Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!! (beszélgetés)
Remelem helyrejottel Timycat:)!
Ma megint kene menni este, remelem osszejon:)!
Ma Tankcsapdára futottam, sokat lendített a dolgon... eddig nem voltam a zenével futás híve, de ez a mai bejött, majd szétment a dobhártyám... ;) jót buliztam, a népek meg hülyének néztek (mondjuk már a futás miatt is -lusta nemzet vagyunk), hogy néma-ordítom, hogy "az éjjel befonta a hajamat..."
Mondanom sem kell a légzéstechnikám bánta; holnapra szerintem AC/DC-vel készülök :) Viszont nagyon frankó időt futottam
nálunk több orvos is van a családban; azt a reklámot én is láttam és szerintük festék; mert ez ellen nem lehet tenni semmit... csak a műtét.
No de sebaj! Szép vagyok én így is! ;) :D
Csak ez a dögmeleg ne lenne; hétvégén nem voltam futni, halfőző feszt volt nálunk, hát amennyit én gyalogoltam a 3 nap alatt, plusz tegnap volt egy jó kis Tankcsapda koncert, amit ugye illik végigugrálni, így kiváltottam a futást; barátnőm szerint egy heti adagot ;)
De szerintem ma nekilódulok, úgy este 10-11 körül, akkor talán már kapok levegőt is nem csak hőgutát
Nálam genetikai hajlam a hülye visszér; apai és anyai ágon is a család minden női tagja meg van vele "áldva".
Számítottam rá, hogy én sem maradok ki a sorból; azért is futkároztam, mert a kocogás segíti a vérkeringést; de hát a genetika ellen nem lehet győzni, maximum picit elodázni a kialakulását, hát nekem eddig sikerült :(
Ettől én még futkározok; ártani biztos nem árt neki, mivel nincs begyulladva; biztos ebben a nagy hőségben ahogy fesztiváloztam, sokat álltam, jöttem-mentem kitágult az erem meg úgy döntött, hogy már nem húzódik vissza... :( elég sovány is vagyok, vékony a bőröm így a kánikulában minden kis erem kirajzolódik, egyelőre "csak" esztétikai probléma
Jobbulást neked!
Én sem futok, ezt a hőséget nem bírom, plusz megint fáj a lábim, de megtaláltam a hiba okát, basszus jött ki egy jó 10 cm hosszú visszér-szerű értágulat, nagyon undorító és még fáj is. Pedig eddig olyan gyönyörű lábaim voltak :(
Lidl-ben és Aldiban is néztem, de nem voltak méretek, legalábbis rám nem.
Meg hogy milyen is a jó és elég az is méretfüggő, húgom lovagol -na az is ad a melleknek rendesen- de az ő "pattanásaira" egy szorosabb top is elegendő, engem a 49 kilómhoz 75D-s (92cm) mellel vert meg az ég (úgy hogy 80C-ről sikerült kondival legyúrnom)így a hajósodronykötelet is kevésnek érzem a 100%-os rögzítésre. valószínű a szülés miatt is, meg hát már én sem vagyok bakfis :(
Szia,Neked is köszi a válaszod!
Végül is azzal kapcsolatban amit írtál eszembe jutott,hogy mennyi negatív dolgon keresztül mentem ami okot adhatott volna arra,hogy elapadjon a tejem az első Babámnál,aztán még is csak most apadt el 5 év után,hogy ismét teherbe estem.Ja és eszembe jutott,hogy közben próbálkoztam futással-tornával persze sikertelenül,de a tejem mindvégig megmaradt.
Bár lehet ez nem garancia a mostani tejelválasztásomra......
Ki tudja holnap az orvos felvilágosít.
Szia!Még egyszer köszönöm a válaszod!Holnap úgy is mennem kell orvoshoz és megkérdezem Tőle.
Egyébként nekem sincs se időm se kedvem két gyerek és háztartás mellett,DE a muszáj az nagy úr!
Nem tudom elfogadni magam és ez rá nyomja a bélyegét a minden napjaimra:(
Szia!
Sportmelltartó szerintem az alap, én Triumph Triaction-Extremre esküszöm, barátnőm a Nike sportmelltartóira. Mindenkinél változó ugye melyik jön be jobban. Természetesen a rázkódást nem szünteti meg, de csillapítja; nem lóbálnak össze-vissza (én 75D-s vagyok és nagyon tudnak menni jobbra balra, ha nem rögzíti az ember eléggé)
Ami a szoptatás melletti sportot illeti, én elmondtam a véleményemet és amit nekem a kórházban a "szoptatós" nővér tanácsolt.
Úszás és biciklizés lehet az ami nem befolyásolja a tejelválasztást, szerintem. Nem akarok téves információkat írni.
A lányomat én a 6. hónapig szoptattam, futni csak utána kezdtem el; mondjuk nekem valahogy igényem sem volt rá; ott volt nekem a baba, mint új élethelyzet, a háztartás és én már a 2. hónapban visszamentem dolgozni, energiám sem volt arra hogy futkározzak.
Annyira egyénfüggő, én konzultálnék valami nálam jobban hozzáértővel a helyedben és ha azt mondják, hogy lehet sportolni akkor szépen lassan nekikezdenék, majd úgyis érzed hogy mennyire esik jól a szervezetednek; és ha nem "tetszik neki" akkor meg pihensz még egy kicsit és megpróbálod később
Szia!
Nagyon köszönöm,hogy figyelmeztettél!Semmiképp nem akarom veszélybe sodorni a tejem:)
Én azért szeretnék sportolni valami olyat ami nem apasztja el a tejem.Egyáltalán van olyan?Tudsz ajánlani valamit,esetleg dvd-k,nem egy megfeszített tempóban,csak még is....
Azért azt még megkérdezném,hogy sportmelltartóban a futás felcserélve gyors sétára-kocogásra is,káros??
Bocsi,hogy ennyi kérdésem van,de végre rátaláltam egy hozzáértő Emberre:)
Előre is köszi!!