Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Van Tkom a telefonon, de lottó nem jön be rajta.
valamikor régen olvastam egyik színes újságba , h a pasi ment a családjával nyaralni külföldre és elfeledkezett a lottójáról , akkor küldtem először így lottót , mert ezt nekem találták ki , nem 1x felejtettem el bedobni :(
van 1 olyan a telefonon h Telekom HU , ott van lehetőség 1 Email , 2 Mobil lottó , 3 Reuters a mobil lottón van 5-ös v6-os , v skandi , még azon túl van 1 hetes v 5 hetes v az utolsó számok újraküldése , én ötössel szoktam , újabban 2 mezőt töltök ki / egyik a lányomé / és 5 heteset , mert akkor csak 1x fizetem ki az sms-t és 5 héten át izgulhatok :))))))))) h nyertem-e ? ha nyert akkor másnap reggel jön az sms , h 3 napon belül a számlámon a " hatalmas" nyeremény :) / amikor először nyertem ezzel a gagyifonnal , akkor értesített , h adjam + az adataimat hozzá + 1 számlaszámot , amire utalhatnak :)))))))
Azmiaz? A thm? Gondolom, nem a teljes hitelmutatóra gondoltál.
Nekem azt mondták, ha nem hurcolom sokat, akkor a legolcsóbbat ajánlják.
thm-es van sokszor.:))
Hogy lottózol rajta? Én is megpróbálom!
jövöre lesz 10 éve h az volt nálunk mindenki karácsonyi ajándéka :) az első számítógép , megvan még az is , de a fiam használja , ez a mostani már olcsóbb is volt , azért csak telítődik a piac , éppúgy mint a telefonoknál , nekem abból is csak 1 kis 4 v 5 ezer ft-os gagyifonom van :( arra , amire nekem kell elég ez is , keveset telefonálok , inkább csak SMS-t küldök néha , de ezen lottózom már sok éve :) az asztali gép nekünk nem munkára kell , így jó 1 kevésbé szuper :))))))))) persze , ha azzal dolgoznánk egész más lenne a helyzet :) tegnap csörgött a mobilom , egy nő volt , közvéleménykutatni szeretett volna , én + cefetül nem érdeklődöm a sok marhaság iránt , amiről éppen kérdezősködnének ! falra mászom tőle :(
Nem szeretem a laptopot, az az igazság. Nem utazom annyit, hogy kellene. Asztali gépet keresek.
De ha kapok egyet vásárlási könnyítéssel, akkor nem nézem a prociját - akitől kapom, az is arra a munkára használta, amire én akarom. :D Neki most telik újra.
persze nekünk hajdanán a panzió kapta a szárítógépet :) ki is volt használva , amíg működött , de aztán megszüntették a kollégiumot , a sulit , a gyerkőcök gyakorlati helyét a panziót , mára nem maradt semmi ! belőle :(
Mi milyen legyen, a laptop?:)
Működik.
Amit leírok, megkapom.
Ismerős segítségével egy-két héten belül lesz megbízható gépem.
Akkor igaza van a húgomnak, hogy fakítja és bolyhosítja a ruhát.
Csak törülközőt bolyhosítani meg azért mégis meggondolandó. :D Persze ha sok a törülköző, és sok hely is van, esetleg megéri...
Az a gépem, amit szó szerint barátaim raktak össze, most a fiamnál van. Az még bírja, habőr az ő játékaihoz lassú. az volt az alap elképzelés, hogy a fiam idővel vesz egy gamer gépet, kezdőbbet, és én a kisöreget visszakapom.
Mivel megkaptam ezt a használt lapitppit. de tényleg elég topis szegény... :D Nem is tudom akksijáról használni, úgyhogy az alapvető funkciója, a hordozhatóság, elveszett... no nem mintha menet közben gépelni akarnék.
Ha nem lenne nyakamon a határidő, akkor beadnám szervizbe, de most nem tudom napokig sem nélkülözni.
Bizony jó lenne legalább tanács, milyen legyen.
amit nagyon nagyon szerettem az a szárítógép volt , kicsi , csak 1 sima háztartási méretű Whirlpool , csodálatosak lettek benne a frottírtörölközők , úgy feltupírozta a bolyhokat a gép száradás közbe , h szebbek voltak , mint újkorukba :) én inkább 2x indítottam és rövidebb ideig szárítottam , mert a hőfoka az nem volt tökéletes , de a végeredmény csodálatos lett :) / egyik kollégámék is a gépükkel szárították a kimosott cuccot , de annyira összement a ruha benne , h sose fért bele többé :)
Dodi , mosodába dolgoztam , mosó masa voltam :) sok évig csak sima kézi vasalóval vasaltuk a gyerekek holmiját , egy idő után ülve !!!!! aztán 1 szép napon :( a tavaszi ? v őszi vásáron a főnököm kinézett 1 mángorlót :) mivel én addig életembe se láttam olyat nem is gondoltam rá , mit kellene néznem rajta , a méreteit...... így rövid lett a gép , pedig ha a 140-es ? v 150 centi széleset kértem volna , abba kényelmesen befér a nagyobb paplanhuzat is ! és még én is tudtam volna jól kezelni .
ha van rá időd , jó alaposan járd körül , h milyet vegyél ? milyen áron ?....... mert van , aki nagyon ért hozzá :) nekünk az első asztali gépünk egy nagyon nagyon ügyes kollégámnak köszönhetően lett a kezdő , a tanuló gépünk , kísérje hálám érte egész életén át :) neki köszönhetjük , h megszerettük , mert mi egyébként még azt se tudtuk hol kell bekapcsolni :( dehát dolgozni is másra van szükség :)
azért vesz a rendőr 2 mosógépet , h ne billegjen a teknő :) / gondolom ez használható a varrógépre is / talán :))))) mert a mi Singerünket nem lehetett befordítani a varrógép asztalba :))))))
.....hááááát tud folyni az ember fenekéről a víz !!!! és hajdanán , még az ablakokat se nyithattuk ki , mert a kelt tészta nem szereti a huzatot :(
Min? A varrógépen? Hol, milyen teknő? ...Én ezt nem értem.:(
Haaat nem eppen, mert neha meg adot is szamitok hozza!
Az a negyedik...
En csak a fa fajtajat lattam!
---azt nem is tudtam, hogy van Mangorlo gep is!
Az en mosogepem, neha, ott van a karjaim vegen...
:DDD
Jó éjt, én is bebújok ágyikómba. Nagyon jó volt a mai napom, és a tegnapi is, de most már nem nagyon látok! :D
Szép álmokat mindenkinek!!!!!
Ez annyira szörnyű, hogy már jó!:))))
Nem....
Akkor mégiscsak fiatal vagyok!!!!! :)))))
Melyikre gondoltál? A fára vagy a gépre????
Ami a te valutad, en is azt tartom leg ertekesebbnek!
Amikor a gyerekeim kernek valamit tolem, mindig hozza teszem, masok megrokonyodesere, OK rendben, de nem ingyen!!!
Azert az (esedekes) tettem ellenerteke harom oleles es harom puszogo!!!
Hitel nincs!!!
:DDD
Mondjuk ezt nem értem...
Ekkora gépekhez már ki szokott jönni a szerviz...
Igaz, akkor van kiszállási költség is. :(
Errol jut eszembe,
Miert van a bili fule (ejjeli edeny) kivulrol?
Hogy a babfozelek utan hasznalva, meg ne suketuljon!!!
Így igaz!
Én azt szoktam mondani, hogy a gyereknek születésnapja van, az édesanyának pedig szülésnapja.
Szoktam is mindig kapni valamit a gyerekeimtől azon a napon, bár mindig mondom, nekem elég egy jó szó, egy ölelés...
További ajánlott fórumok: