Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Szia!
Árusítok a használt ruha mellett jó minőségű,de olcsó mosó és tisztítószereket is. Ha ruhát vesz úgyis ki kell mosnia! :-) Azt mondja a vegyi árus,hogy több ruhás boltba visz árut.
Sziasztok!!! Hol lehet eladni női bundát és egy férfi irhakabátot sürgösen kellene segitség vagy megvétel. az apróhirdetésbe fennt van.
köszi ha segit valaki
Vica szép estét
melyik ez a nagyker győrben?
írnál nevet és infókat...mert nem hallottam még róluk....
Én ma kaptam email...az nr 300-megkapta az engedélyt
úgyhogy semmi gond nem lesz ebből...küldik emailben
az igazolást hgy engedélyes gépet rendeltem...
azt kell kinyomtatni és a boltban tartani..akkor
nem büntethet a NAV,,,állítólag....én most ennyit tudok...az előleg????háát remélem nem veszok el ha ugrik is a mutatvány....az 50e támogatást pedig a cég lenyeli,igaz nem kapja meg állam bácsitól,de állítólag nem teszi rá a második díjbekérő összegére
amikor már meg van a konkrét gépünk...
Az online pénztárgép törlésére ne várj.
Azt mindenképp bevezetik.
Egyik boltos kollegám (lángos sütödéről van szó) ezt mesélte: Viki... képzeld,hogy jártam a minap!! Meg állt előttem egy fehér kocsi két férfi kiszállt... Be hajoltak a pultba.Mutatták,hogy NAV! igazolványukat vették elő és igazolták kilétüket!
Látogatásuk nem titkolt célja az volt,hogy kérdőre vonják az üzlettulajdonost,miért is nem igényelt még GÉPET!?EZ tegnap előtt volt az az pénteken) Most azért jöttek ki,hogy válaszoljon miért nem rendelt,nem igényelt új gépet hogy hogy ha nyitva van az üzlet!?? A kedves varátom remegő térdel ezt válaszolta: mert nem tudom mi lesz még a boltal,mert lehet le fogják bontani az épületet és nem akart bele fektetni pénzt..Nem tudják még marad e a kis sütöde vagy véglel be zárnak Januártól!A NAVosok el fogadták és be is írták a jegyzőkönyvbe! És okosan azt mondták... MOST MÉG NEM BÜNTETNEK MEG DE HÉTFŐTŐL.. AZAZ HOLNAPTÓL MÁR HA BÁRKI IS KIJÖN ELLENŐRIZNI AKKOR SZANKCIÓ JÁR....az barátom azt mondta,hogy ő kivár.. mert lehet nem lesz semmi ebből az egészből április a vízválasztó....most igaz vagy nem.. nem tudom,mert halottam én is ezt a történetet a barátomtól... de igaz mert láttam a jegyzőkönyv másolatát!tehát valóban ott voltak és valóban a pénztárgép után kutakodtak!nem tudom gyerekek mi lesz... Én is "kivárok"nem nyitottam direkt üzletet,mert arra várok mi lesz:)))ha vissza vonják ezt az online gépesdit akkor nyitok:)))ha nem.. akkor nem boltozok! lehetetlen ezt kinyögni....én vidéki picike városkában élek tele turival.. fele bezár Jan1-től.. kivárok meglátom mi történik...
Szerintem is felháborító ez az egész káosz! :( Ma módosítottuk a szerződést erre az engedélyes gépre. [link]
Holnap nyugodtan nyitok ki,ha jönnek ellenörízni,akkor rendben vannak a papírok.
Ti még kivártok?
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek