Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt? (beszélgetés)
Meló van. Mondjuk nem bánom, mert gyümölcs napom van... ha most otthon kéne lennem, biztos nehezen bírnám.
Na mi ujsag? Hol vagytok?
Sziasztok! Eleg jol birtam a gyümi napot, pedig meg menstrualni is elkezdtem. Azon kivül,hogy rohadtul faztam, nem volt semmi bajom. Nincs fütö anyag;-)
Jaj, köszönöm a támogatást, nagyon jólesik. Ma, mikor rámtört az érzés, hogy nem bírom, Ti jutottatok eszembe, hogy Ti is szenvedtek, és, hogy DEHOGY ADOM FEL! :)
Sziasztok! Eszter, megértelek. Ha előttem is 3 féle süti sorakozna, nem bírnám ki. Nekem egyetlen szenvedélyem az édesség. De valamiért fogyni szeretnél, mindig ez lebegjen a szemed előtt. Mondjuk én szerencsés vagyok, én főzök, párom is kénytelen a fogyós kaját enni. :)
KITARTÁS!!!
Holnap reggel súlymérés és lassan a második hetet fejezzük be. Bejelentkeztem itt a "Mérlegelőbe", talán ez is segít, hogy nagyobb legyen a kitartásom. Minden mérés után beírom a súlyomat, nyomon követhető...
Bizony úgy nehezebb a fogyókúrát tartani, ha az orrod előtt van a sok finom étel. Legalább abban segítsenek neked, hogy olyan típusú ételeket is csinálnak, amilyen napnál éppen tartasz. A szénhidrát napra a sok süti pont megfelelő, csak a következő nap kell az akaraterő, hogy a maradákból ne egyél. :-)Nem egyszerű ez a fogyókúra... :-)
Köszönöm, hogy segítesz! Sokat számít nekem! Tudjátok, itthon úgy, érdemileg nem támogatnak, csak "eltűrik", hogy diétázok. Ettől függetlenül sütik a háromféle sütit (nagyon édesszájú a család), meg a mindenféle finomságot. Borzasztó ez nekem. Főleg, hogy ez a hetem nagyon stresszes volt, és ha én stresszes vagyok, nem tudok annyira akaraterős lenni, mint kipihenten, nyugodtan. De nem mentegetőzöm. Köszönöm, hogy itt vagytok! :) Gömbilány, kedves tőled, hogy erőt adsz. :)
Eszterem1! Ne csalj!Legyél erős! "Az erő Benned van!!!" Gondolj arra, hogy más is megcsinálta, Te miért ne tudnád... Én ma megijedtem a szomszédnál magamtól, amikor a tükörben megláttam magamat. Tudtam, hogy gömbölyű vagyok, de ennyire??? Délután 5-kor ettem utoljára, éhes vagyok, de nem eszem, mert tetszeni akarok(!!!!!!), le akarok fogyni!!!!
A 137. megjegyzésben a 136-t javítom 135. sorszámra... (késő van, éhes vagyok, nehéz figyelni a részletekre! ;-) )
A 136. számú kérdésedre írtam a 137. sorszámú válaszomat... ;-)
A 129.hozzászólásodban nem volt szó a Tes.o-ról... Vagy én vagyok értetlen? Minden esetre kösz az ötletet! ;-)Nehéz olyan zöldséges ételt találni, ami nem puffasztana. A rizs, a krumpli viszont jöhet bármilyen mennyiségben...
Ennyire összevissza írok????
Az említett boltban csak a zöldségmix van, nem a fűszer... A fűszert a Tescoban vettem még valamikor.
hát elég szarul... ezen a héten kétszer csaltam... teljesen kivagyok idegileg, meg fáradt vagyok.. adjatok erőt!!!! :(
Jól hangzik. Megnéztem az említett boltban az Ázsiai curry fűszert, persze, hogy nem találtam. Igaz, 4 óra után annyian vásároltak, hogy nem volt sokáig kedvem kutakodni a polcok előtt...
Most fejeztem be a vacsorát, margarinos chilis tökmagos zsömle retekkel, paradicsommal, fokhagymával (jó bélmozgató), egy csésze üres tea...
Mára nem tervezek többet enni... Holnap az "imádott" gyümölcsnap. Van itthon alma, banán, narancs, ebből lesz a gyümölcssaláta...
Ne keseredj el, én is alíg egy kilónál tartok és másfél héte kezdtem. Két éve csináltam már a 90 napost, szerintem emlékszik a szervezetem és már most az elején beállt tartalékra. Idővel elindul a fogyás, mert a folyamatos kalória megvonásnak kell hogy legyen eredménye, csak ki kell várni...
Ezt ne hagyjátok ki keményítő napon, brutális finomat csináltam ma.
Mint mondtam, nálam a rizs a menő wok zöldséggel ilyenkor. Hát most megbolondítottam a zöldséget egy kis Ázsia curry fűszerrel, és foooohhhh nekem nagyon bejött.
Amúgy a Lidl-ben lehet kapni egy nagyon jó zöldségkeveréket, van négy fajtája is, van közte olyan, ami már alapból be van fűszerezve.
Reggel merlegeltünk a parommal. En eddig egy megveszekedett dkg-ot nem fogytam, a ferjem fogyott 90 dkg-ot. Pedig ö csalni is szokott. Ki erti ezt? Ti hogy alltok?
És hogy állsz a második héttel?
Én sült hagymát, paprikát, padlizsánt és zellert csináltam délre. Egy evőkanál olajat tettem alá és kis zöldséglével felengedtem. Az íze jó lett, de felpuffadtam tőle, lassan a plafonról kell lelődözni... ;-))Gondolhatjátok... !?!?
Már akartam írni, hogy ezt az almás káposztát én is kipróbálom, de akkor, ha sz..., elállok tőle.. ;-)))
Hát, ez a mai keményítőnap jól sikerült. Olyan sz*r lett a káposzta, hogy nem bírom megenni. :/
Nálam a wokzöldség és a rizs a menő keményítő napon.
Nem egymás után három napig élek vizen hé :DDDD
Hanem háromszor iktatok be víznapot dec. 4-ig.
Ma párolt almás káposztát eszem. Nem tudom hogy sikerült. Lehet ma tényleg nem viszem túlzásba az evést. :) De holnap szénhidrát napon is megpróbálok uralkodni magamon. Bár hétvégére jön a víznap. Rettegek, mert gyüminap után is már alig várom, hogy ehessek másnap. Ajjaj...
További ajánlott fórumok: