Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Vígasztaljon, hogy lesz sok-sok fííínom jó töpörtőd!!!
Hány db-nál tartasz már, és még mennyi van hátra?
Fagyóba megy, vagy eladásra???
Szervusztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
nagyon beindult a kacsa vágás nálunk.. de jó lenne ha már a végén járnánk..:O)
nekem valóban van ilyen hordom de valamit nem jól csinálok..:( már 2x is volt, h a teteje megpenészedett..pedig mindent ugy csináltam ahogy irva vagyon.. soronként sóztam a tetejére tettem egy nagy követ hagytam, h levet eresszen..de még sem lett jó..:(
Nézzétek csak, lesz, akinek külön kérnie kell. Olvassátok el:
[link]
Ó persze, nem sürgős. Most hallom először. :D Ha eddig ráért...
Persze! Jó lesz 17-18-a körül?? Akkor fogom vinni a pénzt nekik. Holnap, pénteken egyébként sincs ügyfélfogadás, utána pedig hipp-hopp el is telik még az a plusz 1 hét.
Én is hasonlóképp vagyok, de nincs ügyfélszolgálat a közelemben. Megtennéd, hogy elmondod, mit mondtak a csajok? :D
Amit én találtam a net-en, hogy 2017. július 21.-én eladtak minket... ez már mint kész tény. Persze hogy jövő év június 20-ig tart a korábban megkötött 2 éves hűségem, meglehet hogy engem még nem adtak el, ne az legyen, hogy ők bontanak szerződést...
Mivel az ügyfélszolgálat is itt van az utca másik oldalán, ott szoktam befizetni a számlát és nem a csekken, majd rákérdezek én a csajoknál, hogy mi újság... Az az igazság, hogy eddig meg voltam elégedve velük, nem szívesen mennék, és főleg nem a digihez... itt elég sokan panaszkodnak a szolgáltatásra...
biztos írtam már,hogy gyerekkoromban, szerettem a csíkhalat,bár ma már védett.a nagyanyám besózta,szegények,csak forgolódtak,aztán pörköltesen megcsinálta.
még hajdanán Anyóskám szokott olyan halat , 20 l-es kondérral :)
most kukkantottam bele a neten :( nem tudtam azt se , h a digi megvenné a telekomot is :) azért rohangálnak az ügynökeik szerződéseket hosszabbítani / h mennyi igaz belőle ? nemtom :(
valamikor , még az őskorba mikor építkeztünk a pasi aki a vizet-villanyt csinálta nálunk rábeszélte a férjemet , h a falba tegyenek be 1 csövet a tv antennájának is , h ne lifegjenek ilyen olyan madzagok szanaszéjjel :) örülök , h hallgatott rá :) mert a kábeltévénél is jól jött és ez a mostani időkbe is nagyon jó , a padláson behozták az utcáról és onnan a falba jött le :) / mivel életünkbe először // és utoljára építkeztünk // 20 éves korunk körül fogalmunk se volt sokmindenről , ami ésszerűbbé tehette volna a dolgokat :( de próbált az egyik kőműves rábeszélni minket akkor , h a tetőtérbe a gyerekszobákhoz is tegyünk legalább 1 wc-t , még 1 zuhanyzó is elfért volna :( de nekünk nem volt rá eszünk , ma milyen jó lenne :) de legalább a kiállást megcsináltathattuk volna :( késő bánat ...... :(
ízlése,az van,hogy az milyen finom.az egyik ízlelőkben is volt.
Ez nagyon érdekes. Hosszú évek óta van velük szerződésem tv-net-telefon közös szolgáltatásra. Egyetlen sor tájékoztatót nem kaptam tőlük, és a számla is változatlanul ugyanúgy mindhárom szolgáltatás összegét tartalmazza...
Úgy adnak-vesznek minket, mint egy zsák krumplit!
végülis ez is az volt csak tettek hozzá kicsi csülökhusit is :)))))) kb fele doboznyit :)
persze :) a káposztakövet :)
lehet , h legközelebb veszek nagyobb adagot és megpróbálom én is 2-3 tálkával , nem szoktam , de kevesebb macera így , mert más úgyse eszi , de karácsony előtt akarok neki rántott-pácolt halat is , azt is csak ő eszi :)
ki nem,ebben az országban?
azt olvastam,régen,mikor letaposták,akkor is szorosan tettek rá valamit.
Telekom , évek óta :) épp néztem , h a Digi megvette az Invitel-t :( ezek itt egymás között seftelnek :(
Ezt a Lúdanyó tudná megmondani,mert azt hiszem neki van ilyen savanyítója.Én is szoktam,de én csak müanyag hordóban!Abban le kell nyomatni.
nálunk mikor bekötötték a kábeltévét,este jött a fiú,zuhogott az eső.rá akart beszélni,hogy máshová kell a kábel.mondom értse meg,máshová nem is tudom,nem is akarom.aztán,mikor végképp elromlott,jött a szerelő,ja a főnök fia volt.
én egyszer körömpörköltnek tituláltból főztem.nagyon finom lett.
Szép napot mindenkinek ! Segítséget szeretnék kérni : káposztát savanyítok cserép hordóba .
Le kell nyomatni a káposztát ebbe , vagy itt nincs erre szükség ? A válaszokat előre is köszönöm.
Én imádom! Az elmúlt 2 télen már úgy csináltam, hogy lefőztem 4 jégkrémes dobozzal, 2 doboz kb. egy hétre, ebédre-vacsira bőven elég. A másik 2 megy a fagyóba.
Amikor ismét ráéhezek, akkor kiolvasztom, átforralom, és másnapra ismét alszik, tehát ismét egy hétre jól el vagyok vele.
Ezt leginkább karácsony előtt kb. 2 héttel, esetleg még húsvét előtt 2 héttel megcsinálom. :))
Te melyik szolgáltatónál vagy?
Én az invitelnél.
nem igazán , ha neki nem főznék , magamért sose , nem szeretik a gyerekeink se :( de mivel már jó hideg van kint , akár az asztalon is elvan a teraszon :)
eccer írtam listát :) aztán , mivel a férjem sose nincsen megelégedve azzal , amit , ahogy beállított , átrendezte , na azóta fütyülök rá , ha találok valami , érdekeset nézem :) nekem a kedvencem a ......madártávlatból sorozat + még 1-2 :) ami direkt fotelutazóknak készült , h legyen valami fogalmam arról , h az udvaron kívül is van élet :)))))))))))
Jó ötlet! Kedves egészségére párodnak.
Te nem eszed, nem szereted?
További ajánlott fórumok: