Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az enyém is jó vörörs,de azt mondták ez kb 6 hónap mire halványodni kezd!
Úgyhogy még van időnk :)
Most neztem a heg mar nekem is jo voros. :(
Gondolom mint mindenki masnak. Csak azt hittem hogy el tudom kerulni. :D
De ugy nm zavar. Nagyon voros de nagyon vékony. Jo munkat vegzett a szabó.
Az a baj, hogy ma is majd megszakadtam.
Végre kész a szigetelés a házon, de tegnap a melósok nem vitték el a sittet, hungarocell maradványokat.
Éjjel a szél szétszórta az egész udvarba, még a zárt kertbe is jutott.
Úgy nézett ki telkünk, mint valami katasztrófa után.
8db 150 literes szemeteszsákot pakoltam meg, úgy hogy hajolgatni kellett meg guggolni, közbe szakadt a havas eső.
Grrrr, csajok, ez ma nem az én napom! :-(
A szép hegeket már körömvirággal kenegetem, ahol még gyógyulgatok ott Betadine!
Csajok, ma vagyok 5 hetes, és még mindig váladékozom, nem sok, fél diónyi, diónyi mennyiség, normális még?
Vagy holnap húzzam vissza a fenekem még egy pofavizitre?
Szia Rozin, azért jó hogy jelentkeztél.
Csajok, nekem most húzodika hegem, és nem egyszer fáj, tök érdekes...
Sziasztok! Az újak nem tudják, ki is vagyok, a régiek pedig már lassan el is felejtik... ;) De szeretném jelezni, hogy nem "bunkóságból" tűntem el, vagy hálátlanságból. Nagyon jól esett anno minden segítség és érdeklődés, amiért hálás vagyok!
Mindössze az a bajom, hogy másfél állásban csinálom azt, amit kettőben lehetne, plusz a 3 és 4 éves fiúk, plusz háztartás, plusz igyekszem feleség is lenni. Biztosan van köztetek olyan, aki hasonlóan küzd, úgyhogy azt hiszem megértitek, hogy el-elmaradozom...
A 6hós ellenőrzésre másfél hónapos csúszással jutok el a dokihoz, 5-én. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a csücskeimre és a nem túl szép hegemre. Ugyanis az csak egy dolog, hogy fentre sikeredett és nem lett valami szép a köldököm, de csücskös (tudom, ez sem ritkaság) de a széleken eléggé széles és vörös a heg még mindig. Eleinte körömvirággal kenrtem, aztán Remescarral (szilikonos), Contractubexel, most pedig Lukács féle kék krémmel, de nem oldotta meg a problémám. Már kikerestem egy helyet, ahol lehet kapni szilikon tapaszt, csak akartam adni egy esélyt a kék krémnek is. Ami egyébként friss sebekre csodálatosan jó (fiam szétharapott száján megtapasztaltam).
Próbálok majd jelentkezni, benézmni, hogy mik a hírek nálatok.
Joli, nagyon nagyon szép lett! :) Mindenkinek türelmes és szövődmény mentes gyógyulást kívánok!
Nekem meg fent is van szoritokotes meg lent is.
Azért ez a szorító melltarto se semmi.
Plusz haskoto. Pezsgot fogok inni ha letelik ez a két hét.
Szia!
Igen mondhatni,kb én is olyan 80 % -os vagyok már,napközben nem tudok semmit pihenni,estére kicsit fáj a hasam meg kemény még,de már mindent úgy csinálok mondhatni mint régen,csak nem emelgetek még!De a haskötőtől már idegbajt kapok,kiszárad a bőröm alatta,hiába kenem,viszkedek,nyom....
Szia!
Milyen véralvadásgátlót szedsz?
Én szedtem mellette az Arnica montana-t, nem volt probléma belőle, de cataflamot nem szedtem.
Mire szednéd a cataflamot?
Ami szivárog nem büdös? Milyen színe van?
Csajok az normális, ha a sebem egy pöttyben ici-picit, de tényleg csak kicsit, (kb egy max két cseppről beszélek) szívárog?
Arnica montana szedhető együtt a véraávadás gátlóval, meg cataflammal? A dokim azt mondta, hogy erre figyeljek, de nem tudom mi az ami szedhető a véralv.g-val.
Meg akartam kerdezni hogy te mar ugy normál uzemmodban uzemelsz?
En 85%-ban igen.
Estere mondjuk total kivagyok néha de ritkan ulok le napkozben.
Szia!
Jövő héten lesz első advent vasárnap.
Egyszer minden megoldódik. :-)
Bakker, holnap van advent első vasárnapja!!!
jajj de rohannak a napok, nálam is, az hogy dolgozom, még jobban rohanóssá teszi az életem :D Ma se voltunk itthon, jöttünk mentünk... És vége ennek a napnak is. Angel, jobbakat, de csak megoldjátok.
Joli: repül az idő. még 1 hónap és itt a karácsony :D
Sziasztok, szép estét és hétvégét mindenkinek!
Remélem mindenki jól van és szépen gyógyulnak a sebeink. :-)
Nálam kis magánéleti zűr van, próbálom helyretenni a dolgokat.
Lassan elhagyhatom a haskötőm! :-)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?