Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Voltam varrat szedésen, azt mondta, hogy hihetetlenül gyönyörű és gratulált is hozzá :)
Én is nagyon megvagyok vele elégedve, remélem így varratok nélkül sem lehet már semmi gond.
Mi is nagyon készülünk már az ünnepekre :)
Joli:nagyon szuper!Ez a P egy csoda,de nyilván a bőröd is jó:-)Mivel hozott anyagból dolgoznak:-D
Jó készülődést mindenkinek!<3
En ugy keszulodom hogy takaritok.
Elmegyunk sielni karácsonyra ugyhogy nem leszünk itthon.
Karacsonyi ebed most vasárnap lesz.
Feltettem en is uj kepet. Szinte keresni kell hogy hol a heg. :D
En tartom a súlyom bar nincs merlegem. Helyette centivel merem magam.
Mar tornazok eleget. Minden masnap megyek konditerembe.
én lelkiekbe készülök, már megint híztam, nem lesz ennek jó vége, asszem januártól kemény böjt lesz. Soka amló, bnőm közölte, jó lenne ha 20-áig akár minden nap mennék.... hurrá...de mindegy megoldom. Csaka két kölök összeszedett valamit.
Hasam olyan amilyen... majd ha lesz időm meg erő teszek fel képpet is
Jobbulást mindenkinek, és jó készülődést
Sziasztok!
Már javában készülök a karácsonyra, ma begyúrtam egy nagy adag mézeskalácsot, amit holnap szaggatok és sütök, illetve kész egy dupla adag linzer is, ami remélem még kibír két hetet és marad karácsonyig belőle. :-)
Tegnap voltam hét hetes, még mindig lukas a hasam és hála az égnek, kopp-kopp, még fertőzést se sikerült összeszednem.
Jövő héten kontroll, remélem addigra már húzódik össze valamicskét.
Néztem a galériát, mindenki büszke lehet az új pocójára, de azért karácsonykor vigyázzatok rá, ne tömjétek annyira tele! :-D
En kedden levettem egyik napról a masikra.
Semmi bajom.
Szia.Persze,normális ha ilyen ökörséget mond a doki.
A haskötőt nem levenni kell pikk-pakk,hanem el kell szokni tőle.Vedd le először csak éjszakára,vagy egy délutáni alvásra.Nap közben is néha legyél nélküle,de ne egész napra.Ártani nem fogsz vele,viszont igen....bedagad és fájni is fog.
Jajj de csend van itt.
Ki mit csinal?
Sziasztok!
Ma voltam 6 hetes kontrollon,elhagyhatom a haskötőt,azt mondta minden rendben,szép a hegem,kenjem továbbra is,kb fél év mire teljesen elhalványodik a heg.2 hét múlva már erősithetek hasizomra! :)
Ma már nem volt rajtam a haskötő,és most eléggé bedagadtam,meg fáj kicsit az izmom,ez normális ugye?
nem kell valakinek egy 2-es meretu szeles haskoto (21.-5 centis??)
es egy 1-es meretu keskeny haskoto?
ingyem elkuldom
Nekunk egy kek belelt (gez??? Vattas) negyzet alaku kotszert adtak h azt tegyuk a seb es a haskoto koze. Sajnos nm tudom a nevet.
Gondolom gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni.
Szia Szoni! Mit gondolsz ez a krém jó lenne az anyukám tenyerére is? Hiába kenjük bármivel, olyan szegény keze mint a smirgli. (Iszonyatosan száraz, és kireped)
Sajnos, ha egy kicsit tartósabbat szeretnél bármiből, az minden nagyon drága.
a körömvirág hámosít :D Szóval azzal max a heget kend. Bőrődre mehet valami jó zsíros krém vagy shea vaj. Én imádoma DM-s natur kozetikum márka she vajas krémét, tégelyes, tök sokáig elég, és marha finom, az én és lányom bőre is bírja, ez meg nagy szó ha érdekel privibe átküldöm csak itt nem lehet reklámozni.....
Bakker kabát kellene nekem :( Az Xl-s kabát kicsit nagy :D és fázom... erre tegnap elmentem és 18e alatt nem láttam olyat ami tetszene, de inkább 30-40e ért voltak :(
Mennyi idős a sebed?Csak az elején kell tartani a fertőzéstől,ha az első 2 hétben nincs gáz akkor valszeg nem is lesz.Varratszedés után pedig kb 5nap az amíg megint csak fennt áll a fertőzésveszély,ezek után már alacsony az esély.
Aki írta azt h érzéketlen a hasa annak üzenném,hogy a teljes érzékelés kb fél év mire visszajön és ennek a műtétnek kb 1. 1.5 2év a teljes helyreállása.Ez egyénektől függ.Szóval aki még hetekben számolja a dolgot az ne várjon csodát.Ennek idő kell.
Irigykedem rajtatok, én nem hagyhatom el a haskötőt és elkezdett durván hámlani a bőröm.
Erre nem tudtok valami jó tippet?
Kenegetem itt-ott körömvirággal, foltokban, félek a fertőzésveszélytől.
Ó, igen, és nagyon viszketek...
Halihó.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.Ha már nem friss a sebed és varratok sincsenek akkor a géz a kötő alá 90%ban már csak kényelmi szempontból szlgál.Próbáld ki nélküle és ha bejön akkor már nem kell.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?