Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Nem tudom én sem, miért nem lehetett menni.
Esetleg privibe a másiknak az elérhetőségét megírnád? Nagyon megköszönném!!!
Kedves Partnereink!
Kollégáink most érkeztek vissza az Engedélyezési Hatóságtól. A mai napon sajnos még mindig nem született döntés az NR-300-as modellről, az MKEH nem zárta le a vizsgálatot. Hétfő reggel kell visszamennünk, reméljük még aznap megkapjuk az engedélyt.
Az ügyfeleitek jogkövető magatartást folytattak, amikor leadták megrendelésüket pénztárgépeinkre, így álláspontunk szerint nem büntetheti őket a NAV, ha továbbra is kitartanak a Sam4s pénztárgépek mellett.
A készülékünk engedélyének a visszavonására azután került sor, hogy a pénztárgép használatra kötelezetteknek rendelést kellett leadnia az online kiskasszákra, és közel nyolcvanezer megrendelés érkezett hozzánk.
Továbbra is készen állunk arra, hogy eljuttassuk pénztárgépeinket a megadott címekre. Mi le is tudjuk szállítani a készülékeket, nem csak fényképeken léteznek a modelljeink. Arra kérünk titeket, hogy tartsatok ki a saját döntésetek mellett!
Üdvözlettel: Alt Cash Kft.
Hiába fellebbezett az Alt Cash Kft. az MKEH-nál, amiért október 28-án visszavonták a SAM4S NR-270 típusú pénztárgép engedélyét. 2013. November 18
A mi pénztárgépesünk azt mondta vissza adja az előleget,de az utolsó 200 embernek csak akkor,ha az APEH-től visszakapja a már befizetett ÁFA-t! A támogatásról szó sincs még... Hétfőtől állítólag már büntethetnek,ha nem lesz érvényes megrendelésünk.Elvileg ezeket itt lehet rendelni,de az online rendelés már megmásíthatatlan! [link]
Káosz van és senki nem tud semmit! :( Ti mit tesztek??
Szóval neked megengedte a személyes találkozót. Nekem nem. Naponta teszi fel a szép zsákokat Face-re. Akkor ki az a szerencsés, aki megkapja?
Kíváncsi lennék én is a jó árura. Esetleg privibe nem írnál nekünk? Ha lehet... :o)
Online pénztárgép,kész káosz! :( Amit rendeltünk,az sem engedélyezett,most jelent meg a lista amit lehet venni 128.000 Ft+ÁFA, azaz bruttó 162.560 Ft a legolcsóbb! Most a fél ország bajban van,mert hétfő a határidő másikat rendelni.
Amit rendeltetek az megfelelő?
Itt találtam a listát: [link] Forgalmazási engedéllyel kapcsolatos jegyzék
Tudomásom szerint egyik pénztárgép típusról van
szó nem az összesről ...A SAM4S NR-270 engedélyeztetését indították újra...
A SAM4S NR-300-as hiánypótlását végzik...a cég ítra:
A már engedélyt kapott NR-300-as pénztárgép, végleges forgalomba hozatalához szükséges hiánypótlást benyújtottuk, az NR 270-es modellünkkel kapcsolatban pedig újabb engedélyeztetési eljárást indítottunk a tegnapi nap folyamán. Rövid időn belül döntést várunk a másik két online pénztárgépünkkel, a Sam4s NR-240-es és a Sam4s NR-440-es készülékkel kapcsolatban is.
Most mi van már megint? Ez már követhetetlen...
Melyik legújabb?:)
Most tette fel megint az új ruhákat!!
Beni2 megkérdezhetem melyik kereskedőtől veszed a ruhákat?! Véletlenül nem Veszprém és környéke?
Nekem nem adta meg az elérhetőséget!
Mindenki félti a helyét!
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek