Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt? (beszélgetés)
Szerintem csak a gyomrom és a beleim kezdtek ürülni, aztán majd a zsír is el kezd olvadni, talán... Jó lenne már 5 kiló minusznál tartani legalább, de nem vagyok türelmetlen, ez csak a kezdet. 90 nap nem olyan hosszú idő, meg tudom csinálni... - mondogatom magamnak. ;-) Úgy gondolom, 70 deka súlycsökkenés négy nap alatt megfelelő.
Négy naponta fogom magam mérni, vagy szombatonként. Persze reggel étkezés előtt! ;-)
Nekem hétfőn esett nehezemre, hogy ráálljak a mérlegre, féltem, hogy kiakad a mérlegnyelve. De muszáj volt ráállni, hogy tudjam majd mennyit fogyok. Nem jó szembesülni, hogy kövér vagyok, de most ez van, nem akarok ilyen maradni, ez a hetven deka a kezdete a fogyásomnak. ;-)
Igen ez olyan:)
Keményítő napon , mert akkor kieszem a zöldségeket a levesből és ekkor már finom ízletes a fűszerektől.
Jaj de jó! Köszi a biztatást! Ez motiválóan hatott! :) Gratulálok az előző eredményedhez, és hasonló sikert kívánok! Hány cm vagy?
Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk! Üdv a "klubban"!
kelbimbót Én is nagyon szertem4 még nem próbáltam így de találtam egy jó receptet!
Keményítő napra jó olyan rakott kelbimbó szerü!
Kelbimbót egy sorba kell tenni a mikrós edénybe (aminek van fedele legjobb a jénai)!erre rá szórni a nyers rízst tetejére kelbimbó és a rízs kétszeresének megfelelő sós vagy vegetás vízzel felkell önteni rá a fedőt és kb 15 perc a mikróba és kész! szerintem nem lehet rosz lehet holnap kipróbálom!
De szupi ötletet adtál :)
Én is utána nézek, van-e hal a fagyóba.
Kelbimbó pörkölt krumplival? Hmm?
Én holnapra vagy gombapörköltet krumplival vagy krumplit párolt káposztával tervezek. Alapanyag van. Ha ma este megcsinálom, tuti, hogy beleeszek, holnap meg nem lesz rá időm, hogy időben kész legyen. Lehet, hogy most neki állok és még vissza van az esti gyümölcs vacsorám, mire újra megéhezek, arra már ki is hűl a holnapi ebéd.
A gyüminap amúgy is necces, hátha még a másnapi menüt is el kell készíteni!
Én kelbimbó levest szoktam csinálni, nagyon finom:)))
1. A kelbimbót enyhén sós vízben felteszem főni. Hozzákockázzuk a krumplit, majd mikor a kelbimbó már majdnem megfőtt, hozzákarikázzuk a virslit.
2. Az olajból a liszttel rántást készítünk, beleszórjuk a köménymagot, végül a pirospaprikát. Kis hideg vízzel felengedjük, és a leveshez öntjük. Ha kell, utánasózzunk.
3. Jól összeforraljuk, végül elhabarjuk benne a tejfölt, de ezzel márcsak épphogy felfőzzük.
Szupi :)
Hát akkor hajrá.
Sziasztok!
én is csatakozom újra a 90 napos fogyókúrához.
Régebben megcsináltam akkor 10 kg -ot adtam le.
Szeretnék még kb ennyit leadni! mindenkinek sok sikert!
Tetszik ez a fahéjas alma dolog.
Régebben egy másik fórumon olvastam, hogy volt aki gyümölcslevest csinált, édesítőszerrel. Szerintem tök jó ötlet. És ez akár melegen is tök jó.
Nem jégkrémet ettem, hanem két kocka étcsokit. ;-)Holnap a terv: napi háromszor 1-1 banán és 1-1 alma.
A gyümölcsnapra nektek mi az ötletetek?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Hétfőn léböjtkúrába kezdek. Szeretne valaki csatlakozni?