Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
... hajdanán @@@@@@ mikor még teleültettem a kertet Bundyka akkoriba állandóan ment erdőbe , ha éppen jó idő volt , ráért ... 1x 2x segített ásni , aztán hamar megunta és aszonta : csináljam én ! az enyém sokkal szebben van ásva :(((((((((( aztán rásózta az ásás lehetőségét a iára , na ő + eltörte az ásó nyelét / Bundy szerint / h ne kelljen már ásni !!! már jóideje , nincs ásva a kert :) de nem esek kétségbe ha ültetnék is valamit volt néhány éve 1 ismeretterjesztő film , abba mondta a kert gazdája h ő nem ás , nem kapál :)))))) csak ültet :) nahát ! én is csak ültetek :)
... mikor kb 7. 8.-osok ? voltunk Bundyék ástak fáknak ültetőgödröket 1m x 1m x 1m-eseket :) ... de a madarak sose ásnak ha elültetnek valamit :) a madarak ültette hársfánk kb 5-6 m magas 10-12 éves , a 30 éve ültetett fenyők ? azok se nagyobbak ! jó ! nyilván azon is múlik h melyik fa hogyan?mekkorára nő ? ...
nem érek rá kicsi babám,
megkeresem, hol a kapám...))
hétvége nekem nem jó...
olyankor piac, meg főzök, meg bevásárlás...)))
Hansi picit lódít...))
ja,a te műtéted biztos jól sikerült,"
hát, ki tudja?
néha úgy érzem, hogy a "fejsérüléseim" nem lettek jól kikezelve...))
maradtam olyan hülye mint kisgyereknek...))
Egy orosz paraszt reggel kimegy a földre kapálni. Összeszedi magát, de a kapuban megáll:
- No! Lenin könyv nálam van, párttagsági nálam van, Pravda nálam van, minden rendben! Mehetünk!
A falu végén ismét leellenőrzi magát:
- Lenin élete nálam van, párttagsági igazolvány nálam van, Pravda nálam van. Mehetek tovább!
Kiér a földekre, megint végignézi magát:
- Lenin élete nálam van, párttagsági nálam van, Pravda nálam van, minden rendben... Hű a p....ba, a kapát meg otthon felejtettem!
na, ez jó fogyókúra...))
ha egymás nélkül nem megyünk a rétesboltba, szegény pasi tönkre fog menni..))
fiatalon, sok sí balesetem volt, és mindig a bal lábam szenvedte meg...
volt boka haránt törésem, combcsont törésem, térdemet kétszer operálták,porcleválások, meg ilyenek...
Biztosan akkor a fejem is sérülhetett, azért lettem ilyen lütyő...
a kapa utálatos szerszám, megfájdul a derekam a jobb oldalon szinte azonnal...
5 perc után messze eldobom a kapám...))
hali, Hansinak olyan izomláza van, hogy alig tud mozdulni...
ez a tegnapi ásás + ültetés kivette az erőmet...
Knóblikám, ma ne randevúzzunk, mert kiesik a rétes a kezemből...
Egyél ma nélkülem..))
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)