Hüvelygomba - Hogy szabaduljunk meg tőle? (beszélgetés)
Helló csajok!
Látom egy kicsit ellaposodott a fórum!
A minap találkoztam egy régi ismerősömmel és teljesen elrettentett! Mondta, hogy már volt májátültetés homeopátiás szerek és gyógytea tartós használata miatt! Hát az én májfunkcióm is elég siralmas volt! Így egy hónap után abbahagytam a kolloidot, most rátértem a grapefruit mag kivonatra, irrigálásra és szájon át is 30-30 cseppet használok. Volt egy enyhébb panaszom és segített!
Ezüstkolloid! Nekem ez az egy használt!
Azóta volt egy kevésbé makacs fertőzésem, annak elég volt a grapefruit mag is!
Aloe Vera first-tel is lehet irrigálni, ha hígítod egy pici vízzel, a kolloid után ez a tippem, biztosan beválik, én is használtam már azt is.
Sziasztok!
Én a PEVARYL G hüvelykúpot használtam, 3 db-os, 1700Ft körül van. Áprilisban használtam, és azóta semmi bajom. Vény nélkül kapható! Remélem tudtam segíteni! Kati
Nekem a grapefruitos irrigálás semmit se haszált.
A teafaolaj volt nagyon jó..
Szia! még mindig tarta mensim, elég hosszú! Lehet hogy korán jött és dupla adag...:) Más bajom pedig nincs, szegény anyukámat terrorizáltam vegyen nekem irrigálót meg grapefruitot, erre nem tudom használni mikor megkapom!
Az éghajlatváltozás is hathat rá...csak múlna már el!
A vérvonalam nagyon, jó, hadügyminiszter is van az őseim közt, de én sajna nem sokat örököltem tőle...inkább a nagyanyám!:)
Jaj, májra nagyon jó a máriatövismag olaj! kiváló májtisztító és regeneráló hatású!
SZiasztok, ha tegezodhetunk!:)
Kitartas mindenkinek, amikor utoljara voltam fennt, mas neveket lattam, ugyhogy van remeny:)
Tobb, mint 1 eve van valamim, nem ragozom, irasaitokbol latszik, hogy nem csak az en orvosaim voltak olyanok, amilyenek. En ezt nagyon hamar meguntam, azota egyedul probalkozom inkabb kisebb, mint nagyobb sierrel..
Amiert irok, az az, hogy olyan valakit talaljak, aki az UK-ban van. Nem reg koltoztem ki es azt se tudom mit, hogy, es hol keressek. A nagyobb bajom inkabb a gyogyszerari keszitmenyekkel van, azokrol megfejteni, hogy mi micsoda..
Szoval, csak az erdekelne, ha van valakinek tapasztalata az itteni keszitmennyekkel kapcsolatban, azt szivesen vennem. Koszonom
Lehet, hogy az éghajlatváltozás is befolyásolja a zavart? Azért most egy teljesen más klímához kellett hozzászoknod! A 40-50 napos ciklus baromi sok! Előtte normális volt? Nekem ezek a teák befolyásolták a májfunkciómat is, a doki nagyrameredt szemmel nézte a rossz vérképemet, már készültem a legrosszabbra, amikor eszembejutott a sok zöld és gyógy tea! És a doki is beismerte, hogy befolyásoló tényező, hosszú távon nem lehet őket inni, tartsál szünetet!
Sajna én ilyen vérvonallal nem büszkélkedhetek! :)Pedig én is vöry vagyok! :)
Hát igen, sose lehet tudni mire hogy reagál a szervezetünk! A párom pl aloe érzékeny, ilyen is ritka!
A levendulát próbáltad már? Az is nagyon jó fertőtlenítő hatású, nekem ez lesz a következő.
Szia
Nem hinném, hogy a gombás fertőzés alhasi görcsöket okozna. Vagyis okozhat, de csak ha "feljebb" ment. Ezek viszont menstruációhoz hasonló görcsök voltak, mintha meg akart volna jönni. Ha valakinek, hát nekem van összehasonlítási alapom mi a különbség a ktő között. És az ezüsttöl nem jött meg a mensim. Én tehát nem próbálkozom többé irrigálni vele.
Szia'
Én most a zöld teátol mensizek másodjára egy cikluson belul...elég gáz!
Nem biztos hogy az ezusttol gorcsoltel, lehet hogy a betegseg okozta a tuneteket! Bioboltos cuccok nem okozhatnak nagy bajt, a gyogyszerek annal inkabb, en most gyogyszereztem is, hat nem lett jobb.:(