Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Nem ő az első kutyánk, de ő az utolsó. Ő az első kan, mindig szukák voltak. Száz hisztis nem szuka, hanem nő veszett el a természetében.
A kozmetikusok réme.
Hisztis kis fax.
Fésülni? Vergődik, mint egy rossz neveletlen gyerek, kb, mintha a bundáját elevenen szeretnénk lenyúzni. Ááááááá.
Ha az első kutyus lett volna ilyen hisztis, tuti nem lett volna több.
Na, de így szeretjük, ilyen hisztisen, ahogy van. :)
Ó, ez ahogy kinéz egy-egy dunai séta után, inkább megfürösztöm, mert teljesen csövesnek néz ki.
Fehér a bundája, gondolhatod, mikor a fúben , kavicson törölközik meg, hogy nézhet ki.
Persze megtehetném, hogy a lakásban pihe-puha párnákon múlassa idejét, de akkor nem lehetne olyan boldog, hogy vadkacsát, hattyút kergethet. Vakondot, gyíkot ásson. Ilyenkor a farkával majdnam elrepül, annyira boldog.
Úgy vagyok vele, kutya ő, nem kényes királyfi. :D
Márnyugdíjas korban van, ki tudja meddig élvezheti a mozgást még?
Ma folyosón kertészkedtem és az utcai ablakokban, a nap "fénypontja" a kutya fürösztése volt.
Nem értem a lelkét, a hideg Dunába beleveti magát, a zuhany alatt megy a hiszti.
Elfelejtettem becsukni a fürdőszoba ajtaját, naná, hogy mindent összefutkosott, délelőtt mostam fel mindent.
Agyoncsapom.
Szép napot! Hol a reggeli kv????
☕️☕️☕️🧋
A fene vigye el, nem jo a vonalas telefonom sem, az nen is problema.
De nincs Internetem
Fenevigyénél akadozik a villany és a net.
Igazoltan hiányzik, üdvözöl benneteket, majd jön és sziporkázik.
Ó, én tegnap voltam annyira fáradt, hogy szinte igaz volt a mondás, azt sem tudom, fiú vagyok, vagy lány.
Remélem nem néztek cseppet sem hülyének a kollégák,a szemeim is olyanok voltak, mint a bagzó macskáknak.
Látott valaki itt a Hoxáról, meg is említette, hogy ritka carul nézek ki.
Remélem nem lesz már ennyire kalandokban dús az életem!
Nem mertem vezetni sem, mert éreztem nem tudnék valószínű 100%-ban figyelmes lenni.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)