Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Csak gyerekkoromból emlékszem, volt aki pörköltet, és volt aki fokhagymával tűzdelte meg, és sütőbe készre sütötte. Sütés közben locsolták, mert kicsit száraz.
Én magam soha nem főztem nyúlból semmit.
Ma szakács leszek, vettem egy 4-kilós húst, azt sütöm estebédnek. Ahhoz sokkal jobban értek. [link]
Vife!
Te nagy hússzakértő vagy, azért kérdezem, hogy nyúlhúsból mit lehetne csinálni? Már régóta kacérkodom a gondolattal, hogy veszek. Most egy hirdetés hívta fel rá a figyelmemet. Kapásból a nyúlpaprikás jutott eszembe, de lehet, hogy Te tudsz valami mást is.
Hansika.
Soha nem lehet tudni, h az akcióra mikor legyél készenlétben.
Hajjjajjjjjjj.
Nahát. Ha tudtam volna, szép egyforma hosszúra csináltam volna őket. De akkor éppen a vége felé volt a bél itthon.
Egyébként a közösből nem is loptad, neked adtam már régen.
Nálam hasonló, kis változtatással.
1. eper
2. szőlő
3. görögdinnye
4. málna
Az a baj, hogy kilós mennyiségeket is meg tudnék enni bármelyikből, hanem lenne egy kis önfegyelmem.
Hansika! Ha már nem győzöd megenni az epredet, szóljál, és megyek hozzád szedd magad akcióra.
nekem így vannak a gyümölcs dobogóim:
1, eper
2, görögdinnye
3,málna
+1, szőlő
reggelire epret szedtem...
ezt tudnám egész évben csinálni..))
jó reggelt hétalvók...))
Hansi kialudta magát, mehet kávét főzni...))
... ébresztő !!! ha sütne ? a hasatokra sütne a lizi !
... főztem az éjjel tarhonyalevest :) + lecsót tarhonyával :) + némi kis szafaládéval ! / mert fő a változatosság @@@@
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)