyon kedves mindenki, megbízható, és végre ki merem jelenteni, hogy mostmár "NŐnek érezhetem magam" :))
U.i.: jah és itt nem tökölnek kúpokkal, + kenőcsökkel, inkább az antibiotikum hívei :)
Sziasztok!
Én tudok egy jó helyet, igazából sztem TÖBB, mint nőgyógyász. A Bajcsy Zsilinszkin van egy Nemibeteg gondozó, ott mindenfélével fogfalkoznak. (A neve pontosan Bőr,- és nemibeteg gondozó) Én most gyógyultam ki a kb. 6 éve tartó gombámból (+ még volt is mellé egy bacim is - strepptococcus agalactiae). Többször kezelt "sima" nőgyógyász, de semmit nem javult a helyzet. A Nemibeteg gondozóban 2 hónap alatt teljesen kigyógyultam a gombámból a vizsgálati leletek alapján. (És nem egy mintát vettek, hanem kb. 4-5-öt.) Ez nem magánrendelő, pénzt nem nagyon fogadnak el (non-profit kft. )! Én csak tudom ajánlani jó szívvel mindenkinek, mert nagyon kedves mindenki, megbízható, és végre ki merem jelenteni, hogy mostmár "NŐnek érezhetem magam" :))
Jah és beutalóval fogadnak mindenképpen! Sok sikert!