Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt? (beszélgetés)
nem, miért?
én is csak leírtam, hogy ma mit eszek.
Ha már nem akartok vizet inni (Én ritkán iszom vizet) aki szereti teákat nyugodtan lehet inkább teát mint édesítős szinezett vizet! Nem vagyok ellene Én is iszom néha de inkább teát! Pl gyümölcsteát zöld teát még egészségesek is!
Ritkán lehet kapni szárított gyümölcsökből teát csak lekell forrázni nagyon finom tudom ajánlani! Nem olcsó de gazdaságossan lehet használni!
A "Tes...ban "lehet kapni!
A sült répa jó, de le kéne szoknunk az olajban sült ételekről. Én röstit ettem délben is és este is, egy evőkanál olajban sütve serpenyőben. Hogy ne égjen oda ,egy kis vizet is öntöttem alá. Tisztítottam hozzá egy nyers sárgarépát. Ízlett! A röstit mélyhűtött kész ételként vettem. Az ilyen ételhez egy kis ketchep-öt is lehet enni.
A krumplit, ha fogyózok, alufóliában a sütőben szoktam sütni. Van, hogy előfőzöm egy kicsit, van amikor csak héjjában nyersen... A sütéshez ilyenkor nem kell semmilyen zsiradék, sem olaj.
Szerintem inkább vizet igyál!
Na, bekészítettem egy kis sült répát, krumplival. Kevés olivával meglocsoltam, grill fűszerrel megszórtam. Sajnos éjszakás műszakba megyek dolgozni, így még most szükségem van egy kis kajára.
Cukormentes italporok? Többségében vizet iszok, de ha már nagyon megkívánnék valami löttyöt, akkor azt lehet?
Ne legyél türelmetlen. Szokták mondani, hogy a túlsúlyt sem két hét alatt szedtük magunkra, így le sem két hét alatt fogjuk adni.
Egy a lényeg, menni fog, ki kell tartani!
A lecsó kiváló, mivel a paprika is zöldség, szerintem mehet.
Én ma csak rizst "zabálok" :DDDDD
Reggel egy nagyon kevés gyümölcs salátát ettem, meg később egy almát.
Sokan kérdeztétek igen mozogtam heti kétszer 60-70 percet alakformálo edzésekre jártam az egyik kicsit hasonlított a Norbi tornáihoz a másik az callenitic remélem jól írtam és más kicsit pilateszből állt a mainaoig az utóbbira járok és néha itthon is tornázom!
A súlyomat nagy odafigyeléssel tartom!
Sok zöldség gyüölcs kevés tészta féle pedig imádom a péksütiket, nem vagyok önnmarcangoló ezért hetente engedek!
Ami fontos hogy a WW életmódot alkalmazom még mellette erről a neten sokat lehet olvasni súlytartásra és fogyásra is jó! Nincs tíltás csak az arányokat kell figyelni és pontozni az ételeket akit érdekel nézzen utánna!
A 90 napost szigorúan tartottam az első alkalommal nem mondom hogy néha nem bünöztem de akkor a megadott étrendből másnap kevesebbet ettem!
Aki ügyes anak nem kell külön fözőcskézni magának és a családnak!
Néhány példa!
Fehérjenap: pörköltek, sülthúsok virsli főzö kolbász rántotta stb!
savanyúsággal salátával
Keményítő a bordó bab karfiol leves a csakád is ezt eszi!
CH itt tászták tömkelege ha a család levest kér akkor a levévvel eheted a tésztát!
És ilyenkor péksüti dömping!
Itt szokták azt mondani mert van benne tej v puding Én ettem és fogytam!
Üdv mindenkinek
Gabi! Néztem a képeidet!Hihetetlen a változás! Hogy sikerült 30 kg a 90 napossal??? Recepteket kérek! :)
Gondolom nagyon szigorúan tartottad. Mozogtál mellette? Köszi a motivációt!!!!!
Sziasztok! Hurrá! Tök jól összejöttünk! :)
Én túlvagyok a tegnapi fehérje napon, kefíres sült csirke volt sok-sok zöldséggel. Éjjel arra ébredtem, hogy rettenetesen éhes vagyok, de ittam egy kis vizet, és gyorsan visszafeküdtem. Remélem ez nem lesz mindig ilyen rossz. Igazából nem szeretnék "koplalni", állandóan éhségérzettel küzdeni. Lenne is pár kérdésem.
A teába édesítőt sem szabad rakni?
A főétkezések közt szabad enni gyümölcsöt, zöldséget, esetleg fehérjenapon tejet, vagy szénhidrátnapon valamit?
Ma lecsó lesz a menü. Szerintetek az jó? Mert a főtt paprikát sehol sem említik, csak a krumplit, rizst, tököt, lencsét, ilyesmit...
Előre is köszi, és akkor hajrá csajok!!!
Sziasztooooooooook! Én is csatlakoznék. Barátnőmmel ma dumcsiztunk, hogy ő ma kezdte, és gondoltam én is mellé állok. Igaz az első napom így bukta, de holnaptól már keményítővel folytatom én is.
Nekem van miből fogyni, szerintem 100 kg fölött vagyok. Mérlegelni még nem akarok, mert sírva fakadnék. A lényeg, hogy a párom és magam miatt akarom végig csinálni.
Kaja ötleteket szívesen veszek majd, mert általában az ötlethiány miatt marad abba a diétám. Egyszer már megcsináltam végig, akkor kb. 15 kg lement. De már nem emlékszem.
Hajrá csajok.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Hétfőn léböjtkúrába kezdek. Szeretne valaki csatlakozni?