Hogyan használom minden nap a Rubint Réka alakreformját..... (beszélgetés)
én is pont most kezdtem az átalakító programot:)
Most mondjuk eléggé lebetegedtem, így az ágyból sem bírok kikelni, de nekem is az egyik része RR 20 perces tornái lesznek.
Én kíváncsi vagyok rád,drukkolok! :-) Tavaly megcsináltam Réka első magazinját (30 nap),és bár a táplálkozásban nem feltétlenül követtem az update-et,így is nagyon látványos volt a változás.Többen megkérdezték,hogy lettem ennyire "gebe" (de a szó pozitív értelmében véve) :-DDD.Nem is emlékszem,használtak-e rám valaha ilyen szót,úgyhogy az nagyon jól esett.:-)
Újság alapján csinálod,vagy csak "simán" ráállsz az update-re és az edzésre?
Szia!
Én is szoktam Rékára tornázni, de néha Alexandrára is:) Én szívesen beszélgetek a sikeres alakulásodról és én is beszámolok róla:)
Sziasztok
Szeretném veletek megosztani a sikereimet minden nap.Hogyan alakulok át 6 honap alatt bomba kigyurt csajjá az alakreform segitségevel...Ha valaki csatlakozna hozzám és megosztanná a történetét nagyon szivesen fogadnám a körömbe...Szép napot
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Csak nekem nem tetszik az a kifejezés, hogy "aszondja", "aszonta"? Nem látom helyesnek, nem használom, de körülöttem mindenki így mondja
- Mi a véleményetek Rubint Réka Alakreform dvd-jéről!
- Rubint Réka Alakreform órája mennyire hatásos?
- Rubint Réka Alakreform2010