Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Van köztetek olyan aki alanyi adómentes? (ÁFA)
KÉREM SZÉPEN HA LEHET...KÖSZI..
Én, mikor idetaláltam, kb. 2 órán keresztül olvastam vissza, a legeljétől. Hidd el, ha tényleg szeretnél érdemi információkat kapni, megéri végigolvasni a topicot. Tedd be a kedvencek közé, és bármikor folytathatod az olvasgatást. ;)
Ruhatengerről tud balaki valamit?
Kaposvári nagykertől vett már valaki ruhát?
Nekem egy ismerősöm mondta akinek gyerekturija van, hogy neki nem tetszettek a ruhák...de én is meg akarom majd nézni őket.
Én ismerem őket! nem is rég vásároltam ott. Jók, korrektek meg elégedett voltam, csak nekem messze van Győr
próbáld meg, hátha szerencséd lesz, de nagy eséllyel, amikor kiszúrod a jó ruhát, arra azt mondják, hogy az a Háda-nak van félretéve.... + ukrajnába viszik a szépet... én így tudom... de lehet, hogy egy próbát megér.
én nem még de halottam róluk...nekem messze vannak!
Most olvasgattam a glh honlapját. Ott írja, hogy a ruhákat válogatják, bálázzák, és, hogy kis-és nagykereskedőket is kiszolgálnak! Vagyis szerintem a legtöbb nagyker is tőlük vesz bálát (ami NEM ORIGINÁL) és adják szépen tovább, egyes nagykerek úgy beállítva, mintha originál bála lenne... Gondolom, megveszik a gagyi II. osztályú bálát potom pénzért és továbbadják. :( Tisztelet a kivételnek. Kértem árlistát is, küldték is, elég jó áraik vannak és rengeteg féle kategóriában árulnak cuccokat. Székesfehérváron vannak egyébként. Vett már tőlük valaki ruhát?
Ès nem reklamártál?? Mert elvégre válogatott ruháról van szó! Nem? Ő rakja össze a csomagot! Ez szándékos volt! Nem originált áruról van szó,azt megértem mert nem ő rakja össze.
:-( Ezt előbb is hallhattam volna.
Csak tudjátok már elegem van abból, hogy próbálkozom, aztán egy halom pénzem áll szemétbe, mert átvágják az embert. Eh, hagyjuk!
Én is hallottam már erről a nőszemélyről! Nem jót!
De folyamatosan a szép képeket rakja fel... ez csalás!!!
Komolyan szétrobbanok! :( Facebookra rakják fel a nagykeresek a szebbnél szebb csomagokat (pl. Zsebibaba - most is vmi tünemény csomagot rakott fel), aztán rendel tőle az ember, és egy rakat szemétre való rongyot kap 30-40 000 Ft-rt (10 kg-ot), amit még a Szeretetszolgálat is visszadob, hogy bocsi, de ilyen ruhával nem tudnak mit kezdeni...
De miért???? Vki magyarázza el nekem! :(((
Sziasztok. BNB-t Győrben ismeri valaki? Tapasztalat?
Kedves Sorean!
Elküldenéd privibe az elérhetőséget nekem is
Köszönöm
Zsebibabától Facee-n ne vegyetek. Nem olyanokat küld, amit feltesz az oldalra zsákokat, hanem elavult, ronda ruhákat. :(((
Sziasztok!
Megszűnő használt gyerekruha boltom árukészlete eladó fejér megyében.Akit érdekel írjon privátban.
Kedves Sorean, nagyon megköszönném ha nekem is elküldenéd priviben az elérhetőséget....
Sziasztok, én új vagyok ezen a fórumon és szeretném ha befogadnátok. Nekem is a nagykerekkel van a legtöbb gondom, de úgy látom nem vagyok egyedül.:-)
Szia! Elkérhetem én is az elérhetőséget privátban? Előre is nagyon köszönöm! :-)
szia, elkérhetném én is? postaköltség/szállítás nem túl drága egyébként?
köszi
Szia!
Ha lehet küldd el légyszi nekem is.
Köszi előre is.
Nagyon szívesen!:) Járj olyan nagy sikerrel, mint én!:)
köszönöm szépen itt is!:)
Na, megérkezett a próba csomag. Maximálisan elégedett vagyok! Van összehasonlítási alapom, mert évek óta ruházok... és ennyire elégedett még nem voltam! Az eladó korrekt és nagyon kedves, a ruha minősége pedig nem hagy kívánnivalót.:)
Írom privátban az eladó elérhetőségét.
További ajánlott fórumok: